Pepenasi de iulie-august 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutari di la bacau!!!!

stau cu minunea in brate ca e mofturos azi, nush ce are. nu reusesc sa-mi fac tare prost mai merge netu'asta!
am vrut sa pun poze pe picasa si 1. se vad toate in ceatza. 2. nu mi le incarca. o fi de la mine sau asa merge la toata lumea?

SUN esti o dulce, sar'na!

ANNABABYSi te-ai desfatat in marele targ?

BIRI multumesc ca mi-ai trimis piticii in vacanta!!!

ANA_A pt. raspunsul complet!

SURSULAms.

CAPRI multam de "impartasenii". nu pot sa vad deloc poeze de pe picasa! ce ma enerveaza1

LOCCA deci si tu ii dai infacol?

DMAla 2 zile mi s=-a zis si mie ca e baicu kk. eu am incercat cu termometrul, am evitat sa ii dau supozitor.

MAITREYI

deci:

nu ii place deloc infacolul lui ANDREI. sab-ul il sugea din lingurita. da asta nu-l suporta, abia i-l dau. aTI MAi patit si voi asa? ce fac in conditiile astea?In cat timp ar trebui sa se vada efectul? ca deja incep sa cred ca nu are nik efect la noi...

am vb cu sor'mia...e destul de bine avand in vedere circumstantele. dupa ce au muncit atat la casa aia...sa trebuiasca sa o vanda....uf! sa dea DD sa fie bine.

Vreu si eu pe listele de mess!!!!!! tot diarux@yahoo.com sunt.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ileana www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1670" target="_blank"> UITE ICI

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tizo, eu stau cu sticla de infacol pe masa dar nu i-am dat decat o data acum cateva zile. Nici a mea nu s-a omorat dupa gustul lui si sincer o inteleg, am gustat si eu si mi se pare scarbos. Sab-ul e bun pe langa asta.

Bujo, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TIZO si atunci ce ii dai? sau nu e nevoie mare la tine???

BUJO pup sa treaca si sa te simti mai bine!

Legat de ce zic altii...am si eu experiente de astea...da nu mai am cand sa ma gandesc si la ele. Cumnatu'meu cand m-a vazut la o sapt dupa nastere a fost foarte dezamagit ca am burta de 5-6 luni. Cum, nu am scapat si de burta? Iar soacra-mea imi zice ca am facut fund...si ca m-am ingrasat. i-am zis si io ca normal ca m-am ingrasat, ca doar unde aveam sa tuin cupilu'? in buzunar? bine, stiu ca ea nu a zis cu rautate....asa ca nu am pus la suflet.
si mai am si colegi draguti care tin sa precizeze ca ..."m-am mai implinit"... Si eu eram asa mandra de burtica mea ca s-a retras relativ bine si repede...
am vrut sa pun 2 opoze comparativ pe picasa dar cum am zis...nu merge!!!!!!!!1

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Fetelor, in primul rand imi cer scuze ca nu-s activa. Sunt tauna de cap. Nu reusesc deloc sa ma obisnuiesc cu alaptatul noaptea si zau ca incep sa suspectez ca iar am insomnii. Dorm iepureste, ma trezesc la orice zgomot si desi pana acum doua zile a fost mama aici tot obosita sunt.

Felicitari noilor mamici (nu nominalizez ca n-am mai intrat de muuuult ), sa va traiasca puiutii

Caprioara superba Ilincutza ta in rochita populara!

Madavazut poze de la botez, unde ai gasit rochita cu rosu ca-i frumoasa foc! Scuze am picat pe messenger, am probleme de vreo saptamana cu dealer-ul si n-am energie sa tip la ei

Felicitari mamicilor de crestini Noi abia acum ne gandim la botez...

Noi suntem bine, Julia avea 4,850kg luni deci am luat 1,050 intr-o luna. In timpul zilei nu prea am lapte si buburuza suge la 2 ore asa ca am ajuns sa completez cu formula dupa san. Bea cam 60 ml ceea ce ma cam sperie...sa ia de la mine numai 60 ml?? Beau ceai pt stimularea lactactiei dar nu vad imbunatatiri inca. Noaptea nu avem probleme pt ca suge la 4/5 ore si am sanii plini. Alta problema e ca sta cu gatul sucit intr-o parte si-mi fac griji ca n-o sa aiba gatul drept

Diarux probabil ti-au raspuns fetele deja...Infacol se da o pipeta de aia plina inainte de fiecare masa. Pe prospect scrie ca daca nu apar imbunatatiri poti da pana la doua pipete la masa. Bubitele eu le dau cu E 45, dar in Romania nu stiu daca gasesti. Mai dau bubitele cu crema de la Avent (Magic Cream) si trec cam in 12 ore. De bolile copilariei nu stiu ce sa-ti zic, dar daca bubitele nu-s insotite de febra sau nu-s peste tot pe corp eu zic nu ai de ce sa-ti faci griji. In baby carrier eu am pus-o pe Julia deja. O sustin si eu un pic de poponel.

Va pupam dulce, o zi buna

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu ii dau sab simplex de 3 ori pe zi si daca e maraita rau ii mai dau bonisan (dr. a zis tot de 3 ori pe zi). Cu toate astea ea are program de urlat seara, cum ziceam, dar tace daca o tin in brate , deci nu stiu daca sa definesc asta ca fiind colici, tind sa zic ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Diarux Julia il scuipa afara dar tot inghite ceva ceva si sa stii ca trage parturi imediat si se linisteste...

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

sun drum bun

bujo imi pare rau de laptic da' tre sa te faci bine. sanatatea ta e conteaza f mult ca sa te poti ocupa frumos si bine de filip

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxi mi-am adus aminte. Am numarat ieri si sunt 10 Andrei (incluzandu-l pe ingerasul Darius) si mai e si un Andreas.

Se vede ca am mii de trebi, aberez.

In caz ca uit, vreau sa-i urez Irdei drum bun, sa te descurci cu bine si sa veniti inapoi sanatoase.

Iar lui Gini, Biri, Diana si Irinuca vreau sa le urez distractie placuta si bebei cuminti, la botez!

Sunt incoerenta si agramata, asa ca mai bine ma intorc la trebi!

Va pup

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, ca bine zici:
La multi ani pepenasilor ce implinesc 2 lunite azi:
Nancy, Amira Mena, Nicholas si Ana Raluca

Sun, drum bun si sa aveti o petrecere minunata! Abia astept pozele.

Maitreyi, ma bucur ca te avem printre noi (cre ca am omis sa-ti spun pana acum, nu?).

Ariadnabr
, si a mea sta cu gatul sucit intr-o parte, si deja mama zice ca se vede la forma capului . Io ma straduiesc sa o pun si pe partea cealalta dar ea se intoarce tot cum ii place ei. Multumim de aprecieri .

Locca, io aseara fusei la plimbare cu ea in marsupiu pe sradute pe la noi, am trecut pe langa Oblio de 2 ori. Tu pe unde bantuisi? Cand punem de-o intalneala in Regina Maria?

Chiar, oare numa noi 2 mergem in:
parcul Regina Maria sau in Kiseleff?
Fetele, care va mai plimbati pe aici bebeii?

Caramenela, tare scumpa operatia . Sper sa reusiti sa faceti rost de bani si sa nu trebuiasca sa vindeti casa sau altceva.

Bujo, nasol cu stomacul tau. Sper sa te faci bine cu tratamentul cat mai repede.

Pe mine ma doare rau stomacul de aseara, o durere surda si sacaietoare asa, de ma urc pe pereti. Ma tot gandesc daca nu e de la faptul ca mananc mereu pe fuga, la orele cele mai diverse si poate nu destul... Si mi-e si somn, ca aseara tot pe la 1 am reusit sa culc pisica.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput