Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 19
locca spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Maria, Ilinca, Clara, Alexia si Iustin!
Ioana, daca trec pe la plaza intr-o zi si te sun crezi ca poti iesi la un cico sau diverta? Eventual la pranz ...
Nadina, bine ai revenit! Stiu cum e cu iesitul sau de fapt neiesitul cu bona, fix asa a facut si Matei cat a stat taica-su acasa dupa ce am nascut-o pe Clara. Nu mai vroia nimic cu bona. Asa ca o foloseam pe femeie pt. altele gen mancare, calcat, curatenie. Si acum are niste chestii pe care trebuie musai sa le fac eu si e nasol daca exact atunci ii e foame sora-sii.
Mary, sanatate multa lui Andrei!
Noi suntem mai bine, dar nu vreti sa stiti ce muci am scos azi din nasul fetei, nu imi imaginam ca exista asa ceva. Traiasca batista bebelusului ...
nanadana spune:
Buna seara la fete
La multi ani Clara Maria,Maria Ilinca,Alexia Maria,Maria,Iustin

mary ce simpatic este Andrei
si mandru cu gradinita, in spate
,apropo ai rezolvat cu etichetele?daca ai nevoi sa-ti le comand eu si dupa accea sa ti_le trimit imi spui si ne aranjam
,sanatate lui Andrei
simodina bine ati venit acasa
(poze cu Mara?!!)
irinala Antoine in clasa sint 24 de copii si o educatoare cu o asistenta(eu credeam ca este educatoare) care o mai ajuta la (dus copii sa faca pipi,dodo,sau daca vor apa sau sa-le sterga mucii,
)deci tot asa de multi copii
miflore,dianasper ca ati luat o pauza cu munca ![]()
ioana da este asa de activ ,ca are picioarele pline de vanatai 
dana-luciaasa este si la noi programul 8.30-12(ori il iai sa pape acasa ori il lasi la cantina)dupa care 13.30-16
diana simpatic Peter
el si antoine meu plaing cind mergem sa-i luam de la gradi ![]()
gata ma duc la soamne ca imi ploua in gura ochii ![]()
miflore spune:
Buna seara zanelor!
De fapt e miezul noptii.
Ioana, asaaaaaa, te rugam, mai zi-ne carti pe placul Mirunei. Si eu vreau la Diverta sa casc ochii printre rafturi.
Stiti ca vine si baby expo, eu as vrea s-ajung sa vad ce mai e in trend. O punem de-o intalnire?
Hai ca nu ne-am vazut demult!
Acum, seara, am observat pe nasucul Anei cateva puncticele micute, gen spuzeala, sau bubite f. mici, nu stiu cum sa le spun...pe restul corpului n-are nimic, or fi de la caldura? Are cineva vreo experienta in domeniu? Sper sa nu se inmulteasca...
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
neatza
La multi ani sarbatoritelor zilei: Monica, Alexandra si Anda
!
Simodina bine ai revenit. Si eu sunt multumita de gradi (din cand in cand mai sunt chestii care nu-s chiar cum as vrea eu, dar eu sunt si carcotasa de felul meu
. Poate ca la gradinita lui Alberto n-as comenta nimic
). Gradinita e Montessori si e pe langa foisorul de foc.
Nanadana deci nu suntem singurii cu ceva mai multi copii in grupa. Ce mai face Antoine? (pe 23 sept dupa amiaza ajung la Paris, dar nu stiu inca unde voi sta... si miercuri dimineata plec mai departe, ma gandeam ca poate ne revedem, daca apucam, avand in vedere timpul scurt)
Azi n-a mai plans Vladut
, doar a marait putin. Ieri s-a dus Bogdan dupa el pe la 5 si la 5.30 erau inca acolo ca au adus trotinete la gradinita si Vladut trebuia sa le monteze
. Asa ca piciul meu "miauna" dimineata ca nu vrea la gradi si mai nou seara ca nu vrea sa plece
.
Miflore Vladut a avut peste vara niste bubite de la caldura, dar i-au aparut pe ceafa cateva si la subrat. L-am dat putin cu mixtura mentolata, dar eu zic ca au trecut de la sine...
Cand e BE?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
dana_lucia spune:
Buna dimineata si "La multi ani!" piticotilor care implinesc azi 3 anisori! Aniversare fericita si sa va bucurati de cit mai multe daruri!

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto
Tonnia spune:
Irina, super!
simodina, si eu sunt multumita chiar daca mi se mai pune pata pe cate o chestie, educatoarea e fantastica. Adica, nu ma gandesc sa schimb gradinita.
sa aveti o zi buna!
nicole74 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor! Sa primeasca multe jucarii!
Iar a plans Ioana! Dar ceva de genul mmmmmmm nu vreau la gradinita mmmmmmmm si imediat cu voce vesela "dar il iau si pe hami cu mine"; apoi iar mmmmmmm nu vreau la gradinita mmmmmmmm si imediat cu voce vesela "dar ma aduce sa dorm acasa" si tot asa. Cand am iesit din scara blocului i-au dat lacrimile si a plans cam 80% din drum, din spusele soferului (bine, drumul e de 5 minute). La gradi nu a plans deloc, insa a intrebat cand mananca ciorbita, ca stie ca dupe ciorbita vine acasa.
Nicole&Ioana Alexandra
b_irina_c spune:
Nicole ma bucur ca si Ioana e mai bine cu plansul de dimineata.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Irina, BE e intre 18-21 septembrie, joi-duminica.
Si eu ma bucur ca piticotii plang mai putin la gradi.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
mary ilie spune:
LA MULTI ANI PENTRU ANIVERSAREA CELOR 3 ANISORI:
MONICA MARIA
ALEXANDRA DIANA
ANDA STEFANIA