Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo78 spune:
O, Andra, imi pare sincer rau, nici nu mi-am dat seama ....dar cand am citit eram pe fuga...si apoi am uitat 
Felicitari istetei tale, si ma bucur ca nu a fost traumatizata de mersul la gradi, ca se joaca frumos cu copiii si ca tu te simti bine la munca 
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
oaana spune:
Andra,nu fi suparata,te rog.Si eu am avutde multe ori impresia ca sunt pe margine,dar aste e,fiecare citeste si raspunde dupa starea care o are.Spre exemplu eu am citit tot ce ai scris si m-am bucurat dar nu am avut timp sa postez,imi este dor de voi,de aceea intru cand pot macar sa citesc,daca ai observat de cele mai multe ori am postari scurte,pentru ca nu am timp deloc...si le-as scrie la fiecare in parte,dar ma trag copiii de fuste
Hai nu te supara,de ex.eu am pus poze noi,probabil le-au vazut multe mamici,dar nu m-am suparat ca nu mi-a scris aproape nimeni nimic![]()
sa treaca si mai scrie-ne despre voi si cum se adapteaza la cresa.
Simo sunt uimita cat de clar vorbeste MAtei
.Si Aaron spune cate ceva,dar nu des,astazi am fost la gradi sa-l inscriem pe Iosua si i-am aratat o rata,si a repetat dupa mine,ma-ma{adica mac-mac},intr-o zi a spus megem a tati,dar apoi nu a mai vrut sa spuna,si cand nu poate sa scoata o jucarie s-au altceva,ma striga"mama,mama,vezi?"Spune da-te,dai,ham-ham,miau,cam atat,dar intelege aproape tot ce-i spun....
Mihaela,of,cred ca ti-e tare greu,de ce nu ai luat-o mai treptat,adica o seara da,una ba,adica sa-ti scada productia cate putin...insa daca ai hotarat asa,succes si multa putere.Incearca sa te storci la dus,sub apa fierbinte.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
mychydutza spune:
lorinaoo, alina.a, simo multumesc de sfaturi si de sustinere! chiar am nevoie de asta acum.dupa cum vedeti la ora asta bantui pe forum , deci andrei inca nu doarme
. of, n-am crezut ca va fi atat de greu, si e de abia inceputul!cu pastilele alea nu stiu ce sa fac: sa le mai iau ori ba???????mi-a fost atat de rau azi ca mi-e si frica. o sa ma mai mulg cate putin ca sanul e ca de beton. sunt mai ceva ca nicoleta luciu. oare cum or arata mamicile mai dotate de natura cand intarca bebe, daca mie din doua smochine s-au facut doi pepenoi??????![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
oaana spune:
Monica nu fi suparata,asa spun toate bunicile,ca noi am fost cuminti,unde ne puneau acolo stateam,dar probabil ca asa am fost invatati de la bun inceput,si oricum copiii din ziua de azi sunt mult mai evoluati,nu cred ca ar sta singuri sa se joace sub nici o forma.De ex.Aaron se joaca pe jos cu masini,jucarii,etc,eu ma foiesc prin camera,dar daca am plecat,e imediat dupa mine,si tot asa,unde merg vine dupa mine,desi e cu fratiorul lui in camera.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
X-ray spune:
am limbarita ca sunt singura acasa si nu mai am intalnire in bucatarie
(sau in alte locuri
,doar visam la x sau y) si eli doarme ca e rupta si ....deastea...
andra draga mea acea senzatie de care ai vorbit tu am avut-o si eu de cateva ori si cred ca multe dintre noi,dar probabil asa s-a nimerit
.eu cu siguranta mai vreau sa mai citesc de blonda ta
.
monica acum fiecare hotaram cum suntem fiecare ca parinti si ce e mai bine pt copilul nostru.e un drept pe care ni l-am castigat odata cu aparitia a 2 liniute pe acel test.ca vom gresi asta se va intampla cu siguranta ,doar suntem oameni,dar cum noi am luat hotararea sa fim parinti si noi ne crestem copii eu zic sa-i lasi pe altii si sa-ti vezi de ale tale.ai procedat cum ai crezut tu ca e bine ca mama pt copilul tau.si punct,altii inclusiv rudele sa-si vada de ale lor.eu una am fost fff stricta si ferma vizavi de bagatul nasului in cresterea copilului meu si bagat de vina.fiecare copil e altfel,are alte nevoi,elisa e atat de diferita de mine cand eram copil,acum ce sa fac sa o oblig sa fie un "mini me"?fi mandra ca esti o mamica atat de curajoasa,vei avea doua fete superba asa apropiate ca varsta,las-o pe buni sa coase goblenuri....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Simo78 spune:
mychy daca ai hotarat sa adopti metoda asta, cred ca ar trebui sa te tii de ea. sincer nu stiu ce sa-ti spun...eu la pastilutele alea nici nu ma pot gandi, pe langa raul general pe care il simti, scad si f tare tensiunea, iar tensiunea mea e mica mica si asa...deci o sa adopt stilul intzarcat treptat. deja matei suge mai rar, noaptea doar bibe. Nu stiu cand o veni momentul, dar stiu ca va fi crunt...asa ca nu te invidez deloc
...bafta in continuare si neaparat sa mergi dupa la ginecolog sa-ti vada sanii, sa nu patesti ceva doamne fere!
Oana intr-adevar Matei e un mega-vorbaret....cel putin din copiii pe care ii vad eu nimeni nu-l intrece la limbarnita! da din gura intr-una! cei drept nici cu mine si nici cu tat`su nu mi-e rusine
...si eu ii vorbesc mereu lui Matei, si cand vad ca e interesat de un cuvant i-l repet pe silabe si el repeta dupa mine...si se chinui pana e multumit de rezultat sau e interesat de altceva ![]()
Monica eu cred ca o cresti f bine pe Andreea, iar faptul ca e asa atasata de tine denota ca esti o persoana calda si iubitoare. Mie mi se pare normal sa fie atat de lipiti de noi la varsta asta...noi suntem universul lor, iar ei sunt lumea noastra. Nu are sens sa iti faci idei, cu atat mai mult cu cat peste putin timp o sa trebuiasca sa te imparti la 2 fete cucuiete si nu o sa mai ai tot timpul numai pt ea.
Si Matei incepe sa urle numai daca ma ridic de jos de la jucarii...si vine dupa mine peste TOT
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
X-ray spune:
si acum ca tot sunt activa la maxim,mai oana unde ai pus tu poze ca zau ca nu am vazut nimic
.
michy da-le naiba de pastile,mulge-te cate putin,sa se invete sanul ca nu mai e cazul sa produca.si iubeste-l si dragaleste-l cat poti de mult pe andrei,sa sti ca ii e tare greu si lui....
cea mai buna prietena de facultate a mea e din piatra-neamt,cat mi-as dori sa ajung pe acolo...poate as mai vedea din voi pe parcurs tinand cont ca as merge cu avionul pana la iasi
.
nu am reusit sa ma vad cu ashera si otilia si vreau la iasi
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
AndraZ spune:
Fetelor, ma simt datoare cu un raspuns. Nu am dat acel mesaj ca sa impresionez si sa ma fac vazuta, ci pur si simplu am scris ce am gandit. M-am simtit datoare sa fiu sincera, asa cum am fost mereu. Stiu ca timpul tuturor este limitat, fie ca se sta acas, fie ca se merge la lucru. Dar uneori unele mesaje sunt trecute cu vederea f usor. Si nu ma asteptam la asta. Poate unii ma vor crede increzuta, poate altii dornica de a fi in centrul atentie sau orice altceva de genul asta....insa sunt departe de mine aceste ganduri. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si imi cer scuze dc am facut-o, insa nu am avut pretentia decat la un simplu salut....atat.....Nu este prima oara cand patesc acest lucru si de aceea am decis sa iau o pauza pt mine, pt familie si sa acord mai mult timp celor cu care chiar comunic ( in particular ce-i drept).Si oricine va dori sa stie ce facem si cum mai suntem o poate face in privat, PM sau mess. Iar cand va fi vb de intalniri, daca veti dori sa ne revedeti, nu ramane decat sa ne invitati si dc va fi posibil, vom veni de fiecare data.
Alina, Dana, Monica, Simo - 

Vive, ne e asa de doooor de voi!

Sper sa ne vedem curand ca mi-e tare dor de ochii lui David. Si cred ca si Mara suspina dupa ei, judecand dupa starea ei de agitatie. ![]()

PS: Si, da, recunosc: sunt genul de om sociabil, care se ataseaza de lume si sufera cand este dat la o parte.......o fi bine, o fi rau, asta sunt si nu ma pot schimba.
...dar prefer sa ma retrag in glorie.

X-ray spune:
hai ca tot eu sunt![]()
ma fetelor voi ce mai faceti de mancare asa ceva sa manance si strumfii...
ma duc sa ma culc ca v-am sufocat seara asta
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
oanaa, apa fierbinte? stiam ca e buna apa rece. ok, incerc si asta.
simo degeaba as fi incercat treptat, andrei cand vroia san ma lua cu japca! si noaptea ma sugea la greu. deci, era cam greu cu intarcatu treptat si cred ca in ritmu asta as fi intins-o pana la calendele grecesti. ma stiu cum sunt. m-as fi ascuns in spatele "intarcarii treptate" si i-as fi dat pana la 3 ani
. si intr-adevar ai toate motivele sa ma compatimesti si nu sa ma invidiezi. of, of, mai ,mai........
alina.a parca mi-a fost prea rau ca sa mai am curajul sa le iau. am chemat si sotzu acasa , si eu nu sunt genu care sa cedeze usor in fata suferintei.pilulele naibii!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!