Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
Doloress, nu ne-ai plictisit deloc, ce misto sentiment sa fii la casa noua, asa cum iti doreai, cred si eu ca Patrik e linistit si fericit daca e si mami la fel..
Sa stii ca si eu sunt cum esti tu, adica imi place sa le fac pe plac celorlalti si daca se uita vinzatoareqa urit la mine imi strica ziua. Pe cuvint, tin mult la armonie si cind ma cert cu cineva nu ma simt deloc bine sufleteste. Si ma intreb de multe ori cum o fi mai bine si ajung la concluzia ca pentru mine e mai bine asa..E mai aproape de modelul la care vreau sa ajung. Si sa stii ca si noi am fost crescute de bunica, apartamentul ei fiind pe acelasi palier cu al nostru, deci ca un duplex sa zicem.Dar daca gasesc nesiguranta in mine o consider ca fiind din cauza faptului ca am o geamana si ca doar cu ea ma completez.Si sincer cu ea ma simt 100% bine oricind , oriunde.SI eu stiu treaba asta ca daca sta in fundulet e pregatit de diversificare...si chiar e sa stii, baleaza d enu s epoate la tot ce vede. Nu poti sa maninci in fata lui ca sta ca milogul, cu balele atirnindu-i si okii fixati pe tine. Dupa botezul lui Sis incepem cu supita, adica de luni, abia astept.!
Vianne, scumpa, da ne e dor de tine. Cind ai timp mai scrie un rind. Pupam Stefana cea cumintica.
Elenuca? Gata concediul?Sau nu..
Getutza, bine ai revenit!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Doloress spune:
Simona
si eu te-am intuit ca esti asa blajina ca mine! Si eu cred ca o pe de o parte asa sunt si chiar de cresteam cu mama tot timpul eram la fel, insa cateodata nu ar strica sa am mai multa incredere in mine si in opiniile mele, macar pe plan profesional m-ar ajuta tare mult. Insa eu nu zic niciodata nimic de frica sa nu jignesc pe cineva. E nevoie pana la urma si de oameni ca noi, impaciuitori pe lumea asta...
Daca stateati pe acelasi palier, nu se pune
Si eu sunt multumita ca macar in week-end imi vedeam parintii caci se poate si mai rau. Acele zile erau tare benefice pentru mine, un adevarat balsam sufletesc. Nu e de mirare ca nu-mi placea deloc la scoala.
Si eu am o relatie speciala cu sora-mea, chiar daca e mai mare decat mine cu 3 ani. E singura persoana din lumea asta in fata careia pot fi eu insami fara sa imi fie frica de nimic, ne spunem toate pasurile si gandurile, ni le ghicim dinainte. Si cand eram mici ne bateam de ne invineteam, adica ea pe mine, ca eu eram flower power de mica
Acuma avem o relatie minunata. Chiar voi v-ati batut cand erati mici?
Andree27 spune:
Multumim fetelor de laude!!!![]()
Nu pot sa stau mult ca vrea tati sa caute ceva pe net,dar va pup pe toate si Getutza bine ai revenit!!!!
Miss- Da poze cu noul look!!!!
Va pupicesc pe toate si Noapte buna!!!!!
Ps:Si noi tot la 3 ore papam tzitzi dar vreau sa maresc putin programul la 3 ore jumate!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
YLARI spune:
Noapte buna si de la mine fetelor!
Getutza, da, chiar ne era dor de tine, ma bucur ca ne-ai scris.
Doloress, poate nu s-a inteles, pe mine mama m-a incurajat foarte mult sa alaptez, imi pare rau ca n-am stat decat 2 saptamani la ea dupa nastere...
Miss, vad ca ne tii in tensiune, trimite-ne draga poze sa te vedem cum te-a aranjat nenea ala...
Pupici la toate!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Simona si eu te-am intuit ca esti asa blajina ca mine! Si eu cred ca o pe de o parte asa sunt si chiar de cresteam cu mama tot timpul eram la fel, insa cateodata nu ar strica sa am mai multa incredere in mine si in opiniile mele, macar pe plan profesional m-ar ajuta tare mult. Insa eu nu zic niciodata nimic de frica sa nu jignesc pe cineva. E nevoie pana la urma si de oameni ca noi, impaciuitori pe lumea asta... Daca stateati pe acelasi palier, nu se pune Si eu am o relatie speciala cu sora-mea, chiar daca e mai mare decat mine cu 3 ani. E singura persoana din lumea asta in fata careia pot fi eu insami fara sa imi fie frica de nimic, ne spunem toate pasurile si gandurile, ni le ghicim dinainte. Si cand eram mici ne bateam de ne invineteam, adica ea pe mine, ca eu eram flower power de mica Acuma avem o relatie minunata. Chiar voi v-ati batut cand erati mici?Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Oho, ne-am batut si noi, si eu eram aia care saream pe ea si-i spuneam : "La Lupte!!!"
..."insa cateodata nu ar strica sa am mai multa incredere in mine si in opiniile mele, macar pe plan profesional m-ar ajuta tare mult". Aici ai mare dreptate. SI eu tot aici simt nevoia sa fiu mai stapina pe mine, nu in alt domeniu. Muncesc dintoteauna, sunt constiincioasa si am avut mereu rezultate bune (na, ca mi-au murit laudatorii, dar doar vreau sa expun problema) prefer sa stiu eu decit sa copiez, mereu ceilalti au copiat de la mine si totusi desi stiu ca stiu ca sa zic asa, tot ma gituie emotiile, oof. Si mai ales cind trebuie sa fac o prezentare sau ceva, desi eu am muncit la ea si stiu ce am scris,as prefera s-o prezinte altul in locul meu
Si ai dreptate: pe acelasi palier nu se pune, te inteleg cu dorul de mama...Cind eram mici si ea era la serviciu ii luam hainele i le pupam si plingeam..SI eu si soramea..Ce ti-e si cu dragostea de mama..Nu e putin lucru.
Te pupic si pe tine si pe Patrik. Cind aranjezi casuta sa ne pui si noua pozici.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Daria_Ioana spune:
Am fost si eu cu Cassie pana la mall....am luat niste Pampersi ca altceva nu am mai putut ca deja se mataia iar si nu mai aveam rabdare sa fac si piata.
Am intrat la Diverta ,caci ma relaxeaza sa ma uit la carti....si am cumparat o carte de care am tot auzit si m-am gandit eu ca ar fi buna sa o citesc....Barbatii sunt de pe MArte Femeile sunt de pe Venus.
DE fapt, vara asta am stras ca furnica vreo 20 de carti cu psihologie aplicata ...si vreau sa incep sa le citesc.
Mie una mi se par foarte interesante.
Am gasit si o carte care se numeste:Aveti probleme cu somnul copilului? de la Teora.
Si am luat si carte aceea ...CAnd apare copilul...
Acum imi trebuie doar ambitie sa ma apuc sa citesc , ca daca incep nu ma mai opresc
Sunt si pe net probabil cartile ,dar mie imi place sa le simt..sa le am eu in mana ,sa le rasfoiesc....sunt mai romantica din puctul asta de vedere...
Doloress
Sa stapaniti santosi noua voastra casuta...si succes la credite ...la ce aveti voi acolo...si sa vi se indeplineasca si visul de a avea o casuta care are si curte unde sa se joace Patrick si surioara lui.
Voiam sa mai zic ca tare mult mai seamana copilaria ta cu a mea.
Si eu sunt asa cum povesteai....adica de la o porcarie ma dau toata peste cap...in loc sa nu ii dau importanta.
Ce trista soarta a avut si prietenul vostru.
Te inteleg perfect ca ati preferat sa ii schimbati numele la baiat...si eu am patit asa la prima sarcina pe care am pierdut-o la 3 luni ,alesesem un nume de fata,dar nu il mai zic acuma...si apoi cand am ramas iar insarcinata nu am mai vrut sa ii pun acelasi nume, cu toate ca e un nume frumos.
Si cand am fost la eco de 5 luni mi-a zis doctorita ca e sigur fetita si ce nume sa scrie pe ecran...si am zis asa dintr-odata Casandra Ioana si asa a si ramas.
De fapt, mie imi placea numele Casandra dinainte..iar Ioana i l-am pus ca am nascut-o in jur de Sf.Ion..mai exact de Boboteaza.
In legatura cu prioritatile de care zicea Cenia, eu am inteles ce vrea ea sa zica.
Nu se referea in nici un caz sa punem nevoile copiilor nostri sub cele ale sotilor....
Eu sunt convinsa ca se referea la faptul ca inainte de a fi mamici ..am fost femei..si sa nu uitam niciodata asta!..adica sa ne mentinem relatia la fel de armonioasa cum era inainte de a avea copii..sa ne ingrijim la fel ca inainte si pe noi insine si relatia de cuplu .
E greu sa faci asta,mai ales cand sunt copii mici,dar trebuie mereu sa tinem cont .
Poate eu nu stiu sa ma explic cum trebuie ,dar am inteles ce a vrut sa zica Cenia.
Si da...pe lumea asta pot fi mai multi soti....insa orice relatie de EL-EA e unica in felul ei,si daca ai ceva frumos si exista iubire si simti ca esti fericit alaturi de acel om si va completati unul pe altul....atunci nu mai cred ca acea relatie....se poate gasi la orice pas.
Daria_Ioana spune:
Doloress, Simonacip...ce frumos povestiti voi de relatiile cu surorile.
Eu tot timpul mi-am dorit un frate sau o sora,dar nu am avut parte .
De aia am vrut neaparat 2 copii.
Chiar ii pupati hainele lu mami??
Da , cand esti mic copil , mama e tare importanta...si eu plangeam dupa ea si o intrebam cand mai vine...si ii saream la gat ca o disperata.
Chiar si acuma ca sunt mare as fi vrut sa fie si mama mai calda un pic,mai comunicativa.
NU stiu cat de pacifista sunt eu
, dar atata stiu ca de multe ori ma enervez asa mult pe moment...si apoi imi trece si imi pare rau .
Insa sunt destul de calma...acuma ma enervez asa mult cand ma injura barbatii la volan
Atunci nu ma mai abtin si ii injur si eu...si dupa aia mi-e frica sa nu coboare sa ma bata...mai ales cand sunt si cu copii.
De aceea vreau sa ma invat sa nu mai pun la suflet tot felul de vorbe.
Eram la mall..acu o saptamana cu Cassie...si cu un verisor...si fii-mea a adormit.
Eu am carat-o in brate pana la masina...si cand sa o pun in scaunelul ei ..usa din parte cu scaunelul era blocata de o alta masina care parcase cred la doar 10 cm de masina mea si nu puteam sa deschid usa.
Ii zic verusiorului meu ( care are vreo 12-13 ani)sa o tina pe Cassie un pic in brate pana scot masina cu fundul ca sa pot deschide usa sa pun fata inauntru.
Si cand incep eu sa fac manervra si sa dau inapoi...vine o masina care voia sa treaca si nu putea de mine...adica trebuia sa astepte si el 10 secunde ca sa indrept masina ....si el ma claxona de zor...adica tinea apasat pe claxon in continuuu....si imi facea semne sa o iau inainte...dar eu nu voiam sa ies in drum...ca o aveam pe fii-mea( si aici la mall unde eram eu ..daca o luam inainte dadeam deja de semnul giratoriu care dadea in bulevard)...si eu voiam doar sa o indrept un pic si sa raman pe dreapta acolo sa pun copilul.
Si indrept eu masina..si vine si barbatul asta cu masina in dreptul geamului meu...
Eu ma pregateam sa ii explic...ca incerc sa o pun pe fii-mea in masina ,ca nu vreau sa ies in bulevard...si el nici nu asteapta sa auda ce zic...si imi trage asa o injuratura:
"BA mortii..Matii cine naiba te-a invatat sa conduci ,vaca dracului?!"
MAma si m-a enervat asa de taree...parca turnase paie peste foc...si ii zic si eu :"ma-ta,boule"
Si apoi el se uita la mine asa urat...ca eu m-am gandit ca acu coboara si ma bateee...
Deci mi-am promis ca nu mai zic asa ceva,dar mi-a iesit pe gura...
Mi-e frica de aia.
Si de atunci am zis si eu sa nu mai sar asa repede la concluzii...sa judec imediat ...sa incerc sa fiu rabadtoare.
inais spune:
Simonacip
si multumesc pentru spor!
Am avut ceva azi! Am rezolvat cam tot, inclusiv pantofi si geanta pentru rochitza pe care mi-am luat-o. Daaaa...mi-am luat rochitza. Roz! Ce...saf ei doar fiica-mea in roz...![]()
Maine trebuie sa ma intorc la aia de la firma care ne-a facut cruciulitzele. Le-am facut din sidef si-s unele galbene ca naiba...imi vine sa-mi trag palme ca nu m-am uitat acolo, pe loc. In rest suntem cam pregatiti...bebe are tona de haine. Are si rochie de la Milano dom'le...o sa ma cam eclipseze dar ce conteaza!
Una peste alta nu tzoalele conteaza (ea e alintata cu atatea din motiv de nasa care e
dupa ea). Conteaza sanatatea!
Am comandat si tortul...nu e de forma ce vi-am aratat-o pentru ca cei de la Howard Johnson nu faceau asa si noi am vrut neaparat tortul lor. Am preferat gustul, formei.
La fel si lumanarea...sper sa iasa asa cum mi-am imaginat-o eu!
Cam astea!
Cleo eu ii scriam Alinei_anto despre sotii Popescu - dermatologii. Noi ii cunoastem destul de bine, prin tatal lor. Ei saptamana asta nu-s la cabinet si de-aia m-am lasat pe mana pediatrei intr-ale tratamentului. Nu-i puteam astepta.
Insa Iasmi e mult mai bine asa ca o sa vad daca merg la ei saptamana viitoare.
ca te-ai gandit la noi.
Va las ca merg sa pap...da, da! Rusine sa-mi fie...la ora asta eu mananc! Pui la cuptor cu legume. Na!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
Reallaura spune:
Nu am reusit sa intru azi si acum doar am frunzarit, fara sa citesc. Am vazut ca s-a mutat Dolorss.Bravo!
Fetele, mi-a fost atat de rau, am vomitat de 3 ori si inca ma simt nasol si mai am si diaree...ce frica mi-e sa nu fie enterocolita ca ma luase si cu frisoane.
sa mai alaptez?
A mai fost careva asa????
Oooof sper sa-mi treaca pana maine!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Doloress spune:
Ylari iubita, eu nu ma refeream la mama ta, Doamne fereste, eu ziceam de prietena lui Miss. Si am vazut ca ziceai si tu de soacra ta. Stiu ca mama ta e super de treaba, e foarte fain ca te-a incurajat, insa a mea dimpotriva, asta pentru ca si ea nu a avut lapte si ne-a trecut repede pe lapte praf. A incercat sa ii dea sora-mii si ea a slabit, asa ca la sfatul unei doctorite a trecut-o pe lapte praf. La mine nici macar nu a incercat pentru ca si asa de la o luna ma ducea la bunici.
Daria of Doamne, ce badarani! Uite eu de asta zic ca nu ma pot adapta sa stau in tara aceea, Aici stau si te asteapta si 10 ore. Si nu zice nimeni nimic> Cateodata il suprind pe sotul meu ca e nerabdator, insa nu si-ar permite sa claxoneze. Si eu ii zic, ia stai frumos si asteapta ca si altii te asteapta pe tine si daca iti faci mai putini nervi traiesti mai mult si mai bine.
Greu e la tine cu doi pui asa mici! Dar lasa ca o sa vina si vremea cand o sa te uiti in urma si o sa fie departe grijile tale! Noi suntem aici sa te incurajam, o sa fie bine, ai sa vezi. Un pic de rabdare si poate n-ar strica sa o dai pe Cassie la gradi. E foarte frumos numele asta Casandra, si mie imi place.
Si eu cu sotul am o ani relatie speciala, ne cunoastem de 12 ani, am facut acuma pe 19 august 8 ani de la casatorie. In 12 ani am stat despartiti doua saptamani, timp in care simteam ca ne topim unul dupa altul, cand ne-am regasit am jurat ca nu ne mai despartim vreodata, orice ar fi. El imi zice ca sunt aerul lui. Nu am rezista despartiti, cred ca ne-am usca de dor. Insa acuma simt ca sunt mai intai mama si mai apoi sotie. Daca cineva m-ar pune sa aleg Doamne fereste intre unul si altul, oricat mi-ar fi de greu, as alege copilul fara sa clipesc.