Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (99)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.a hai ca tot eu sunt ma fetelor voi ce mai faceti de mancare asa ceva sa manance si strumfii... ma duc sa ma culc ca v-am sufocat seara asta ![]() alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)povestea noastra... |
piept de pui cu dovlecei si supa de rosii......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Monica, pai poate tocmai pentru ca te lasa mai mult timp singura ca si copil socializai mai greu. Andreea e mai prietenoasa fiindca a vazut in jur mult mai mult timp dragostea.
Eu una am o anxietate ridicata si cica asta mi s- ar trage de la faptul ca mama a plans f mult cand a fost insarcinata cu mine. Iti dai seama ca, stiind asta, am stat acasa de la 20 saptamani cu un rasfat maxim din partea sotului si a tuturor numai ca Daria sa nu aibe un astfel de bagaj psihic.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
madabout2003 spune:
Doamne ce limbarita
! N_aveti somn?
Andra imi pare rau ca te_ai simtit ignorata...cred ca toate am trecut prin asta la un moment dat. N-are rost sa enumeram motivele..ale mele de exemplu: citit repede si fara timp sa mai raspund..citit pe diagonale ..lene..mea culpa!
Si apropo de intalnire eu te invit cu Mara luni in Herastrau. Mi_ar place tare mult sa va cunost live!
Pana acum singura persoana de pe forum pe care am cunoscut-o a fost Timi..si nu i_am spus dar am avut o senzatie tare ciudata sa vad ca lumea asta virtuala chiar exista .. aveam senzatia ca o cunosc si ca putem sa vorbim ca si cum am fi intrerupt o discutie cu o zi inainte..
Mychy nu stiu ce sa iti spun cu sani..(in afara sa le faci o poza cat o concurezi pe Nicoleta Luciu..ca eu am uitat si acum imi pare rau
). Eu am intarcat-o pe Emily treptat si nu am avut mari probleme..bine ca nici nu am alaptat-o foarte mult si nici nu am avut niciodata lactatia super instalata..
Hai ca eu ma culc ca fie-mea doarme si sigur se trezeste fresh de dimineata!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
ddanagh spune:
mai Simo m- ai facut invidioasa in sensul bun al cuvantului. Ia ca ma pun pe silabilisit cu Daria. Dragutza mea nu zice nimic in schimb bolboroseste cu un deget ridicat in fatza mea. Cica ma cearta ca de ce nu stiu ce....
Bravo Matei - baiet precoc.
Va ziceam ca de ieri e mama la mine si imi dau seama ce inseamna cu adevarat sa vorbesti cu copilul. Ii merge gura intruna, e Daria in extaz. Pai eu mi- s muta rau.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
Simo78 spune:
mychy sunt sigura ca ai motivele tale sa faci asa...si daca tot ai zis-o tu prima cu voce tare...cred ca si eu ma ascund in spatele acestei intarcari treptate
....sunt bucuroasa insa ca nu-i mai dau noaptea. Am bibe pregatit, in caz de...si de cand s-a mai racorit afara nici nu se mai trezeste atat de des.
andra, zau ca toate ne-am simtit ignorate intr-un moment sau altul. De ex intrebam la sf capitoului trecut daca sa schimb denumirea sau sa o las pe asta...iaca ca se mai termina un capitol si NIMENI nu mi-a raspuns
. Hai te pup, ca stii cat de dragi imi sunteti amandoua, si ca ma bucur sincer pt Mara in special. iar daca eu am vreo bisericuta, tu sigur faci parte din ea ![]()
Iar va-ntalniti, uratelor! 
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Dragele mele....contul COMUN pe hi5 a fost creat ca toata lumea sa se poata loga cu acel cont si sa poata vizualiza astfel pozele de pe conturile celorlalte mamici. Va rog sa nu faceti din acest cont contul vostru personal. Va puteti face separat un cont GRATUIT, sa ne dati link-ul, iar noi vom intra de pe conturile personale (cine are) sau de pe cel comun (cine nu are).
Daca e sa facem albume pe hi5, atunci o sa fie ceva cu toti strumfii, nu albumele noastre personale, si nici poza de prezentare nu va fi una a unuia dintre strumfi sau a unei mamici. Eventual, cine are o poza de grup, va rog sa o puneti ca poza de prezentare sau sa mi-o trimiteti si o pun eu.
Va multumesc pentru intelegere.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mychydutza spune:
neatza!am trecut peste noaptea asta cu bine.adica am supravietuit. adormitul in alt fel decat la san a fost o adevarata provocare si pt mie si pt cel mic. a adormit pe la 12.30 si la 6 era in picioare. sanul e mare si umflat si destul de tare, am tot pus comprese cu gheatza si m-am tot muls cate putin asa cum m-ati sfatuit voi. sunt varza de obosita dar ce mai conteaza asta acum.
simo, eu asa am simtit, ca ma ascundeam in spatele intarcarii treptate, de frica , de teama de a-l "rupe" de mine. foarte ciudate sentimentele astea. parca incep sa o inteleg un piculetz si pe soacramea
. doamne , sper sa nu devi o scorpie posesiva!!!!!!!!!
monica, si andrei e fff legat de mine. daca nu sunt langa el urla. personal nu consder ca e rasfatzat ci ca ma iubeste![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
karligutza spune:
Simo felicitari pt.Matei, eu il stiu cum zice cuvintelele alea multe, doar cu BICICLETA nu eram la curent, felicitari... Felicitari si pentru organizarea noastra in forum si pe Hi5... multumim! Si imi place cand esti asa activa, dar stiu ca in astfel de momente practic nu stai cu MATEI, asa cum toate dintre noi renunta la altceva pt.a sta/citi/scrie pe forum. 
in al doilea rand, dar involuntar al doilea rand (!), draga noastra AndraZ nu mai fi suparata, stii foarte bine ca te-am citit cu toatele, insa in functie de zapaceala din creierul fiecareia, de timpul care acum e, acum nu e, timpul zboara, gandurile la fel... nu are rost sa ne scuzam nici noi, care si de ce n-a scris, dar e bine ca te-ai descarcat si ca ti-ai spus oful pentru ca uite asa sarim noi in ajutor mai degraba cand cineva sufera decat cand se bucura, si asta zic eu ca e bine. Ai mare grija de tine si de Mara, fii bucuroasa si nu renunta la noi asa repede
.... sa stii ca as vrea si eu sa vii la intalnirea cu MADA pentru ca atunci sa nu mai ramai cu impresia ca toate fetele sunt slabe si tu cea care le depasesti, pentru ca o sa ai o contra-candidata de departe
adica io
Ma bucur tare mult sa aud ca Mara s-a impacat asa repejor cu cresa. Felicitari ei si tie totodata, si cine stie cand poate ne dai si noua din curajul ei. Succes in sezonul rece sa nu culeaga nici o raceala, nimic! Iar tie serviciu usor, sa nu iti fie chiar asa greu cum iti e cand o lasi dimineata la cresa.
Deci LUNAAA... pozele!!!! nu le vedem!
alina.a si tie iti sta bine mai des pe forum, mai "streseaza-ne" hai! si cu povestiri despre ELI. Zic si eu ca Simo, citesc, vad si eu ce activitati mai fac alti copii si uneori le incerc si eu cu Adeluta. De exemplu treaba cu "da la mama" cu mana intinsa am incercat-o dintr-o data dupa ce a spus chiar ea pe forum ca face asta cu MATEI (demult, demult tare) si Adeluta surprinzator a stiut din prima sa imi inmaneze de la prima cerere cu mana intinsa (daca doar spuneam, nu stia la vremea respectiva; acum intelege si fara sa intind mana)... apoi mai noi batem cuba, da noroc... ce daca e fetita; las' sa stie fata! so... sa nu ma abat asa tare de la ce voiam sa-ti mai spun; n-ai prea fost tu pe nicaieri cu sotul decat in BUCATARIE
dar vad ca planurile sunt mari: FRANTA, DANEMARCA... Amsterdam, Dubai... sa nu fie doar
sa faceti bine sa mergeti, da?!!!!
Mult succes cu intarcatul Mychy. Cum au zis si fetele, incearca sa scoti tu putin laptic, daca e asa tensionat sanul. IMPORTANT cred eu E SA NU MAI DAI BEBELUSULUI SA SUGA (ca pauza sa fie pauza!) insa daca scoti si arunci e de-acum vorba de sanatatea sanului tau. MULT SUCCES si felicitari pentru curaj!
Sa ne tii la curent cum mai papa alimentele obisnuite.
Laviniaaaaaaaaaa si tu ai intarcat-o pe Lorina????????? uite, vezi, asta chiar n-am citit... bravo! sper ca am inteles bine. Cel putin asa mi-am dat seama din raspunsul pe care i l-ai dat lui mychy. Las' ca te mai intreb in PM cum a fost. Daca o fi sa am nedumeriri cand o s-o intarc si eu pe Adeluta. Dar oricum cred ca asta se va intampla dupa CRACIUN (si nu doar metaforic vorbind
, ci si practic)
cine a mai ramas? nu mai stiu, oricum am un pampers de schimbat si fac o pauza mica.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
Azinoapte insfarsit a dormit si fata mea bine. Nu s-a mai trezit plangand.
Andra stai linistita ca de multe ori am simtit ca nu sutn bagata in seama. Am pus cateodata niste intrebari si cand am vazut ca nu mi se raspunde, le-am mai pus odata si tot mi-a raspun cineva. La inceput ma mai suparam si eu, dar pe urma am sta si m-am gandit daca este bine. Eu bag pe toata lumea in seama? Citesc toate mesajele si stiu de fiecare strumf ce face sau fiecare mamica in parte, dar imi este imposibil sa raspund la fiecare in parte. In general citesc tot si imi adun informatii si incerc sa raspund sau ajut acolo unde cred ca sunt in masura si pot. Pupici multi.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
karligutza spune:
| Citat: |
| originally posted by arhdy La inceput ma mai suparam si eu, dar pe urma am sta si m-am gandit daca este bine. Eu bag pe toata lumea in seama? Citesc toate mesajele si stiu de fiecare strumf ce face sau fiecare mamica in parte |
foarte bine ai spus arhdy
acelasi lucru cred ca se intampla cu fiecare dintre noi.
karligutza
sunt mamica Adelutei

(20 iunie 2007)