Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mada daca apare un x sau un y la orizont aman iar planurile de hoinareala cu 2 ani.dar cand ma uit la eli realizez ca se merita.dar oricum mi-ar placea sa te cunosc am senzatia ca vom palavragii la nesfarsit.pana atunci o astept pe cristina cu ingrid,abia astept.
eu ma uit la CSI sunt bolnava cu serialul asta

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

deci simo iti place sa citesti,si cum am chef de limbarita virtuala....si sunt reclame pe axn...
eli(am furat ideea de la cristina)
am fost azi 3 ore in parc,am papat,sa kk acolo,a mers la greu,de manuta sau cica cu hamul,ea nu s-a prins ca e de forma de multe ori si asa merge singura.azi am fost cu kevin vecinul,iar si-a luat-o de la el.ea e cam batuta de toti mai putin dragul de mihnea care asa o pupa.ieri mihnea mozolea la eli de zor si trec niste prieteni de-ai sotului:"na ca nu are nici un an si trebuie sa-l sun pe G ca fiesa se pupaceste cu unu' in parc"...
asteapta sa-i zic despre orice cum il cheama ca sa repete dupa mine si ies niste "cuvinte"...ne dadeam in hinta,care e hinta clar fara poticneli ,si langa vine un baietel imi arata repede "bebe hinta!"ii zic inainte sa plecam mergem afara in parc?imi raspunde "brum-brum apa" mergem cu brum-brum la apa(mures).pasarea face cra-cra,nu or fi ele toate ciori da ce sa facem...
gata a inceput CSI-ul...
edit :simo in noiembrie am vrea in dubai poate ne vedem acolo

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Super tare prietenii sotului

Si Matei spune multe cuvinte destul de bine. Eu nu le declar, nu din falsa modestie, dar mi se pare si mie incredibil. Inca sunt luata prin surpindere de orice face si spune. Ca sa dau ex, spune clar baitza, putzica, BICICLETA (asta am ramas masca de-a dreptul cand l-am auzit repetand silabisit asa cum i-am zis eu!)

Ce mai! Avem copii mari, stiu sa ne spuna ce vor. Numai noi ii mai credem bebelusi si ca ar trebui sa ghicim/intuim ce-si doresc, cand ei ne zic verde in fata

Am si eu o problema cu copiii violenti din parc. Matei ii retine si fuge de ei. Noroc cu prietena lui Maia, cu care se joaca atat de frumos . Azi o hranea cu pufuleti ...cand primesc pozele de la mami de Maia va arat.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

hmmmm....am intrat acum sa va anunt ca probabil o vreme, atata cat voi considera eu ca este cazul, nu voi mai scrie pe forum pt ca nici dc scriu, nici dc nu scriu nu este nici o pierdere pt nimeni. nu am primit de la voi nici macar un "buna ziua"....mai mult nici nu as fi vrut....e drept, am scris mai rar pt ca nu mi-a permis timpul, starea sufleteasca sau subiectul abordat....nu este prima oara cand trec "neobservata". sa nu credeti ca imi doream ca cineva sa-mi laude copilul. stiu ce am la usa si sunt constienta de capacitatile ei, asa ca nu asta urmaream. sunt ofticata pur si simplu ca nici macar un salut nu mi-a fost adresat intr-o zi intreaga. cu asta inchei. fiecare poate intelege ce vrea din ceea ce am scris, insa credeam ca aici acceptam pe toata lumea, vb cu toata lumea si nu comunicam numai pe bisericutze.

va doresc o seara linistita si cat mai multe progrese copiilor vostri si multa sanatate!

Andra si mara

Mergi la inceput

eli nu zice asa de avansate,dar se chinuie.azi imi cauta mie putza adica "uta".cel mai greu cuvant a fost pestele a zis odata fff clar dar atat,odata.
pe copii nu-i evita desi sincer si-o ia la greu.pe kevin il vede zilnic si tot zilnic o loveste cu ceva.dar numai daca ii zic "mergem afara la kevin" imi arata sandalele sau incearca sa le ia singura.cum luam coltul strazii sare in carucior de bucurie.si el e inebunit ca o vede dar e ff gelos.eli sa nu puna mana pe nimic al lui,cum pune mana cum o cafteste.ieri ne-am intalnit si cu david micutul prietenei mele,de bucurie ca o vede ia dat cu cana in cap.dar in fractiuni de secunda ,am parat eu multe lovituri dar e inevitabil sa nu se mai loveasca...ea daca o rog da jucariile dar si ea face scandal daca cartea ei favorita ajunge la vreun copil.dar tipa sau incearca sa o ia ,nu loveste.are sotul o vorba"stai sa vezi la gradi cum vine acasa batuta de toti"...
si mie mi se pare incredibil cat a crescut...unde se duce timpul asta????

povestea noastra...

Mergi la inceput

andra chiar nu a fost rea vointa,imi pare rau ca tu crezi asta...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

oooo Andra, dar eu chiar m-am bucurat tare mult cand am citit astazi despre voi si mai ales de Mara. Ma bucur pt tine ca ai inceput serviciul gasind, in acelasi timp, un loc de incredere pt Mara. Eu am citit de pe iPhone si mi- e destul de incomod sa scriu. Sunt sigura ca sunt multe fete care citesc, se bucura de postari atat de frumos/ natural scrise ca ale tale, dar nu scriu nimic din vaste motive.
Te pup si nu te supara pe astfel de nimicuri. Cred ca de la un forum important e sa sti ca esti citita cu drag chiar daca ai impresia ca postarile raman in van.
In plus Mara chiar e o scumpete de fata pe care mamica sa merita sa o laude aici pe forum si orinde altundeva.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Andra , macar pe aici...
Eu sunt cam varza, nu ma pot organiza si pace , parca sunt batuta la sfarsitul zilei.
Te sun maine sa-mi zici ce mai face "scolarita" (pe care o pupam dealtfel si de care ne e dooooor ).

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

uite, chiar daca nu ne- au mai scris demult si poate eu nu le-am raspuns la nici o postare mi-ar placea sa aud ( citesc) ceva de gogoshel, de mamicamelia, de blueris, s. A. Postau ff frumos atunci cand o faceau.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

sal fetele,
Noi ne-am culcat...am picat lata...ma duc si eu la nani

Andra, mea culpa, am citit ieri despre Mara, m-am bucurat pt voi, insa nu am apucat sa scriu nimic. Nici eu, ca si Vivela, nu sunt prea organizata, Andreea imi ocupa tot timpul, patruleaz in toata casa, nu ii place sa stea singura (si normal, cred), la pranz uneori doarme putin, mai am si sarcina mai avansata si poate obosesc mai repede iar seara cad lata...
Cand o sa avem 2, nici de raspirat nu o sa mai am timp.
Insa te asigur ca din partea mea (si cred ca si din partea celorlalte) nu a fost rea vointa.

Mai am o chestie care imi sta pe suflet... am mai vorbit cu bunica mea la telefon (ea m-a crescutsi pe mine copil fiind pana la 4-5 ani), si a mai auzit-o pe Andrea plangand (pe moment, ca iau telefonul, il vrea si ea, eu nu i-l dau etc)..sunt plansuri care trec repede...si m-a luat cu texte ca am educat rau copilu, ca l-am invatat sa se tina dupa mine, ca nu am invatat-o sa stea si singura, ca ea pe mine ma punea in pat cand avea treaba la bucatarie, ca bla bla bla... Ca orice copil vrea sa stai cu el, sa il tii in brate, sa te joci, dar ca tre' sa stea si singur, ca un copil il ai si cum il cresti....intr-un cuvant m-a facut cam varza... Chiar am gresit?
Eu am zis ca nu, intr-adevar petrecem mult timp impreuna, ne jucam, vorbim, da, ii place sa aibe companie, pe mine, pe tatal ei, bunicii etc....nu-i place sa o las singura in pat...tipa rau daca fac asta...cateodata sunt nevoita, suna cineva la usa, suna un telefon, ma trece pipi, ii zic ca mama revine mai tace pe moment, insa nu o pot lasa mult (chestia asta se intampla cand o pune dupamasa la somn, pana adoarme)...
Da, am vrut sa petrec timp cu ea, sa-i arat, sa ne jucam, iesim in parc si ne plimbam, nu mi-am impus niciodata ca scop in sine militaria, adica ceva gen "scopul meu: copilul sa se invete sa stea singur si eventual pt asta sa-l las sa urle..."
Pe mine cica ma lasa singura, in pat, ma jucam cu jucarii, imi faceam de lucru sngura, sub nici o forma nu patrulam prin casa etc....
Poate asta s-a potrivit cu firea mea, eu am fost un copil retras, mai timid, mai "salbatic" cu alti copii, ma singuratica nu mi-am facut prea usor prieteni...ma rog, asa am fost eu...Andreea vad ca e mai sociabila, mai vesela ca fire...probabil nici nu i se potriveste de minune "sa-si faca singura de lucru". Si eu as vrea uneori sa-si faca si singura de lucru, poate cand o mai creste si se va juca altfel..nu stiu...
In fine, scuze ca v-am zapacit de cap....asta e of-ul acum....m-a cam descumpanit...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput