fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna fetelor ,din pacate inca nu m-am hotarat ,am probleme cu tatal meu este suspect de cancer si sunt foarte suparata si ravasita nu pot sa ma gandesc deocamdata la FIV pana nu vine rezultatul de la biopsie,dar oricum nu vreau sa renunt.
Eni ma bucur foarte mult pentru tine ,sa fiti sanatosi toti !
Brundaria concediu placut!
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi chiar daca scriu mai rar,va citesc tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor
nichi imi pare rau pt tatal tau, sa dea DD sa iasa totul bine si sa poti incepe fiv daca asta ai in plan.
Te mai asteptam cu vesti.
uratica ti-am raspuns la subiectul deschis de tine. Imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai repede, dar am fost plecata putin de acasa, doar azi m-am intors.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

enni-am gasit raspunsul tau, stai linistita!cred ca si eu ma indrept spre cluj!sa vad ce zice nenea doctorul!
asadar... intreb si eu pe aici.. mai e cineva din brasov care vrea sau face fiv la cluj in perioada asta?nu as vrea sa fiu singura!
si.. enni, tu ai zis ca fiv-ul se face in spital.. ma gandesc ca treb adev de salariu si alte cele.. deci.. sa reincep munca? e necesar? eu sunt o fire ff activa-agitata!nu pot sta locului deloc! si daca incep din nou munca, o sa fiu iar stresata si nu o sa mai am timp de nimic!de asta m-am lasat de munca! pentru ca nu mai ajungeam sa-mi fac analizele necesare pentru dosar.. mai ales ca va fi nev sa fac si naveta!

Mergi la inceput

uratica eu asa stiu ca pentru spitalizare iti trebuie adeverinta, insa e buna si cea a sotului daca el lucreaza si esti trecuta co-asigurat la el. Daca nu esti trecuta ca si co-asigurat o poti face. Trebuie sa anunte la el la serviciu ca tu nu lucrezi si vrea ca si tu sa beneficiezi de asigurarea lui de sanatate.

Eni 17+

Mergi la inceput

Aaaaa, uratica cred ca nu ti-am raspuns bine la intrebarea ta .
Deci fiv-ul se face in spital, dar daca nu te internezi nu iti trebuie nici un fel de adeverinta. Ai nevoie de adeverinta numai daca vrei sa stai internata in spital si asa cum am spus este buna si adeverinta sotului.

Eni 17+

Mergi la inceput

aha.. e ok! sotul meu lucreaza.. am vb zcum cu el.. i-a zis de la munca ca treb sa merg eu la CAS si mi se da adeverinta de-acolo! offf.. de-abia astept sa vb cu doctorul...
vreau bebe!!! anul asta!neaparat!(bine.. anul asta conceput!sa il am in burtica, cadou de sarbatori!)
oricum va multumesc mult ca m-ati primit aici in randul vostru!! am devenit mai optimista!
sper sa mai intalnesc pe cineva care face fiv in perioada asta la cluj.. e altfel in 2...3..4..chiar daca nu suntem din aceeasi localitate!
sper sa avem noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Buna fetelor, uratica bine ai venit si sa stai putin aici, sa te muti degraba la odisee printre gravidute. Daca te hotarasti sa faci fiv la cluj nu ai nevoie de nici o adeverinta de salar chiar daca procedura se face in spital. O sa ai nevoie doar de analize, pentru tine si pentru sot, analize pe care am inteles ca le-ai si facut. Si eu fac fiv la cluj cu dr. micu, pentru mine este cel de-al doilea, primul l-am facut in aprilie anul acesta si din pacate nu a reusit.Daca ai intrebari - si banuiesc ca ai pentru ca si eu la primul fiv aveam o gramada- iti raspund cu placere in masura in care stiu.
nichimult curaj, sa dea dumnezeu sa fie tatal tau bine, stiu cum e sa treci prin asta
enni te pup pe tine si pe cei mici
jovana tu cum esti ?
Eu incep stimularea de azi ma voi injecta cu mare spor. Adica sotul ca el e responsabil cu injectiile si sa speram ca totul va fi bine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

mara72, multumesc pentru urari! sa dea Dzeu sa ne mutam toate la capitolul mamici!
mara, tu de unde esti? poti face naveta pe timpul fiv-ului?
analizele ce trebuie facute ti le zice doctorul? oare pot fi facute si in brasov? catr de des trebuie sa merg la cluj? cat dureaza tratamentul dinaintea fiv-ului? tu ce probl ai? eu am ambele trompe infundate!iar sotul sta excelent!
De-abia astept sa dau de dl doctor Micu!- eu sigur il voi face sa vorbeasca!am o gramada de intrebari.. vreau sa stiu ,sa aflu o gramada de lucruri!imi dau seama ca pana la 30 de ani nu stiu nimic despre mine si corpul meu!am invatat o ngramada de prostii care nu imi folosesc la nimic-sunt la a doua facultate si imi dau seama ca am facut cea mai mare prostie a vietii mele! m-am indepartat astfel de ce e mai important pentru o femeie! ma chinui de 10 ani sa fac un bebe, dar totusi..am amanat fiv-eram prea preocupata de munca.. de tot din jur si am uitata de mine!!! acum le-am lasat pe toatae si bine am facut!!!
sper insa sa am puterea sa trec prin toate ce vor urma, sa nu mai fiu atat de pesimista..sa fiu in permanenta stare de depresie!!! Anul asta o sa fim mamici cu siguranta!!! toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uriticaeu sunt din cluj asa ca mi-e usor cu monitorizarea din timpul stimularii, nu sunt nevoita sa fac naveta. Analizele care trebuie efectuate ti le spune doctorul, e o lista destul de lunga si din cite stiu eu dr. accepta sa fie facute oriunde.Oricum, daca tu ai facut deja o parte din ele sa le ai daca vii la o prima consultatie si atunci dr. iti va spune ce mai trebuie facut. Cel mai mult dureaza pina iti faci toate analizele,la mine a durat cam 2 sapt.pina am reusit sa le adun pe toate la un loc.Acum, in legatura cu fiv-ul eu fac protocolul lung care incepe din ziua 21 a ciclului, mai exista si un protocol scurt dar nu stiu sa iti spun multe fetele de la capitolul fiv poate te pot lamuri.Daca faci protocol lung, in ziua 18-19 a ciclului iti face o ecografie si daca totul e in regula incepi inhibarea in ziua 21 a ciclului cu diphelerine ( o injectie pe zi timp de 14 ziel ). In timpul asta nu trebuie sa vii la control, vii doar in ziua 14 cind faci din nou ecografie endovaginala si incepi stimularea. Stimularea dureaza intre 10 si 20 de zile in functie de cum reactioneaza organismul fiecareia, eu am facu prima data 12 zile, acum nu stiu cit o sa dureze, azi e prima zi.Te cheama la control dupa 5-6 zile, asta in prima sapt de stimulare apoi, in a doua sapt. de stimulare tot a doua zi; acuma, ai putea sa faci si naveta, nu stiu daca merita sa te internezi iar pentru punctie si embriotransfer ai putea sa te cazezi undeva la cluj la vreo pensiune.Si eu am probleme tot cu trompele pentru ca am fost diagnosticata cu hidrosalpinx, am facut laparoscopie dar fara nici un efect;

Mergi la inceput

of of mai mai!!!
fetelor, incerc sa vb cu dl dr. micu, dar mereu e in consultatii.. insa e dragutica asistenta lui sau d-na care rasp la tel.. mi-a spus ca atunci cand se elibereaza dl doctor imi va da ea un BIP pe tel, iar eu sa sun repede in mom ala sa vb cu dl doctor!!! sper sa fie azi!!!ca nu mai am rabdare! stiu ca prin telefon nu se poate face nimic, dar vreau macar sa imi spuna ceva, orice!! Doamne, de ce nu s-a inventat o pastiluta, sa o iei si sa vina bebe? aiurea nu? se inventeaza atatea prostii numai pentru ce e intr-adevar important nu se prea gaseste nimic de facut!
deci, vreau la cluj!!!!!!!!!vreau bebe! vreau ieri daca se poate!!
mara iti multumesc ptr mesaj! imi e de mare ajutor! imi place sa stiu dinainte ce ma asteapta! asta e modul meu de a dispersa frica si de a deveni optimista! mi s-a zis ca trebuie sa vin cu analizele deja facute, care contesta infertilitatea..si de aici recomandarile lor...poate inainte de toate laparoscopie... orice!!!sa ma taie bucatele, dar vreau bebe! pentru bebe orice!
si.. o sa va rog pe voi cele din cluj, daca nu reusesc o programare, daca nu imi dau BIP(fff amuzanta chestiune!nu am mai intalnit!)cei de la clinica, se poate sa apelez la voi pentru a-mi obtine o programare? cat mai urgenta? PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput