fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 16
uratica spune:
si.. am uitat...
are cineva o lista cu analizele ce trebuie facute pentru dosarul fiv? pentru ca am inteles ca difera de la o clinica la alta.. eu am analizele facute in bucuresti.. la med new life si o serie in brasov! cei din bucuresti nici nu discuta cu tine, de nu ai analizele facute la ei! treb sa fac fiv de anul trecut!dar dr marinescu a venit cu ideea ca sunt prea tanara!!! vroia sa implinesc 65 de ani???va rog daca ma puteti ajuta.. mi-ar fi de mare ajutor!
mara72 spune:
deci uritica, cred ca la ora asta ai reusit sa obtii cel putin o programare la dr. micu daca nu chiar sa vb cu el. Asistenta de la cabinet e intradevar draguta asa ca e imposibil sa nu obtii o programare. Daca totusi nu reusesti, atunci spune-mi o sa incerc sa iti fac eu o programare desi repet, cel mai bine e sa discuti personal si sa o faci in functie de programul tau. Oricum programul la cabinet e luni, miercuri si vineri de la orele 15 incolo. O sa incerc sa gasesc o lista cu analizele care trebuie facute desi sfatul meu e sa discuti mai intii cu doctorul, s-ar putea sa trebuiasca sa refaci doar o parte din ele si atunci e pacat sa arunci banii de pomana.
uratica spune:
bingo! am reusit!! mi-au dat bip si am vb si cu dr. micu!! dragutel prin telefon! mi-a spus chiar ca exista si o clinica in brasov!!!nu cred ca altii ar fi mentionat lucrul asta! deci vinerea viitoare ora 14.45 vizitez pt prima oara clujul!i-am povestit tot prin telefon!nu ma mai puteam opri, nici macar sa ii raspund la telefon!! sincer, imi pare rau ca nu sunt din cluj!! la noi doctorii sunt fff sictiriti!!iar programarile dureaza 2 luni!!!! m-a sfatuit sa fac laparoscopie intai!!!vrea totusi sa vada daca reuseste asa! mie una mi-a placut de el...iti inspira incredere!! ce ziceti sa fac intai laparoscopie?sa ma las pe mana lui? mi s-a parut ff de incredere!!!
mara iti multumesc mult de tot!!! se pare ca la voi functioneaza altfel sistemul "birocratic"!
Doamne, o sa ma rog intr-una incepand cu ziua de azi! ziua de azi - e o raza de speranta!!!
jovana spune:
uratica FELICITARI ma bucur fato ca teai hotarit sa vi la cluj mai ai putin si ne vizitezi ,eu tias da lista cu analize dar sar putea sa iti scrie DR si sa faci aici analize .DACA nu te descurci prin cluj te ajutam noi stai linistita nu iti face probleme ca il gasesti pe DR abia astept sa incepi tratamentul D AJUTA .

JOVANA 17 + 

jovana spune:
mara72 Eu sint bine bebe bine pot sa maninc acum mam ingrasat 5 kg . Si tu vad ca esti fericita ai inceput tratamentul da draga sotul stie cel mai bine sa faca injectia ca el nimeni nu stie nu ? Am glumit un pic cu tine sa iti ajute DD sa reusesti sa vi mamica cu burtica abea stept sa ne dai o veste o veste buna ,sper ca dupa ET nu mergi la servici vreo 2sap pina faci bhcg nici eu nu am mers si nici acum nu merg .ITI TIN PUMNI 

JOVANA 17+ 

Ennni spune:
fetelor
uratica uite lista mea de analize, nu stiu daca toata lumea primeste la fel
- pentru sotie
1. un examen ginecologic complet incluzand examen citologic si un examen bacteriologic pentru chlamidia
2. intre ziua 2 - 5 de la inceputul menstruatiei dozarile hormonale pentru: prolactina, LH, FSH, estradiol
3. protocoalele dupa eventualele operatii pe sfera genitala (laparoscopie) sau examen histerosalpingografic
4. teste pentru toxoplasma (IgM, IgG), rubeola (IgM, IgG), anticorpi antifosfolipidici (AACL)
- pentru sot
1. spermograma
- pentru amandoi
1. VDRL
2. test SIDA
3. antigen hepatita B, anticorpi HVC
4. grupa de sange si Rh-ul
In plus se solicita o copie dupa certificatul de casatorie.
Ma bucur mult ca ai reusit sa vb cu dr. Micu. Si mie mi-a inspirat foarte mare incredere inca de la inceput, desi sotul dupa prima vizita n-a fost prea incantat ca nu a fost prea vorbaret (adevarul e ca nici nu prea avea ce sa ne spuna, a zis ca vorbim mai multe dupa ce avem toate analizele, si-apoi m-am convins ca asa el de felul lui. insa daca il provoci iti raspunde la orice intrebare si tot timpul e foarte dragut si respectuos).
Eni
17+ 

Ennni spune:
mara72 ma bucur ca totul merge bine. sa ne tii la curent.
jovana ce mai faci? ce face bebicul tau? nu misca nici acum? sau ai inceput sa-l simti? Ai mei au reprize asa de cate 1 ora, mai ales seara, dar azi de exemplu si dimineata, de parca ar juca fotbal sau ceva. Tare mi-ar mai placea sa pot vedea tot timpul in burtica sa vad ce se petrece.
brunadria tot in concediu? sa ne dai un semn cand te intorci.
estrelita tu ce mai faci? nu ne mai spui nimic? asteptam vesti si de la tine.
Eni
17+ 

- maine schimbam semnatura -
crystyna75 spune:
buna uratica. iti recomand din suflet sa faci laparoscopie cu dr Micu la Cluj. el o face si in spital si la o clinica privata unde e super!! eu la clinica privata am facut. multa bafta pe drumul fiv-ului pt ca e ...lung si greu. pupici
uratica spune:
multam fetele! enny iti multumesc pentru listuta! deja am toate analizele astea facute, presupun ca asa cum a zis mara, treb doar sa le actualizez..
de-abia astept sa vad clujul..nu mai am rabdare! i-am zis sotului meu ca nu mai pot sa astept! el nu poate veni atunci cu mine...va trebui sa prezint singura problema doctorului! oricum, inainte imi era frica sa ies si din casa.. acum as fi in stare sa scotocesc toata tara asta pentru a ajunge la bebe! eu loa el!!ca vad ca el la mine nu prea vrea!dar o sa-l gasesc eu!
cristina,multumesc pentru informatie! eu sunt de principiu ca la particular e mai ok! te trateaza altfel! tu ai ramas dupa laparoscopie? ce probl ai avut?
oricum.. am inteles ca treb sa faci neaparat laparoscopie inainte de fiv!ca sa vada exact ce si cum...fara laparoscopie nu se trece la fiv!(asta in cazul meu-eu am facut doar filmulet la trompe-sa vada permiabilitatea)asa mi-a spus dr.. desi cei din bucuresti nu au pomenit nimic de asta! urasc bucurestiul!
imi place insa ca la cluj se misca totul mai repede ca in alte parti!
deci... Doamne ajuta!!! vreau si eu 2
dintr-o lovitura!!
se zice ca cei mici vb cu dzeu!! asa ca fetelor, de fapt mamicilor, puneti si pentru noi o vorba buna! vb cu bebicii din burtica voastra si spuneti-le sa ne trimita si noua niste mici ingerari,niste minuni ca cele ce le purtati!!! eu vroiam 3 bebei...sa dea Domnul sa am parte de ei! numai nu tripleti!!!! la 44 de kg ale mele si la 1.65m...as fi ca un butoias!
vreau la cluj!!!!!!!!!!!nu pot dormi! vreau la cluj!!!! ma mut acolo!! sotul meu a zis ca e ff frumos orasul! sigur o sa fie cel mai frumos oras din lume pentru mine si sotul meu! acolo il vom concepe pe bebe!!!!!!!!!!!noapte buna fetele!visati frumos!
mara72 spune:
uritica ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu dr. micu.Acum, daca el iti spune ca e recomandata o laparoscopie inainte de a trece la fiv eu l-as asculta, e profesionist si stie ce face. Chiar daca nu e foarte vorbaret si simpatic asa cum zicea si enni e cel mai serios doctor pe care l-am cunoscut si crede-ma ca am mai fost pe la o gramada de doctori. Eu nu am facut prima laparoscopie cu el, la vremea respectiva nu eram pacienta lui dar cea de/a doua interventie la trompe am facut-o cu el la o clinica privata de aici din cluj.Conditiile sunt bune si la clunica de stat, o sa vezi, in mare parte spitalul e renovat, saloanele sunt curate au inclusiv tv dar eu am preferat sa ma duc la clinica privata unde, desi e mai scump, platesti totul la casierie fara sa mai fi nevoita sa dai la nimeni nimic si te lasa acasa in 24 de ore. Interventia in sine nu e nasoala, cred ca este un topic separat asa ca poti vedea acolo ce si cum.
Iar clujul... o sa iti placa, sunt convinsa de asta asa ca ca asteptam cu drag.
Fete dragi eu sunt bine, ma injectez cu spor iar vineri ma duc la control sa vad citi foliculi am produs. Fac cite 4 gonal in fiecare zi, eu l-am intrebat data trecuta pe doctor daca pot dizolva cite doua substante intr-un solvent dar dr a zis ca mai bine nu.Insa pe prospect am citit ca se poate.Ma gindeam ca daca dizolv cite 2 as avea numai 2 fiole in loc de 4 si mi-ar fi mai usor.Voi ce parere aveti?
Va pup pe toate