Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!

Astazi a fost tot cu plansete!

Am vorbit cu soferul, cu educatoarea si cu asistenta si mi-au spus ca s-a linistit si e ciar zambareata acum.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani!,Ilinca,Maria,Alexia,Clara,Iustin!

Ina,sa va traiasca minunata!Cand veniti prin zona?

Ramona,sa va traiasca Maria si sa ai o nastere usoara!

Eu sunt la serviciu,incerc sa ma readaptez.De luni incepem si noi gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
De aseara are si Andrei muci, deocamdata doar atat, insa tare greu a fost noaptea ca nu putea respira de nas infundat, ii dadeam cu spray-ul si in juma de ora iar se infunda nasucul.
Cu plansul mai bine azi, n-a mai plans acasa si nici in masina, doar cand i-am spus pa, a inceput sa planga. Dar tot asa s-a linistit cum am disparut eu din clasa.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
CLARA MARIA
MARIA ILINCA
ALEXIA MARIA
MARIA

IUSTIN
Sa fiti sanatosi , petrecere frumoasa si multe, multe cadouri!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
CLARA MARIA
MARIA ILINCA
ALEXIA MARIA
MARIA
IUSTIN

Revin...

Mergi la inceput

DANA LUCIA chiar sunteti norocosi cu gradinita asta!Se pare ca totusi exista gradinita perfecta, cam departe de noi cei drept, insa e bine ca voi ati gasit-o!Suna tare bine tot ce povestesti tu despre gradi!Il salutam si noi pe nazdravan!
DIANA multumesc mult de tot pentru sfaturi si pentru amanuntele legate de Thomas.Eu mai comand pe Amazon si nu stiam de cupoane!Si multumesc si pentru informatia cu filmul, nici pe asta nu-l stiamEram sigura ca tu esti cea mai informata in materie de THOMAS and FRIENDS
MIFLORICICO ma bucur ca i-a placut Anei cadoul!Spor la treaba!
NADINA ma bucur ca sunteti bine!Poate ne-o arati si noua pe MARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mary multumim de aprecieri, gradinita asta e pe placul nostru, nu stiu daca e chiar gradinita ideala dar noua ni se potriveste perfect. Nu am spus programul dar voiam si eu sa va intreb, la voi la gradinitele unde merg copiii au program toata ziua? La noi programul e 8.30-12 si daca vrei il poti duce pe copil si dupa masa intre 13-16. Noi am ales sa alternam si merge de doua ori dupa masa si de doua ori dimineata asta mai ales in vederea scolii care o incepe la anul si care o sa fie program 8.45-15.15

Inca o data petrecere frumoasa sarbatoritilor de azi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Nadina inca o data felicitari, sa va traiasca Mara, alaturi de Serban sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Nicole, mult succes, sa va acomodati repede cu gradi.
Ramona, bine, astept sa-mi zici cind mergem la Diverta sa cautam jocuri. Te sfatuiesc sa nu o astepti pe Miruna in fiecare zi, pentru ca poate ajunge uneori si dupa ora 9.
nanadana, bravo lui Antoine ca e activ.
Mary, promit sa pun linkuri la colectiile de carti care sin in topul preferintelor Mirunei in citeva zile. Frumos Andrei, asa cum il stiam.
Ruxandra, sanatate si rabdare multa.
Mihaela, super ideea cu patutul! Miruna isi culca pisica preferata in patul Smarandei.
Dana Lucia, multumim pentru descrieri.
Nadina, ce bine ca nu e gelos fratele mai mare. Sint 4 la aceeasi gradinita, ai uitat-o pe Maria Ramona. Mie imi place foarte mult educatoarea, mai rar am vazut om asa ca ea (si am vizitat ceva gradinite).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana la ce gradinita sunteti ca suna interesant ce povesteati voi acolo...?! Si unde este?

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput