Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Multumim mult pentru urarile de sanatate!Chiar avem nevoie....
Azi nu l-am dus la gradinita, ca am avut o noapte de groaza, febra peste 39, muci muuulti, tuse, a vomitat de atata tuse. Nu coopereaza deloc sa-i pun picaturi sau sa ia siropele si de pacalit e foarte greu, se prinde imediat.Nu vrea sa sufle nasul ca-l ustura, nu vrea picaturi, nu vrea batista bebelusului. A tras azi noapte niste urlete cand incercam sa-i dau cu spray-ul cu apa de mare, da urlete de groaza, de mi-e si rusine sa dau ochii cu vecinii
Azi vad ca e bine, mai are muci si febra pana-n 38 dar e vioi a mancat bine a luat si siropelul si picaturile de tuse, sper sa avem o noapte mai linistita ca sunt varza, abia pe la 4 am adormit.
DANA, n-am comandat inca, a fost sotul meu plecat, si el se ocupa de comenzile pe internet, dar comandam, am vazut ca se poate face comanda direct.Macar sa am pentru hainutele cumparate de noi, ca pe uniforme am scris , oricum le poarta doar la gradi, dar pe celelalte haine nu-mi surade ideea sa scriu.Iti multumesc mult de tot pentru aprecieri!
MIFLORE si Andrei a avut bubite din astea mititele mai mult se simt la pipait decat se vad, tot de la caldura, el a avut pe ceafa, si au trecut de la sine in 2-3 zile nu l-am dat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

MARY, sanatate puiului, s-aveti o noapte linistita!
Eu am predari peste predari la servici, cat ma bucura perioadele-astea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mary, sanatate lui Andrei! Sper sa dormiti bine amandoi la noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

piua sa schimb capitolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Un nou capitol ne asteapta aici

Mergi la inceput