fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 17
Ennni spune:
mara72 eu am facut 3 gonal pe zi si toate 3 le-am dizolvat intr-un singur solvent. Dr. prima data a zis ca max. 2 sa dizolv intr-un solvent, dar i-am zis ce am citit pe prospect, ca se poate si trei si a zis ca daca reusesc e ok si asa. Am incercat si a mers. Drept urmare ma intepam o singura data in fiecare zi. De fapt de 2 ori in zilele in care faceam si diphereline, ca ala nu il poti amesteca cu gonalul sa fie intr-o singura siringa. Tu faci si diphereline acum pe perioada stimularii?
uratica tin pumnii sa iasa exact cum iti doresti (
). Desi sunt sigura ca si daca DD va vrea sa-ti dea doar un bebic
vei fi supermultumita. Ideea e sa vina bebe, nu? Nu conteaza cati.
Eni
18+ 

Am mai adaugat 1 saptamana. Trece timpul nu gluma.
mara72 spune:
enni saru mina, asa o sa fac si eu. Si eu am facut prima data 3 gonal, am raspuns destul de bine, asa a zis doctorul, din 8 recoltate 6 s-au fertilizat si au fost ok. Acu mi-a dat doza putin mai mare sa vedem ce se intimpla
Fac si diphelerine, acum doar o data la doua zile si parca in ultimele zile de stimulare am facut iar zilnic.Hai ca nu mai am mult, vineri ma duc la control sa vad ce productie avem
dar cel mai tare si mai tare mi-e frica de momentul in care va trebui sa imi fac testul de sarcina, nu cred ca am curaj sa il fac. Desi stiu ca va fi bine, imi repet tot timpul ca o sa fie bine, ca trebuie sa fiu optimista si increzatoare. Off, nu ma luati in seama fetelor, de vina sunt hormonii
jovana spune:
ennni INCA nu misca bebele dar a zis DR sa nu imi fac probleme ca de la 18 sp pina la 20 trebue sa miste nici sexul nu la vazut nu statea in pozite buna e mai mare cu 5 mm si lenes . TU ai doi si se joaca am citit in cartile la nepoata ca rezidenta la gine ,cind se plictisesc de joaca isi baga degetul in gura si dorm si seara se joaca mai mult abea astept sa il simt si eu .TU ai cumparat hainute ? eu nu inca nici nu imi vine sa cred ca sint gravida dupa atitia ani cind o sa miste o sa cred ca o sa simt alceva nu te simti alfel . 

JOVANA 17 + 

mara72 si mie mia fost frica de test si in ziua a 12 de la ET am facut BHCG am zis ca asta nu minte eu nu mai cred in test ca am fost dezamagita de prea multe ori si mia fost frica sa nu fiu si de data asta dar DD ma bucurat .ITI doresc si tie aceas bucurie de a fi mamica cind faci puctie iti tin pumni DOAMNE AJUTA SA AI 

JOVANA
mara72 spune:
jovana iti multumesc, sper sa mi se implineasca si mie dorinta de a avea un bebe, sunt multi ani de cind astept lucrul asta.In adincul sufletului meu stiu insa ca intr-o buna zi voi fi mamica, stiu ca Dumnezeu o sa faca sa se intimple asta.Asa ca ma rog lui Dumnezeu sa se intimple, pentru ca din punct de vedere medical stiu ca sunt pe miini bune, am incredere si in doctorul meu si in embrionolog.Sa ai grija de tine in continuare ,te pup
Enni tu ce mai faci, n-ai dat pe aici zilele astea?
Brunadria, tot in concediu?Te asteptam odihnita si gata de trecut la un nou fiv
uritica te asteptam cu vesti nou noute.
Ennni spune:
jovana eu inca nu am cumparat nimic pt bebici, desi am dat de cateva ori peste hainute foarte dragalase (chiar si sambata trecuta cand am fost in ungaria) si la preturi foarte bune, insa am zis ca e prea devreme, mai vreau sa astept putin, macar pana imi spune dr. sexul la amandoi sigur, sau aproape sigur.
Azi mi-a fost foarte rau, dimineata am vomat
, nici acum nu ma simt grozav. Nu mai stiu ce sa cred, 2 - 3 zile ma simt foarte bine, apoi iar o zi naspa si tot asa. Eu am crezut ca atunci cand iti trece raul, iti trece de tot, dar se pare ca nu e chiar asa. Cand voi tine puiutii 
in brate sigur voi uita de aceste zile (poate chiar imi voi aminti cu placere).
mara72 vineri asteptam vesti cu productia.
Eni
18+ 

mara72 spune:
Enni iti multumesc!!! Urmindu-ti exemplul ma injectez acum doar de doua ori respectiv de trei in diminetile in care fac si diphelerine. E mai usor asa. Sper sa iti urmez exemplul in toate cele
si sa te urmez si la odisee
.imi pare rau ca te mai simti rau uneori dar lasa, timpul trece si indata o sa iti tii puiutii in brate.
jovana,uritica, brunadria va pup 
uratica spune:
offfffffff... nu mai trece timpul asta odata!am reinceput invatatul ptr scoala de soferi.. sper sa reusessc sa ma concentrez si sa iau examenul..treb sa imi ocup timpul cu ceva pana la consultatie! de-abia astept sa fiu in cluj!!!oricum, am mai multa speranta in suflet! exact ca si mara, stiu ca Dzeu ma va ajuta sa fiu si eu mamica!numai el stie cat de mult imi doresc sa se intample minunea asta!
fetelor, daca nu cer prea mult,imi puteti spune si mie..clinica drului micu e aproape de autogara? sau gara? ma descurc daca e sa iau un taxi? sotul e plecat in delegatie si nu poate sa ma aduca el.. (asta din cauza mea, ptr ca nu am fost in stare sa iau carnetul!!!nu am mai fost in stare de nimic, gandul imi era doar la bebe!)insa acum imi dau seama ca toate se leaga intre ele!
treb sa vin cu microbuzul.. nu stiu unde e autogara.. sper ca de acolo pot lua un taxi.. nu?
o sa ma interesez la cat e masina spre cluj... of Doamne, de-abia astept intalnirea cu dl doctor!
enni... imi pare rau ca te simti rau..insa.. am vrea si noi sa ne simtim asa!
jovanna, multumesc ptr incurajari!
mara... tu iti faci singura injectiile? eu as muri..nu de durere!!! nu am probl in privinta asta.. insa daca ma uit in mom in care imi face cineva injectie, mi se face rau!! d-apoi sa-mi fac eu singura!!! as lesina!
insa daca stau si ma gandesc... cred ca as face si asta ptr un bebe! sper insa sa lesin dupa injectii!
v-am pupacit! o saptamana placuta tuturor!
mara72 spune:
uriticade la gara sau autogara e mai simplu sa iei un taxi pina la cabinetul dr. micu. Cabinetul e undeva pe strada george cosbuc, nu stiu exact la ce nr dar ma uit pe net sau poate stiu fetele cu exactitate.E la parterul unei vile, are o firma mica la strada pe care scrie cabinet de ginecologie.Deci nu te astepta la cine stie ce clunica impunatoare. Cladirea e chiar linga Directia de munca si protectie sociala, daca ii spui oricarui taximetrist stie cu siguranta, dar pate stie enni numarul cladirii eu am fost mai mult in clinica.Zic sa iei un taxi ca e mai usor, pe jos e destul de departe iar cu mijloacele de transport in comun mai . Atentie la taxi, in gara stiu ca mai exista si pirati dar nu e cazul sa te sperii, sunt citeva firme de taximetrie in care te poti urca cu incredere: Pritax, Nova Taxi, Diesel Taxi, scrie firma pe partea laterala a masinii. Poate fetele iti mai dau si alte sugestii ca eu merg mai rar cu taxiul si nu prea stiu.Si...da, e momentul sa dai examen pentru scoala de soferi, doar vei fi mamica in curind si va trebui sa duci copii la gradinita, nu? ![]()
Eu nu imi fac injectiile singura, mi le face sotul meu dar multe fete si le fac singure. Uite, de ex. Enni si le-a facut singura. Si eu am fost fricoasa dar te obisnuiesti si in plus nici nu sunt dureroase, doctorul o sa iti spuna ca majoritatea pacientelor si le fac singure si o sa iti arate cum sa le faci. Deci nu te ingrijora, solutii gasesti, poate se ofera sotul sa ti le faca
.Hai ca nu mai ai mult si vii la cluj!!!
mara72 spune:
buna fetelor, Enni Jovana ce fac bebicii? dar mamicile lor ?
Eu sunt bine, nu mai am mult azi e ziua 5 de stimulare, data trecuta am facut 12 zile, deci ne apropiem vertiginos de final. Doamne ajuta, sunt tot calma si linistita, sper sa ramin tot asa pina la final. Productia e buna,
asa a zis doctorul, a tot numarat vreo 5 pe OD alti 4 pe OS sau invers, n-am retinut prea bine
,mai sunt citiva mai mici care probabil ca n-o sa recupereze si sa ii ajunga pe ceilalti din urma , oricum nu trebuie sa avem foarte multi, e suficient sa fie citiva si buni ca nu congelam nimic, nu prea avem de unde si am inteles ca numarul sarcinilor obtinute aici din embrioni congelati e mic.
Brunadria, esti tot in concediu? da un semn cind te intorci sa ne povestesti cum a fost.
Ennni spune:
fetelor
Am fost azi la eco morfofetala, bebeii 
sunt bine, foarte activi, toate organele ok. Si.......................
amandoi sunt cu puta 

. Eu ma bucur cel mai tare ca sunt sanatosi, in rest nu conteaza. Si mai e o chestie, nu gaseam nume de fata sa-mi placa. Eeeee, acum s-a rezolvat problema. Voi fi soacra cu 2 nurori, sper sa nu patesc ca soacra cu trei nurori ![]()
![]()
![]()

uraticacel mai usor e sa iei un taxi, adresa este str. George Cosbuc, nr. 4. O sa vezi ca scrie afara cabinet obstetrica-ginecologie si de obicei in fata portii, sau oricum in apropiere este parcata masina dr.-ului, un BMW X5 argintiu. Dupa cum a spus si mara72 este o casa, un fel de vila, nu te astepta la nu stiu ce cladire impozanta cum sunt clinicile particulare, e doar un cabinet particular. Daca spui adresa si mai spui si ca e langa Directia Muncii, orice taximetrist stie unde sa te duca.
mara72 hai ca esti pe ultima suta de metri. Productia e buna intr-adevar, tot ce conteaza e sa fie de calitate, sa se fertilizeze si sa se prinda macar unul, ca asta e scopul nu???
Eu am avut doar 5 foliculi (din care unul a fost gol, deci doar 4 ovocite) ca am un singur ovar, si uite ca a fost mai mult decat suficient. Sa ne spui cand ai punctia sa-ti tinem pumnii.
jovana tu stii deja sexul bebicului
?
tuturor
Eni
18+