fiv la cluj

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

enni asta da veste buna, sa-ti traiasca sa creasca mari si sa va bucurati impreuna cu ei .Desi cred eu ca si daca erau fete te bucurai la fel de tare. impotant e sa fie sanatosi. Si cu nurorile... las ca te descurci tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Ennni ma bucur ca sint bebelusi bine si sanatosi asta e cel mai important sa fie bine si baieti tot fete aduc sa fiti bine sa cresteti mari D ajuta . Eu inca nu stiu sexul dar aseara a miscat ma lovit in partea dreapta mam speriat putin ca nu am stiut ce se intimpla acum tot mai asteot sa dea as vrea toata ziua ca imi place sa il simt . mara72 STAI bine cu productia eu am avut 3 si numai unu sa fecundat asa ca ai destui sa fie cit mai buni sa se fecundeze toti sa fie intrun ceas bun stai tot asa linistita ca o sa fie bine ai sa vezi DOAMNE AJUTA JOVANA 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna seara fetelor..mi a fost dor de voi...
m am intors din vacanta azi, a fost foarte frumos si de data asta e a doua oara cand vizitez marocul...ce sa va spun am facut plimbari pe dromader, am vazut serpi, maimute, capre in copaci, broaste testoase, plimbari in caleasca... am vizitat marakesul unde ne am si cazat, sauira un oras foarte frumos, am fost in munti unde am vazut niste cascade superbe... totul a fost minunat.. mancare buna cuscus , tajine , cafta...
binenteles kilogramele care le dadusem jos le am pus la loc, dar nu mai conteaza o sa le rezolv eu cumva...
nichi ,imi pare rau pentru tatal tau, sper sa fie bine pana la urma.
mara, ai inaintat bine, mai ai un pic si te vad cu burtica, ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie.. vad ca ai foliculi suficienti , deci totul merge perfect. ma bucur mult pentru tine..
enni, felicitari pentru puiuti ,sanatosi sa fie si tu la fel. eu iti propun sa stai linistita sa nu faci tu drumuri de ungaria si altecele.
jovana, nu stii ce ai in burtica fetita sau baietel?
uratica,bine ai venit,sa fie cu noroc si pentru tine..
fetelor pe mine m au sunat de la spital in legatura cu analiza pe care am facut o si cica trebuie sa fac ceva tratament, nu stiu mare lucru , luni dimineata ma prezint la prima ora, singurul lucru pe care l am intrebat , am intrebat daca e grav , au zis ca nu , deci nu ma sperii probabil ceva urmari dupa operatie.
luni dupa masa am programarea mult asteptata.. sunt convinsa ca totul o sa fie bine..
miercuri plec spre romania, a inceput scoala printre altele , dar recuperez eu nici o problema..
ma bucur ca santeti toate bine ...
vacu drag...

Mergi la inceput

brunadria Bine ai revenit din vacanta vad ca teai distrat super kg le dai tu jos sa fi sanatoasa te asteptam in ROMANIA . AM inteles ca esti din B MARE si eu sint din Bogdan Voda dar stau la cj de 17 ani te asteptam la cj bebe meu nu vrea sa sa ne arate sexu . JOVANA 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

brunadria bine ai revenit, ma bucur ca te-ai distrat bine. Succes maine la medic, te asteptam numai cu vesti bune. Cu drumurile de ungaria o sa o las mai incet, dar mai aveam de cumparat una alta pt casa (saptamana viitoare sau cealalta cel tarziu sper sa ne mutam) si sotul nu s-ar fi descurcat singur. Dar am avut foarte mare grija, nu m-am obosit deloc, si prin magazine, cum prindeam ocazia ma asezam ba pe un scaun, ba pe un fotoliu sau canapea sa ma mai odihnesc putin, a fost ok.

jovana felicitari pentru miscarile lui bebe , stai linistita ca de acum vei simti in fiecare zi. Ai mei lovesc intr-una , si dimineata si seara, de obicei ii simt mai tare atunci cand stau linistita in pat. Cred ca se distreaza de minune acolo in burtica. Eu m-am ingrasat 5 kg pana acum, tu cum stai cu kilogramele?

uratica mai ai putin si vii la cluj. sa ne tii la curent.

mara72 multumesc pt urari, sa vii si tu cu vesti bune.

Eni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunadria..multumesc ptr urari!! sper sa ne ajute Dzeu pe toate sa fim .
enni-bucura-te ptr puiuti!! decat sa treaca prin ce am trecut noi.. gandeste-te ca e mai bine ca sunt ambii baietei! si eu vroiam inainte fetita.. dar avand in vedere ca nu am reusit..si trecand prin chinul asta continuu, cu dorinta eterna de a fi mama, sincer, imi doresc sa am baietei!! dar oricum..numai sa fie!! si sa fie sanatosi!!!
mara...mai ai putin si ajungi in rolul de mamica! te alaturi cat de curand lui enni si jovannei! bafta!!!
jovanna-sigur ai in burtica un baietel... ptr ca miscand atat de tarziu.. e clar ca e baietel-e mai puturos!!doarme mult!!!
eu astept cu nerabdare ziua de vineri!!! joi dau pentru permis!!dau sala! sper sa iau!!sa ma pregatesc cu un succes pentru ziua de vineri!! o sa fac laparoscopie.. am vb cu dr din nou... i-am zis ca vreau sa le fac pe amandoua in paralel!! mi-a zis ca nu am cum.. ci sa astept macar dupa laparoscopie 3 luni!!! si apoi daca nu raman, sa trec la fiv!! deci.. ori raman natural anul asta in urma laparoscopiei pe care o voi face la cluj cu dr. micu, ori la anul incep fiv-ul... oricum de-abia astept ziua de vineri si programarea ptr laparo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica ma bucur pt tine. Sa stii ca cu dr. Micu esti pe maini bune. Dupa ce faci laparo te pui serios pe treaba si poate de Craciun o sa aveti un cadou frumos. O burtica cu puiut . Daca nu, 3 luni trec repede oricum si sigur vei reusi cu fiv. Tinem pumnii si ne rugam pt tine.

Sa stii ca si eu m-am gandit la faza cu fetele, prin cate trebuie sa treaca. Insa si daca erau fetite, tot la fel ne bucuram. Sanatosi sa fie asta e cel mai important.

Eni 18+

Mergi la inceput

fetelor, ce pofta de bebe imi dati ca mi vine sa incep maine fiv ul
dar stiu ca nu e posibil...
uratica, las ca noi urmam dupa mara, cu siguranta, abia astept programarile de maine , daca ma amana mult sapt viitoare merg la cj daca tot vin in romania si mi fac programarea la cj. oricum am de stat o luna jumate in romania asa ca sper sa fie ori aici ori acolo nu mai am rabdare pana la anul cat ar fi normal sa astept.
maine o sa ma decid in functie de ce raspuns imi dau aici.
eni, si eu imi doream tot timpul fetita dar cred ca e mai usor cu baietii nu au de trecut prin atatea... asa ca o sa fi o mamica fericita si o sa ai parte de nurori , tot in familie e... ce da d zeu important este sa fie sanatosi si noi la fel.
eu sant optimista desi cand ma gandesc la un nou fiv ma trec fiorii, stiu ca inceputul e mai greu prima injectie, dar totate trec mai ales cand rezultatul e pozitiv..
uratica nu te descuraja o sa vezi ca totul o sa fie bine si pentru noi..
mara cand faci punctia? ma rog pentru tine sa reusesti ca nu poate fi altfel, trebuie sa reusesti.

Mergi la inceput

jovana cand vi in maramures te astept cu drag si pe la mine..

Mergi la inceput

uratica Si eu vreau baiat sper sa fie asa in gindul meu asa stiu nu lasa timpul sa treaca dupa ce vorbesti cu DR repede la laparo daca asta vrei prima data ca dupa ai treaba asteptam vesti bune . Ennni tot 5 kg am pus si eu nepoata e rezidenta si mia zis ca e bine pina la 9 luni tot punem nu conteaza sanatoase sa fim cu bebei . brunadria daca nu ai unde sa stai si trebue sa stai cu mare placere mai vorbim hai ca e rindul vustru sa fiti mamici cu burtici JOVANA 18 +

Mergi la inceput