Pepenasi de iulie-august 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
dma2007 spune:
caprioara merci!
carmenela f scump mi se pare.au zis ei ca e nevoie sigur si de grefa de os? poate primesti raspuns si din state
pt bani eu am o prietena care imi da mereu ...(banca
)
mai fetelor despre constipatie stiti ceva? fata mea n-a mai facut kk de ieri noapte de la 2.cand sa-i pun supozitor???
cristina cartea lui capraru cred ca o gasesti la editura medicala la iancului(cred ca stii unde e
)
sun cand plecati?
gaza mea nu mai sta deloc invelita...
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
locca spune:
Cris, eu tot in maneca scurta o tin, dar am in geanta si ceva cu maneca lunga, daca mi se pare ca e prea racoare (acum cateva zile de ex. seara i-am pus maneca lunga).
Si eu incerc sa-i fac baie in fiecare seara dar recunosc ca nu imi iese tot timpul si asta din cauza ca uneori ajungem foarte tarziu acasa.
Sambata trebuie sa mergem la o nunta, mi-e groaza, nu stiu cum o sa fac daca o sa vrea sa manance din juma in juma de ora, cred ca imi las hazbandu acolo si plec acasa cu fata. Nici pe Matei nu am cu cine sa-l las, deci mergem in satra, numai distractie nu o sa fie.
M&M spune:
Anka, am vazut ca zici ca vrei sa chemi pe cineva de la o firma de curatenie...pls...imi zici si mie niste date de contact si cat costa..Thx.
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Carmenela , mi se pare destul de scumpa operatia!!!...13.000 de euro!!!
Parca ziceai ca mai astepti niste raspunsuri din Germania si SUA...poate acolo sunt mai ieftine...
Monica, multumesc ...cred ca il trimit pe husband sa imi cumpere cartea...
Poti incerca mai intai cu termometrul sa vezi daca declansezi scaunul bebelinei...
Locca, si noi suntem invitati sambata la o nunta; noroc ca restaurantul e foarte aproape de ai mei si , nici nu intentionez sa stau prea mult!!! oricum o sa scot lapte cu pompa si o sa ii las mamei mele sa ii dea...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
maitreyi spune:
neata 
multumesc rux si boti de indrumari. au schimbat astia pe acolo si ma simteam cam lost ![]()
ana_a multumim de aprecieri
. uau...22 de grade? la noi toata vara au fost 28 si cu niciun chip nu am putut scadea si acum sunt 25 si alexandrei ii e frig...la iarna ce fac? 
andreea a mea abia acum a inceput sa aiba par. abia a gasit popa la Botez 3 fire sa i le tunda. nu afecteaza cojitele. va creste el ![]()
rux mi-am adus aminte de marsupiu...noi i-am luat un wrap si in ala parca altfel ii fixez capul si am mai multa siguranta. uite AICI
si baita zilnic ![]()
carmenela
pe la 6 saptamani e zambetul constient
anka nu e parolat. UITE sau in semnatura la albumul 2 lunite
iar legat de cumparaturi - eu ies sambata la cumparaturi si tati sta cu baby. am 2 ore de cracanat ochii si cheltuit banii ![]()
cristina la noi e mai frig in casa ca afara
noaptea in pijama + sac de vara, ziua in tricou si pantaloni scurti iar afara la picioarele goale.
dma un sac ar fi bun
revenim 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
MissJJ spune:
Neatza!
Revin si eu dupa o zi de smotru si pus/scos/intins/impaturit cinci masini de rufe.
Si mai am inca pe atata.
Macar etajul arata omeneste m-a ajutat si Flo sa reusim sa facem tot mai avem jos in sufragerie holul si bucataria curtea arata omeneste.
Acuma sa reiau din urma ce am retinut.
Multumesc tuturor pt urarile de distractie placuta din weekendul trecut.

Ana iubita mi-a facut mare placere sa stam de vb in fiecare seara sper sa reusim sa mai stam asa numai sa mai creasca piticutzele. Pupici ultra speciali pt fetele frumoase.
Gabriela ms.
Caprioara, Ana am vazut si pozele.
F faine a iesit super si lumanarea Caprioara.
Asta a fost din ultimul capitol la odisee unde din pacate nu am apucat sa scriu da va stresez eu in continuare aici la scutece.![]()
Fug ca s-a mai terminat
o masina de rufe si revin.
Mami de printese
Ari si
Ami
ileanna spune:
carmenela esti f f curajoasa si te admir foarte mult. Iti doresc ca tu si fetita ta (si sotul tau) sa iesiti cu bine din aceasta incercare, mai puternici si mai uniti. Pentru un om ca tine, o incercare din asta nu poate decat sa te transforme intr-un "supraom" daca pot sa zic asa.
ana_a si maitrey de unde ati luat wrap-urile?? Asta desi eu am deja 2 marsupii din care unul are si poz orizontala. Dar imi place tare mult wrap-ul vostru.
ankalaura felicitari pentru decizia cu firma de curatenie. Si eu sunt curioasa cat costa vs a avea o tanti recomandata si fara carte de munca cum am eu.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
SunSmile spune:
Buna fetele,
V-am citit in fuga dar am mii de trebi si timp prea putin.
Am retinut cate ceva...noi stam in continuare in body cu maneca scurta, numa afara am iesit si cu un pantalonas pe noi, mai ales ca stand spanzurate in marsupiu ii cam inghetau cracisorii. Avm chiar o pozuta cu tati, cand tocmai venisem de afara si ne giugiuleam.:)
Monica merge un sac mai subtire. Eu nu stiu, Maria ta e alaptata exclusiv? Ca se spune ca nu se considera constipatie decat daca face tare si dupa 2-3 zile. In rest, e pur si simplu mai rar, pana li se obisnuiesc "mecanismele". Dar poti incerca s-o ajuti cu termometrul daca esti ingrijorata. Inteleg ca nu are nici 24 de ore inca, nu? Stai linistita, puiutica ta e bine. Uite, noi face 1 data/zi, cam la aceeasi ora, un ditaaaaai mega extra kktzoi:))
Maine dimineata plecam. Cu juma de casa dupa noi, lumanare, bla bla. Sa vedem la intoarcere, ca deja mama de-o sapt ma anunta " a mai primit Thea o mega punga de hainute"...
Ma intorc la trebi...mai vin...
Multe botezuri weekendul asta...productiva odisee:)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bujo spune:
Io tocmai m-am intors de la dr, am facut radiografie la stomac sa vedem ce-i cu durerile astea. Si am aflat ca nu pot alapta azi ca substanta de contrast trece in lapte.

Nu va zic cum mi se rupe sufletul cand vad cat lapte arunc. tocmai am aruncat 200ml. Plus ca mi-e drag de nu mai pot sa-l pun la san si sa vad cum papa dragutu meu. Aaaa si nu v-am zis, am o inflamatie de toata frumusetea= stadiu premergator ulcerului

Mai tre sa fac si tratament acu. Ca sigur nu pot lasa pana termin cu alaptatu ca ajung la cutit crek. Da ma termina asta cu aruncatu laptelui, am aruncat si la inceput din ala galben de gras ca n-aveam unde sa-l depozitez. Acu 2 zile iar am aruncat ca se acrise... offf m-am depresat.
Ca tot am revenit la "igal clab"... M-am certat sapt trecuta cu maica-mea. Io alaptam si ea tricota un puloveras lu Filip. Si ce se gandeste ea? Sa vina sa-l probeze... IN TIMP CE ALAPTAM!
Dupa ce ca-i nervos la tzatza si abia prind momentu cand prinde tzatza bine, vine si-l zgandare ca sa scape tzatza. Si i-am zis sa-l lase in pace si m-a luat cu "daaaaaa, numa io n-am voie sa pun mana pe el" Off ca daca nu ne-am certat vreo ora.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
MissJJ spune:
Asa acuma revin sa vad cat reusesc sa recuperez.
La Multi Ani si multe lunite
pepenasilor care fac azi doua luni: Nancy, Mena, Nicholas si Ana Raluca. Sa cresteti mari frumosi si sanatosi. Multi pupici de la Ami, Ari si mami.
Anamaria wow bebe 2.![]()

Didi vazut pozele f frumoase.

Uff tre sa fug ma cheama datoria, revin.
Mami de printese
Ari si
Ami