Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreiutza, cat e de dulcel blondutzul tau

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Si eu m-am indragostit de blondutul lui Andreiuta!!

Ylari, ieri ma gandeam la tine. Colega mea Claudia, al carei baietel e mai delicat (l-a nascut cu 3.100 si acum e cu un kil mai usor ca David, desi e nascut cu o zi dupa David), are o bunica tampita care ii critica laptele, cica il ia pe ala micul in brate si incepe: "Ei, cand o sa primesti tu hrana adevarata, de la sticla..." si tot asa. Cu gandul la tine i-am spus sa se tina tare, s-o evite pe bunica si sa continue sa alapteze, sa nu-si faca sange rau, i-am povestit de tine si ce ai patit tu cu dobitoaca de socrella Of...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ylari, ieri ma gandeam la tine. Colega mea Claudia, al carei baietel e mai delicat (l-a nascut cu 3.100 si acum e cu un kil mai usor ca David, desi e nascut cu o zi dupa David), are o bunica tampita care ii critica laptele, cica il ia pe ala micul in brate si incepe: "Ei, cand o sa primesti tu hrana adevarata, de la sticla..." si tot asa. Cu gandul la tine i-am spus sa se tina tare, s-o evite pe bunica si sa continue sa alapteze, sa nu-si faca sange rau, i-am povestit de tine si ce ai patit tu cu dobitoaca de socrella Of...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

hai da poze cu coafatu!!!!
hai miss... ma tii pe jar!! dau F5 !!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Poze cu noi

Povestea nasterii

Of, of, saracutza de ea, o compatimesc, da, da, transmite-i sa se tina tare si sa-i dea un vant pe scari bunicii....... Doamne unele femei au chiar atat de multa rautate in ele sau chiar sunt tembele, incredibil, atat de tare ma revolta chestiile astea cand le aud!!!!! Eu visez in fiecare zi la casa noastra, cum o mobilez eu asa frumos, si cum o sa fie curatenie si cum o sa stam noi impreuna mereu ca o familie mare si fericita.......
Cred ca sunt frustrate care ele nu au alaptat si de ce sa o faca altele???? Soacramea de exemplu nu a alaptat, ca ii facea Iuby rani la tzitzi si a preferat sa il treaca pe lapte praf. Mama s-a muls la fratele meu si ii dadea cu biberonul, mie nu mi-a placut lkaptele de mami (bine, mami era bolnava cu rinichii rau de tot cand m-a nascut pe mine si era plina de antibiotice si alte medicamente, poate de aia nu mi-a placut) Dar pe mine mama m-a incurajat foarte mult sa alaptez. Cel mai mare regret il am ca m-am dus de la mama pre repede acasa, exact cand incepusera si colicii si asta a fost prea mult ptr mine. Daca as mai fi stat cu siguranta era altfel, ptr ca mama una-doua imi zicea: "Da-i pe tzitzi, da-i pe tzitzi"... Zi si noapte era langa mine si ma incuraja, noaptea la 3 se scula sa ma tzina de vorba, sa imi puna fata in brate (ca eram cu ceza si grasa era grea) Ooooooooooof nu e zi de la Dumnezeu sa nu imi para rau ca am pierdut lapticul, cat de proasta am fost............. Si cand aud fete vorbind despre alaptat ma doare cateodata ca experienta mea e prea scurta ca sa pot intra si eu in discutie.... Dar in acelasi timp ii multumesc lui Dumnezeu ca fata e bine merci...
Apropo de visat, azi noapte am visat ca am mai nascut o fetitza de 5600 gr (!!!!!!!!!!!) si ca Iuby nu era deloc incantat, chiar vroia sa ma paraseasca, spunant "Avem deja o fata, nu mai vreau inca una" Si dupaia nu o mai gaseam pe Eva..............

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna seara fetele si bebelusi draguti !!!

Am lipsit o gramada, dar am fost asa de ocupata !!! Sa va mai spunem de noi : suntem bine, ecografia la soldulet a iesit ok, e totul bine cu piciorusele !!1 Slava Domnului !!! ca tare miam facut griji si nam fost linistita... Acum inca papam tzitzi, dar nu ajun ge si mai dam si sticluta o data de doua ori pe zi.. el mananca si una si alta, nu face mofturi... incepem sa ne ridicam de manutele lui mami, dar nu stam in curulet inca... doar sprijinit... mai papam cateodata de la bebelac orez cu cereale si piersici, lung sa curga prin sticluta, dar si cu lingurita... de ceva vreme incepe sa nu mai doarma bine dimineata, se trezeste pe la 5 si de atunci din ora in ora se trezeste fapt care ma da rau de tot peste cap... nu stiu ce are, se foieste de numa si nu doarme... am zis ca incep sai dau mancarica solida de la 5 luni, poate asta e cauza, ca nu se satura ca e tare fomist... noi mancam cum apucam ca laptic nu prea am cat i tre lui si mananca mai des sa nui dau formula....
Cat despre mine, mam ingrasat in disperarea mea de ami pastra lapticul, dar nu e nik, dam noi jos... acum sunt foarte ocupata, ca mai sta cu noi si nepotica mea, fratemiu si prietena lui, si robotesc toata ziua prin casa, am grija de Bogdanel, ma ocup si de micuta ca e nebuinia cu inceperea gradinitii, si uite asa nu mai am eu timp de nimic...dar se vor schimba toate astea, ma duc la sala, ma duc la bazin si voi manca mai sanatos, iaurturi, oua, paine neagra, etc... Sper din suflet ca toate sunteti bine, si bebeii la fel, cresteti toti... Am ramas in urma rau de tot, nu am mai apucat sa cetesc nimic....imi pare rau, ma ia cateodata nostalgia simi amintesc cand eram gravide cu ingerasii astia... in fiecare zi tot mai mult il iubesc pe bb, e ratiunea mea de a trai, e atat de scump si dulce cami vine sal mananc, mai ales cand rade in hohote !! si cum doarme ingerasul !!! apropo, al meu doarme numai pe burtica, pe spate doar daca se intampla sa adoarma la plimbare....
Am o durere de cap de numi vine sa cred, azi nu miam baut cafeluta deoarece Bogdanel e tot mai agitat, il apuca cateodata ca niste crize de colici, asa mia si spus la salvare, ca am fo cu el la urgenta ca mia vomitat odata urat de tot tot ce a mancat... cica avea rosu in gat si are colici... Drept pt care nu mai beau sucuri gazoase si nici cafea, sa vedem ce urmeaza... Cum nu mai vrea sa doarma mai tarziu de 7-8, ma trezesc odata cu el ca nare rost sa ma chinui sa incerc sa dorm ca ma trezeste continuu, si apoi mai dorm la amiaz o ora doua....cu el, ca tare bine doarme la amiaz... acu mia adormit, si nu iam mai facut baita de cateva zile bune, cum a fost racit, si nu stiu ce sa fac dc nu se mai trezeste...sal trezesc oare ? apoi dc numi mai adoarme ?... vad eu..
In fine, va pup pe toate si numai ganduri bune am pt voi, sper sa fiti ine cu totii !!! A, o intrebare, miss, ce sa intamplat intre tine si Mutti, ca parca tare draga tiera si vaz acu ca nu o mai suferi....

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumim de complimentele la adresa baietilor mei fetele

Cleo, iti imprumut rochia oricind cu placere, mi-am luat-o pt Revul trecut, eram gravida, dar nu mi-am dat seama ce scurta e. SI nici n-am purtat-o,la Rev tot in pantaloni am stat.Duminica a fost prima oara cind am imbracat-o, dar m-am simtit foarte bine in ea.

Andree, bravo bine ca n-a fost nevoie de tomografie. Iar tanakanul asta nu-i cam puternic? Sa stii ca si eu am tensiunea foarte mica. Doamne AJuta sa fie bine in continuare. Ericutul e tare dulce, si e maricel bine...

Daria, ti-am vazut si tie pozicile...Hai ca pari destul de optimista si puternica, nu se poate sa te doboare puiul de om (Cassie)Ia zi...nu-i asa ca esti mai bine? Cu cresa ce se mai aude?

Miss, vrem pozici, stii deja de la Cleo,nu??

Ylari, brr, ce vis urit! CU laptikul nu mai plinge, bine ca ii merge bine bebelunikai si ca e sanatoasa.

Sis, muah, muah, muah. AMR 3 zile

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Getutza81

Buna seara fetele si bebelusi draguti !!!

Am lipsit o gramada, dar am fost asa de ocupata !!! Sa va mai spunem de noi : suntem bine, ecografia la soldulet a iesit ok, e totul bine cu piciorusele !!1 Slava Domnului !!! ca tare miam facut griji si nam fost linistita... Acum inca papam tzitzi, dar nu ajun ge si mai dam si sticluta o data de doua ori pe zi.. el mananca si una si alta, nu face mofturi... incepem sa ne ridicam de manutele lui mami, dar nu stam in curulet inca... doar sprijinit... mai papam cateodata de la bebelac orez cu cereale si piersici, lung sa curga prin sticluta, dar si cu lingurita... de ceva vreme incepe sa nu mai doarma bine dimineata, se trezeste pe la 5 si de atunci din ora in ora se trezeste fapt care ma da rau de tot peste cap... nu stiu ce are, se foieste de numa si nu doarme... am zis ca incep sai dau mancarica solida de la 5 luni, poate asta e cauza, ca nu se satura ca e tare fomist... noi mancam cum apucam ca laptic nu prea am cat i tre lui si mananca mai des sa nui dau formula....
Cat despre mine, mam ingrasat in disperarea mea de ami pastra lapticul, dar nu e nik, dam noi jos... acum sunt foarte ocupata, ca mai sta cu noi si nepotica mea, fratemiu si prietena lui, si robotesc toata ziua prin casa, am grija de Bogdanel, ma ocup si de micuta ca e nebuinia cu inceperea gradinitii, si uite asa nu mai am eu timp de nimic...dar se vor schimba toate astea, ma duc la sala, ma duc la bazin si voi manca mai sanatos, iaurturi, oua, paine neagra, etc... Sper din suflet ca toate sunteti bine, si bebeii la fel, cresteti toti... Am ramas in urma rau de tot, nu am mai apucat sa cetesc nimic....imi pare rau, ma ia cateodata nostalgia simi amintesc cand eram gravide cu ingerasii astia... in fiecare zi tot mai mult il iubesc pe bb, e ratiunea mea de a trai, e atat de scump si dulce cami vine sal mananc, mai ales cand rade in hohote !! si cum doarme ingerasul !!! apropo, al meu doarme numai pe burtica, pe spate doar daca se intampla sa adoarma la plimbare....
Am o durere de cap de numi vine sa cred, azi nu miam baut cafeluta deoarece Bogdanel e tot mai agitat, il apuca cateodata ca niste crize de colici, asa mia si spus la salvare, ca am fo cu el la urgenta ca mia vomitat odata urat de tot tot ce a mancat... cica avea rosu in gat si are colici... Drept pt care nu mai beau sucuri gazoase si nici cafea, sa vedem ce urmeaza... Cum nu mai vrea sa doarma mai tarziu de 7-8, ma trezesc odata cu el ca nare rost sa ma chinui sa incerc sa dorm ca ma trezeste continuu, si apoi mai dorm la amiaz o ora doua....cu el, ca tare bine doarme la amiaz... acu mia adormit, si nu iam mai facut baita de cateva zile bune, cum a fost racit, si nu stiu ce sa fac dc nu se mai trezeste...sal trezesc oare ? apoi dc numi mai adoarme ?... vad eu..
In fine, va pup pe toate si numai ganduri bune am pt voi, sper sa fiti ine cu totii !!! A, o intrebare, miss, ce sa intamplat intre tine si Mutti, ca parca tare draga tiera si vaz acu ca nu o mai suferi....

===============

Micuta mea minune mare !

welcome bec, mai Getutza!!! daca nu scriai, te sunam zilele astea !! ca tare lipsa ti-am mai simtit
!!!!

bine ca ati scapat de grija cu sholdul, noi peste 1 luna ne asteapta ortopedul, sa sperie bau bau-l din mintea noastra... Imi pare bine ca va descurcati, si ca inca ii dai san. Lasa, ca slabim noi, vorba ta, sala, mishcare, salata, iaurt - si ne facem manechine!!!
Cu sanatatea cum mai stai?
a, tot la mama ta stati?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, bine v-am regasit, am avut de recuperat nu gluma! Am vazut ca nu m-ati uitat Daria! Mutatul a decurs bine, acum sa le vad pe toate puse la loc, cred ca imi va lua vreo 2 luni asa. Pe bune, nu stiu unde mi-au incaput atatea, am avut doua camioane incarcate. Si cand te gandesti ca am venit acum 4 ani cu 2 valize fiecare, nici nu stiu cum am strans atatea. De acuma ma gandesc de doua ori inainte de a cumpara ceva. Am avut si multe ajutoare, am fost 9 oameni si tot am terminat seara la 11. Bebe s-a comportat exemplar ! Of fetelor eu cred ca ei inregistreaza fiecare emotie a noastra ! Eu eram asa stressata in partea cealalta, m-am certat si cu proprietarii si am plans, cand am plecat de acolo parca am scpapat din iad. Iar aici imi place la nebunie, sunt in extaz dupa casuta asta si sunt atat de linistita si fericita cu toate cutiile care stau adunate si debandada din casa. Si puiul meu simte imediat, s-a transformat in cel mai cuminte copil. Se trezeste, papa apoi sta in bouncer si se uita la mine cum trebaluiesc si apoi doarme, doarme cam 80 la suta din zi cred.
Atata cand am intrat prima data in noua casa a plans de mi s-a rupt inima. Era si flamand, nu reuseam sa ii gasesc formula si la san nu mai aveam nimic, si a inceput un planset din ala cu lacrimi, ii siroiau pe obraji, era ud tot pe fata de la atatea lacrimi. Se uita in jur tare speriat. L-am luat si l-am plimbat prin toata casa, i-am explicat ca asta e noua lui casuta, ca o sa aiba camera lui cu toate jucarelele langa el si tot asa. Intr-un sfarsit a tacut, oftand. Apoi au venit omuletii care ne-au ajutat la mutat si a inceput sa rada la fiecare si a fost un cumintel pana seara tarziu. De atunci doarme cu noi in pat, patutul lui inca nu e montat si e tare fericit. Numai o data pe noapte se trezeste si apoi somnic la greu.

Ia sa incerc si eu un conspect, azi ma odihnesc putin ca sunt terminata de spate si de maini !

Mihaser as vrea si eu schema homeopata de imunizare ! De la ce varsta pot sa i-o aplic ? Si eu am avut problema asta, bebe vrea numai san. L-am lasat asa, ca nu ma mai luptam cu el. Eu cred ca ei papa cat au nevoie, nu iti fie teama, cand le e foame papa. Al meu nu a mai luat asa spectaculos in greutate, numai 200 de grame in doua saptamani, el inainte lua si 500-600 in doua saptamani. Insa e vesel, vioi, face pipi, kk, asta e important. Acum iar accepta biberonul, deci eu zic ca are faze cand papa mai mult, altele cand papa mai putin.

Anisiap bine ai venit la noi !

Am vazut pozici superbe cu botezuri de la Cleo, Nicole, Iulia, wow, niste mamici superbe si niste copilasii de-ti vine sa ii mananci. Am remarcat Mufita tare eleganta, pe Maruca frumoasa copie in miniatura a lui mami, si pe David al lui Nicole un cochet. Ce frumoase hainute are el acolo, in fiecare poza alta toaleta !

Inais si al meu are dermatita ! Acuma ca ati povestit imi dau seama ca asta este. Insa nu sunt rosii, se simt numai la pipait. Nu mi-am facut griji, Incet incet vad ca dispar, culmea azi l-am pipait mai bine si nu mai are aproape deloc, si tocmai ca acuma cu mutatul asta a stat baiatul meu nebait 4 zile ! L-am sters in fiecare zi cu servetele de la Mustela, insa nu am avut cum sa ii fac baita. Si iata ca au disparut aproape. Si noi tot Mustela avem gel de dus si vad ca nu prea are rezultate. Crema de corp insa folosim de la Klorane cu galbenele.

Am vazut si pozici faine de la intalnire cu mamici fericite si bebei lor frumosi! As fi vrut sa fiu si eu acolo cu voi, mai ales la prajitura aia !

Am vazut ca ati adus in discutie problema cu mamele ce isi lasa puii de izbeliste, eu am o ciuda pe asa parinti, imi sa ii iau la pumni ! Si Anisap sa stii ca exista la greu specimene, am exemplu si in familie, cred ca toti avem. O mama denaturata care nici macar nu isi suna copilul de ziua lui ! Iar taica-su, si mai rau, ii promitea ca vine sa il vada si statea bietul copil la geam o zi intreaga si tatal nu mai venea. Acuma e mare, a intrat la facultate anul asta insa ti-e mila de el, cu ce carente emotionale va fi silit sa traiasca toata viata lui. Cum zicea si Cleo, copilul asta e imbatranit inainte de vreme si e tare trist. Nu are pic de optimism si tinerete in el, ca deh, bunica-sa l-a crescut cu greu, fara bani, cu sanatatea subreda, vai de capul ei. Pana si in Canada aici la tv am vazut reportaj pe tema asta, copii romani parasiti de parintii care pleaca la lucru in strainatate, mi s-a rupt inima, sa vad cum plangeau copii si ziceau ca ar prefera de o mie de ori sa se lipseasca de jucarii dar sa fie cu mama.
Si eu am fost copil lasat la bunici si ii reprosez mamei chestia asta si acuma, mai ales ca bunicul meu era alcoolic si vedeam numai batai si certuri in fiecare zi, cand mergeam la mama parca eram in sanul lui Adam. Insa nu mergeam decat in week-end. Si de la o luna am fost lasata la bunica, mama a plecat ca tocmai terminase facultatea si avea repartitie la tara pe undeva si nu avea unde sa ma tina. Asa ca de la o luna la 1 an am stat la bunici. Si urlam incontinuu, pai stiam eu de ce urlu. Apoi a venit mama si a apucat-o plansul ca nu o mai recunosteam si nu voiam sa merg la ea, pai si normal. De pe la 1 an in sfarsit am mers la ai mei pana in clasa I, iar un timp superfericit din copilaria mea, apoi din clasa I in clasa a VI-a am stat iar la bunici si la mama numai in week-end, la bunici unde vedeam numai scene de cosmar. In fine, eu cred ca anxietatea si nesiguranta mea se datoreaza acestui fapt, sunt un om atat de insetat sa faca pe plac tuturor, nu suport discutiile in contradictoriu, ma iei mai tare ma buseste plansul, daca o vanzatoare se uita urat la mine mi-a stricat toata ziua si tot asa. In fine, trec toate, dar m-amn jurat ca pe copilul meu nu il las pe nicaieri uitat. Bine asa vreo luna in vacanta la bunici, cand mai creste e super OK, insa acuma cat e mic nici vorba.

Simonix sa stii ca lor li se pare normal sa iti lasi puiul asa la parinti, ca asa au fost invatati, vezi si pe ai mei. Pai soacra-mea ma innebuneste de cap sa i-l dau ei in Germania, dar serioasa tare imi zice. Ca de ce sa se chinuie sa vina ea aici la noi, sa il lase pe sotul ei singur, nu mai bine cand venim noi in primavara i-l lasam acolo vreo cativa anisori asa pana la scoala ?!

Maitreyi si Miss aici sunt mai ieftine apartamentele ca in tara, of, ce vremuri am mai ajuns ! Asa ca va invit la noi, numai sa va inarmati cu rabdare pentru cele 6 luni de frig ! Si noi o sa ne luam o casuta, cu curticica sa aiba Patrick pe unde sa zburde, insa nu acum, mai avem cateva credite mari de achitat si apoi. Probabil cand o sa vina si bebe 2.

Vad ca ati adus in discutie ! Si la noi e o problema , ma gandeam ca numai eu , dar vad ca e generalizata treaba. Am zis ca eu cred ca m-a cusut mai mult din exces de zel. Probabil ca peste un an cand termin alaptatul o sa reusim si noi sa ne simtim bine.

Aldaesme si Fecian va compatimesc sincer cu puii la cresa, insa la inceput e mai greu, mai apoi ne obinuim si noi si ei. Ca eu zic ca e greu mereu si la 4 luni, si la 1 an si la 3 ani cand il dai. Dar daca intra intr-o rutina, o sa fie bine. Uite ca deja Lorelei invata lucruri noi ! E tare bine ca puteti merge sa ii vedeti peste zi, la noi aici nu s-ar putea, pai eu fac o ora dus o ora intors pana la scarbici, pe putin.

Miss si pe al meu il fac cantaret de opera, mai ales ca are si gene, ca bunica-su e tenor, a fost prim solist la Opera din Iasi, acum e la Flensburg in Germania. Cand plange apoi nu il poti rata, in magazine se intoarce toata lumea, si aici oamenii sunt tare discreti si nu se hobleaza la tine daca un bebe mic plange, Insa al meu e asa ceva, ca o iei la fuga. Noroc ca plange mai putin de o bucata de vreme, insa acuma isi descopera vocea si incepe vocalize, te strici de ras : Aaaaaa, euuuuuu, ouuuuu, numai asa face toata ziua.

Simonacip wow ! Matei sta deja in fundulet ! Ce baiat mare are mama… Inseamna ca deja poti sa incepi diversificarea, aici asa se zice cand sta in fundulet, ia lingurita in gura, atunci poti sa incepi sa ii dai si atlceva.

Andree27 bine ca nu e nimic grav, intr-adevar de la anemie te poate durea capul tare. Dupa sarcina si alaptat suntem la pamant cu corpul, asa ca e bine sa ai grija mare de tine si sa papi corect, sa iei vitamine. Eu vad semnele la par si la dinti, ma dor dintii si imi cade parul la greu. Bebele meu papa ori din 3 in 3 ore, ori din 4 in 4 ore. Ieri a papat din 3 in 3 ore de exemplu, azi mai rar.

Miss si Ylari asa si mama mea, considera ca eu ma joc cu sanul. Ca tot insistam cu Patrick sa pape la san si m-am chinuit mult, ca doua luni doar a supt numai biberon, si eu nu am renuntat la idee, cum ii era foame, prima data il puneam la san. Normal ca bietul copil plangea si se agita, si mama pe langa mine ca un trepadus, eu cred ca ea il agita si mai tare, da-i biberon, da-i biberon, nu-l lasa sa se chinuie si tot asa. Apoi cand in sfarsit a luat sanul, dupa ce papa, statea cu bibe pregatit imi zicea sa nu ma prostesc sa tin copilul flamand. Ei iata ca acuma numai san vrea copilul meu, nici sa nu vada bibe ! Si e tare bine asa, a crescut si cu laptele meu, mai incet dar macar stiu ca ii dau imunitate.

Getuta bine ai revenit!

Off, gata ca v-am plictisit!!! Ma mai duc si eu la despachetat o cutie...

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Da cleo, bine ca am scapat, sper din tot sufletul sa fie si la voi totul ok peste o luna...
Da tot cu mama stam, pana e gata apartamentul nostru prin primavara, vine iarna grea... Imi pare au sa aud ca sunteti asa sensibile la pielicica... e dewstul de nasol asa, nu ? noi nu avem probleme de genul asta, nici de la imprimeuri, nici de la detergenti, de la nimic... si ma bucur, mi se pare ca e nasol sa ai probl de genul asta... da bine, altele mai grave sa nu fie , asta e important... va tin pumnii peste o luna cand mergeti la ortoped... bine, mai mergem si noi peste o luna sa vedem sigur...Pe mine ma ingrijoreaza si putulica, cica nu e chiar bine... ofofofofof....

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inca ceva... voiam sa zic Cenia foarte bune sfaturi i-ai dat Dariei, mai ales ca ai trecut prin asa ceva. Si eu cred ca religia ajuta, daca esti credincios, pana la urma rugaciunea e o forma de meditatie si de introspectie, orice timp pe care il petreci cu tine insuti, pentru tine si spiritul tau nu poate fi decat benefic, oricum ar fi el. Insa cu prioritatile... astea si le stabileste fiecare in functie de valori. La mine de exemplu prioritatea numarul unu e Patrick. Soti se mai gasesc insa copilul meu e unic si irepetabil Asta e parerea mea, nu dati cu rosii...

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput