Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (211)
Raspunsuri - Pagina 17
nanadana spune:
La multi ani Ana si multii pupicei de la Antoine

locca sanatate
mersi pt urari de sanatate
,noi sintem tot cu muciii si tuse 
va pupam pe toate si toti si va dorim nopate buna 
diana_n spune:
La Multi Ani tuturor copiilor sarbatoriti in ultimele 2 saptamani !
Scuze ca nu ii numesc, n-am mai avut timp sa intru pe forum, dar urarile sunt sincere 
Azi a fost prima zi de scoala pentru Peter si a fost cum ma asteptam, adica bine. Am stat impreuna copii, mamici/tatici, 2 profesoare primele 15 min., apoi inca 45 min. au stat singurei cu mamici voluntare. Azi a fost ziua de facut cunostinta, cu program foarte redus. Cat am stat noi mamicile in camera alaturata impreuna cu cele 2 profesoare se auzeau plansete/tipete si cate o mamica zicea "asta-i al meu " 
Sunt 9 copii in clasa, o profesoara principala si o profesoara asistenta. O sa-i invete numere (banui ca doar pana la 10), cateva culori, cateva forme, sa-si spuna numele intreg si ziua de nastere. Atat, nu alfabet, nu numere mari. Vor sa-i invete independenti, adica sa se desparta usor de parinti, ii ajuta si incurajeaza cu mersul la toaleta, sa stea la masa cu alti copii sa manance un snack, sa socializeze, vor sa le dezvolte in principal degetzelele, adica tot ce e legat de manuire creion, pensula, masinutze, etc si bineinteles dezvoltare fizica, in fiecare zi vor iesi afara la locul de joaca.
Cand m-am dus sa-l iau o profesoara mi-a zis ca a stat cuminte si s-a jucat. L-am gasit linistit, drama a inceput cand i-am spus ca trebuie sa plecam acasa. Dintr-o data i-a acoperit pe cei 5-6 copilasi care plangeau ca nu le-a placut, al meu urla ca mai vrea
Toata lumea a sarit sa-l intrebe ce s-a intamplat, apoi toata lumea a zambit cand a aflat care-i problema.
N-am mai scris de ceva vreme ca am fost ocupati, chiar am fost 3 zile in Montreal . Fetelor din Canada, nu dati....
am banuit ca vom avea un program impus de Peter si baietelul de 10 luni pe care am fost sa-l vizitam si asa a fost. Am avut cateva planuri si am ales pe moment in functie de care cat dormea, ce dispozitie avea. Adica am reusit sa mergem cu totii la Biodome, dar in turn au urcat doar unii, unii erau jos sa linisteasca bebe super excitat ca sarise 2 ture de somn.
Diana si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Bianca pentru linistea mea, te rog zi-mi ca n-ai dat 75$ pe Lego-ul cu Thomas !!!
Vrand-nevrand am devenit experta in jucarii cu Thomas, am primit cateva ponturi de la mamici de aici, iar cel mai grozav e sa folosesc un copon de 50% reducere de la AC Moore cand ma duc la cumparaturi de Thomas la magazinele Michaels. Nu mai intru in Toys R'Us nici tractata ![]()
Acum si Peter e expert si stie clar ce vrea, problema e ca ce-si doreste el nu se vinde la Michaels, asa ca azi noapte la 11:45pm cautam in goana cupoane pe internet, ca din intamplare gasisem un site cu Thomas reducere 25%, apoi un cupon cu reducere 10$ cand cheltui mai mult de 75$, apoi unul cu shipping gratuit cand cheltui mai mult de 80$. Unul expira in 15min., unul in 2 zile, vai de capul meu ce de calcule faceam... Ideea e ca am cumparat www.allaboardtoys.com/thomas-wooden-railway-accessories-deluxe-sights-sounds-railroad-crossing.aspx" target="_blank">trecerea de cale ferata si www.allaboardtoys.com/thomas-wooden-railway-accessories-deluxe-knapford-station.aspx" target="_blank">gara (si-mi vine pachetul la usa) cu mult mai putini bani decat daca m-as fi dus in persoana la Toys R'Us (cativa km pe o autostrada uneori libera, uneori foarte aglomerata) sa cumpar doar gara.
Fetelor care cumparati de pe net, inainte de a asta cautati cupoane, adica la Google dati cautare pe "Amazon coupon" sau "Lego.com coupon" sau orice alt site folositi pentru a cumpara ceva. Ajungi sa iesi mai ieftin cand cumperi 2-3 produse in loc de unul.
Inafara de seria clasica de filmulete cu Thomas exista un singur film cu actori numit www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=31842&skuId=4037731&type=product&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=4037731" target="_blank">Thomas and the Magic Railroad
Mai incape sa va spun ca mie mi-au placut masinile de cand ma stiu si ca rar ma lasa sa-i strecor o masinuta intre jucarii
De fapt lui ii plac masinile de constructii, dar mi mi-au placut mereu astea sport ![]()
Diana si Peter (3 oct 2005)
miflore spune:
Multumim frumos pentru urari!!!
Ruxandra, Nanadana, sanatate multa, sa va faceti bine cu totii!
Eu i-am cumparat ieri Anei un pat de papusa mai maricel, a fost extraordinar de incantata. Culca papusile rand pe rand si le leagana, a fost de mare succes cadoul.![]()
Am multa treaba la servici...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
La multi ani Clara, Ilinca, Maria, Iustin si Alexia 
Dana Lucia si aici directoarea ne incurajeaza sa ne spunem parerile, dar pe la noi sunt f putine gradinitele care au sub 15 copii in grupa (anul trecut cand cautam gradi gasisem si grupe de pitici de 35 copii
). La montessori grupele nu sunt pe varste, in aceisai grupa sunt si mici si mari.
De curiozitate... fetelor din Bucuresti: cati copii sunt in grupele din care fac parte copii vostrii?
sanatate puiticilor bolnaviori!
Ruxandra asa zice si Vladut... sa-l iau cu mine la serviciu ca sta cuminte si se uita la mine cum muncesc
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU MARIA ILINCA, MARIA, ALEXIA MARIA, CLARA MARIA SI IUSTIN!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
dana_lucia spune:
Buna dimineata si "La multi ani!" copilasilor care implinesc azi 3 anisori. Aniversare fericita si multe cadouri va dorim!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
simodina spune:
Salutare fetelor! Da parca s-au inmultit posturile la piticodrom, sa fie oare intoarcerea din concediu?!
Noi suntem acasa de vreo 10 zile si astazi implinim 2 saptamani. Perseveram cu alaptarea la san, inca nu putem spune ca tzitzi isi fac ft bine treaba. Multumim frumos pentru tuturor pentru urarile de la nastere. Ma impart cum pot intre Mara si Serban si nu prea mai am timp de nimic. Deocamdata nu avem manifestari de gelozie evidente dar este si sotul acasa si are mereu atentia unuia dintre noi. Sapt vitoare termina concediul si atunci ramane de vazut cum ne-om descurca. Cert este ca de abia mai vrea sa iasa in parc cu bona, ar vrea sa stea numai cu mami si cu tati... Dar pe Mara o mangaie si o pupa - pare ca-i este draga asa mititica.
Am mai citit azi pe diagonala si tot voiam sa va intreb ceva. Tonnia, Ioana , Irina am inteles eu gresit sau voi aveti copiii la aceeasi gradinita? Ce gradi este? Sunteti multumite de ea?
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
BiuMil spune:
Diana, initial la pretul asta il gasisem...in jur de 70$, ca i-am prezentat mai multe optiuni (imi convenea si asa ca la noi e dublu) insa prietena care l-a achizitionat l-a gasit mai ieftin, in alta combinatie...ma rog, chiar la magazinul Lego i-au facut o oferta si a mai luat o locomotiva in plus, pe langa faptul ca i le-au adus ei pe toate acasa...asa ca de banii astia a luat setul, o locomotiva si un set de sine extra...ma declar foarte multumita!
America asta e un loc pe Pamant???
.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005