fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

mara 26 [/blackMIA trecut cu raul acum am inceput sa maninc ,si eu cu gonal si decapeptril si am dat randamnt bun ai sa vezi ca totul o sa fie bine abea astept sa ne dai vesti bune iti tin] pumni DOAMNE AJUTA .ennni [black]PE mine DR ma trimis la TT dar era o tipa care avea gemeni si ia spus ca sint baieti eu am uitat sa intreb de emoti asa se spune ca dupa 30 de ani se face TTeu am 35 .ACUM DR stie mai bine ca noi miine merg sa ma interneze sa imi dea concediu . JOVANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Jovana multumesc pentru sprijin,sper sa ajung si eu la odisee, imi doresc de ani buni un test cu 2 liniute dar dumnezeu stie ce e mai bine pentru mine si probabil ca asa a hotarit el ca eu sa astept mai mult pina sa am un bebe.
Brunadriama bucur tare mult ca vei incepe fiv curind, hai ca ne mutam toate de aci la odiseeSi eu cred ca daca vorbesti cu stela gasiti impreuna o solutie si fie iti trimite actele prin fax fie ti le trimite prin cineva. Te pup, mai vorbim
ennite pup, te asteptam cu vesti dupa ecograful de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

Am fost azi la eco, activitate mare la mine in burtica. mei iar s-au mutat, acum sunt unul langa celalalt (la ultima eco erau unul deasupra celuilalt). Dadeau din manute si piciorute de m-a pufnit rasul. Dr. ne-a asigurat ca totul este ok, si ia ghiciti..... unul din bebici este baietel (dr. a zis 99%). Din pacate celalalt bebe nu a vrut sub nici o forma sa ne arate sexul, s-a intors cu fundul spre noi si n-a mai fost chip sa-l facem sa se razgandeasca. Poate data viitoare vom avea mai mult noroc.

tuturor si sa veniti numai cu vesti bune.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

eni, ce frumos... important e ca sant bine amandoi.. si tu la fel..
foarte frumoase vesti la capitolul nostru.
chiar daca nu sant mereu prezenta aici ma gandesc la fiecare in parte..
va pup fetelor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Ennima bucur ca sunteti bine si cresteti, uite ca saptaminile trec una dupa alta.Si ma mai bucur ca nu uiti sa treci pe la acest capitol sa ne incurajezi si sa ne dovedesti ca se poate. Deci te asteptam tot timpul cu vesti bune
va pup fetelor pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna fetelor! sper ca toata lumea e bine.. eu va las o saptamana ,plec in concediu in maroc...
va pup pe toate ,sa auzim numai de bine. de retur am si programarea..

Mergi la inceput

brunadria distractie placuta. Da vad ca o duci bine, asa numai dintr-un concediu in altul. Glumesc, sper sa nu te superi.
Noi nu avem noutati, totul e ok, bebelinii mei cred ca vor fi mari sportivi, ca nu se mai opresc din dat din piciorute si manute, cateodata ma gadila rau de tot (mai ales seara). Mie rau in continuare, dar parca nici nu mai conteaza, m-am obisnuit.

tuturor fetelor

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

BRUNADRIA CONCEDIU PLACUT sa te intorci cu forte noi distractie placuta Ennni vad ca esti bine te ghidale bebici pe mine nu ma ghidale inca nimic e mai bleg nu vrea sa miste . CRED ca linga baiat o sa ai si o fata sa ai pereche ce frumos ar vi doamne da sa vie asa vrei si tu nu te pup . JOVANA 17 +

Mergi la inceput

jovana ideal asa ar fi, baietel si fetita, insa sincer iti spun ca pentru mine nu conteaza, imi doresc sa fie sanatosi orice ar fi, atat. Lasa ca in curand o sa te gadile si pe tine , probabil e putin mai lenes bebele tau. Desi eu cred ca misca deja si la tine, doar ca nu simti tu, am citit ca unele gravidute, mai ales la prima sarcina simt mai tarziu miscarile bebicului . Eu i-am simtit prima data la 15 sapt. si de atunci ii simt in fiecare zi.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetelor... scuze de deranj..
sunt noua pe aici.. nu stiam ca exista atatea forumuri cu FIv.. eu am deschis unul nou - cu fiv brasov!dar se pare ca prind drag de cluj deja cand va aud.. de fapt cand citesc realizarile voastre!
sper sa o iau si eu pe urma mamicilor incipiente de aici! si sper tot la .brunadria..vroiam sa te intreb.. ptr ca eu am trompele infundate ff lungi si curbate.. cam asta e diagnosticul meu.. crezi ca asa cum ti-au spus tie doctorii, ar fi sanse cu laparoscopia?
oare sa incerc si eu inainte laparoscopie? ptr ca am facut hidrotubatii dar.. nimic..nu s-au desfundat.. am oare sanse cu laparoscopia? sau sa trec la fiv? si unde?? si cum? o gramada de intrebari... e nevoie de internare daca fac in cluj? sau treb sa stau internata doar cand fac fiv-ul?

Mergi la inceput