Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Daria_Ioana spune:
Iar referitor ca eu as face asa ceva vreodata"A, si nu lasa la san pe Darius mai mult decat e cazul - il vei obisnui legat de tine si pe el, si nu e cazul.... lipsa ta sufleteasca de dragoste nu tre sa o completezi cu zambetele lui. ''
Adica sa inlocuiesc lipsa mea sufleteasca de dragoste??? cu zambetele lui Darius la tzatza....
Adica ,Cleo...eu explic...nu vreau sa zici ca ma cert...
Pur si simplu explic
Eu nu am lipsa sufleteasca de dragoste...daca poate eram divortata, vaduva ..da atunci exista si posibilitatea asta.
Dar eu si sotul vorbim zilnic...si la tel , si pe mess, ne trimitem poze, clipuri ,ne vedem prin web cam... stiu ca ma iubeste .
Exista dor de el...da...asa e ..ca nici o relatie virtuala nu ar compensa prezenta lui fizica aici...si pentru mine si pentru copii.
Si crede-ma ca eu nu il tin deloc la tzatza cand vad ca nu mai suge...si ca ma bucur ca zambeste...e normal...ca doar e puiul meu, si nu are absolut nici o legatura cu taica-su.
Voiam doar sa zic...ca eu ,dupa parerea mea, nu sunt genul de mama care sa fiu sugativa pe copiii si sa imi iau de acolo portia mea de iubire....pe care nu o iau de la sot.
Am explicat ..atata tot...
Si mai voiam sa zic ca Darius refuza suzeta ( si am incercat de mii de ori sa i-o dau si o scuipa)...si refuza si biberon ( ca ma incercat si bibe , in cazul in care ii era foame si eram in oras)....
Si tot ce il calmeaza e la tzatzica, dar il las numai cand e obosit...si cand ii e foame...
In rest , uneori ma simt vinovata chiar ca nu il scot la plimbare cum se cuvine..sau ca nu apuc sa petrec prea mult timp sa ma jos cu el.
Lui ii plac jucariile...si bineinteles ca ii place si in brate , ca doar e bebe mic si isi cere si el drepturile.
Inca o data ..eu incercam sa explic.....
Multumesc de cuvinte...si sa nu te simti jignita...sau sa zici ca eu ma plang si tot eu sunt cu nasul pe sus...
Adevarul e ca incerc sa fiu obiectiva...si sa privesc situatia cat pot eu de mult din exterior...numai ca atat voiam sa zic...ca nu imi folosesc copii drept substituent de iubire... caci ei sunt ei...sotul e sot...ii iubesc pe fiecare in parte in mod diferit...doar dorul e mai greu ...si faptul de a-ti creste temporar singura 2 copii foarte apropiati de varsta.
Iar atunci cand mai intervine si lipsa de somn...situatia poata sa para un pic cam grea si simti ca nu mai poti....
Sper ca nu te-ai suparat.te rog eu frumos...!
jady spune:
buna fetele...
CENIA mia placut fff mult sfaturile tale pt draga noastra DARIA,pot sa iti pun o intrebare ?eu o pun :esti crestina?ce religie ai?
RELAURA draga de tine ,cred ca ar trebui sa iti suni medicul si sa intrebi...de moment poti lua un paracetamol...insanatosire grabnica...
SIMONIX spor la treba te compatimesc la cat ai de umblat,dar in final merita alergarea...
DOLORES eu morcoviorul il dau prin razatoare si apoi storc sucul dar il fac crud,iar apropo de cereale aici de la 6 luni ,bafta maine la vaccin ,noi il facem lunea viitoare sincer imi este groaza...pupam dulce piciorusele dulci a lui PATRIK...
MISS cred ca abia astepti sa te vezi...si noi...
Fetele nu mai stiu ce sa ma fac imi cade parul in prostie ,uni spun ca de la sarcina alti ca de la suvite,nu stiu ce sa fac sa ma mai fa sa il tunt ?sa fac tratament?nu stiu scot cu pumni parul

.
APROPO DE POZEcine ma ajuta si pe mine?am puspoze dar nu stiu ce gresesc ca tot imi bat capul si nu reusesc sa va explic:dati clik pe poza mea iar apoi apare CHANGE THE PICTURES iar asa imi deschid pagina altfel nu reusesc.HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP””””
PUP PE TOATE MAMICILE 

NOAPTE BUNA
cenia spune:
Dolores draga mea vecina
Eu am ales varianta americana de diversificare la Naomi desi la primul copil care are 3 ani acum am mers pe varianta romaneasca. la al treilea ce varianta oi alege? hi hi!
sucu de morcovi crud se da in Romania, asa am dat la primul. aici a zis nu suc in prima faza mai ales de radacinoase, solurile sunt infestate acum cu chimicale, pesticide si astea au cea mai mare concentratie spre deosebire de fructe. deci suc nu! mai tirziu. cica dezvolta alergii.
mai! primul copil e alergic dar nu foarte tare. ii apar pete rosii uneori, mai apar bubite pe spate etc. o fi ca am inceput cu sucuri de legume?
deci Dolores, am inceput cu pireu de morcovi stage 1 , ORGANIC e cica mai bun, dela firma Gerber si de la ceva cu Beach la borcanele de sticla.
da! SUNT CRESTINA de religie neoprotestanta la fel ca marea majoritate de aici din America si mica minoritate din Romania.
sau de aceeasi religie ca presedintele Americii. hi hi hi!
ce vroiam sa va mai intreb? cum e vremea? rece? mai vine vara sau gata s-a instalat toamna. asta de fapt ar trebui sa o intreb pe maytrei ca ea e aproape de inima mea cu Iasul, un oras minunat de vizitat si pentru indragostiti. e vechi si cu multi tei. aici ma enerveaza cu cladirile si casele lor noi! daca stateam in Londra sigur ma enervau cu casele lor de la 1400. asa e omu: vesnic nemultumit!
Daria: mi-a mai venit o idee: fa o scoala de asistente. aici se plateste extraordinar de bine. dai diferentele de llimba si unele specilizari, echivalezi si nu mai faci 3 ani de scoala cit ar trebui aici! incepi cu 30 usd la ora si beneficii! stiu ca vrei editura...
era doar o idee...
CamiM spune:
'Neata fetelor!!
Hop si noi in zona.. v-a fost dor de noi? siiiigur ca da..![]()
Sabinuta face bine ne pregatim de vaccinul de 4 luni(il facem mai tarziu putin dar asa s-a nimerit sa avem programare la doctor), in rest e un copil tare vesel si cuminte. mai nou se rostogoleste si de pe spate pe burtica asa ca stam cu ochii pe ea. Azi o lasasem in patutul ei ca facea nani si ma duc ca o aud maraind si ea era pe burta cu un picior scos pe sub bumper si printre barele de la patut si se impingea zor nevoie mare sa coboare..
M-am si speriat dar m-a si amuzat imaginea..
O alta pasiune mai e si statul in funduc si .. cum nu poate sta singurica (inca!) trebuie sa o tinem noi si dupa ce o ridicam in fund vrea si mai sus si se trage de noi e un adevarat show..
adaugam la compozitia asta una bucata copil pus pe sotii(Sofia
) si iese ceva de ti se face parul maciuca..![]()
Cleo felicitari pentru mica crestina si voua casa de piatra!!!

superbe pozele!!
Laurita si Inais tinem pumnii sa mearga totul ok la botezul puisorilor!
Laurita, Simonix, Ylari am vazut poze.. ce faine!!!
felicitari fetelor pentru intalniri!!!
Simonacip mai ce pui frumosi ai si ce statea Matei in funduc!!bravo!!
Dolores morcovei la inceput numai piure de la borcanel se recomanda si dupa ce mai creste bebe poti sa faci si tu in casa.In categoria asta intra morcovii, pastarnacul, sfecla.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Nu am reusit sa intru azi si acum doar am frunzarit, fara sa citesc. Am vazut ca s-a mutat Dolorss.Bravo! Fetele, mi-a fost atat de rau, am vomitat de 3 ori si inca ma simt nasol si mai am si diaree...ce frica mi-e sa nu fie enterocolita ca ma luase si cu frisoane. sa mai alaptez? A mai fost careva asa???? Oooof sper sa-mi treaca pana maine! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
io. la tel mi-a zis SMECTA si sa alaptez in continuare.
auzi- merge si
??dar nu la cana, cred ca boabe meshtecate. Acu' parca asha imi aduc aminte, dar vag...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
fetele,Cleo, Simonix, Doloress, Miss, Ms BB, Daria, Jady, Cami Mva multumesc tuturor mult de sfaturi. 
Aseara am avut febra, nu am dormit deloc, am alaptat de vreo 4 ori...
acum ma simt ametita, slabita, si ma trec caldurile. L-am pus pe sotul sa stea acasa cu mine.
Sper sa-mi revin cat de repede
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Reallaura fetele,Cleo, Simonix, Doloress, Miss, Daria, Jady, Cami Mva multumesc tuturor mult de sfaturi. ![]() Aseara am avut febra, nu am dormit deloc, am alaptat de vreo 4 ori... acum ma simt ametita, slabita, si ma trec caldurile. L-am pus pe sotul sa stea acasa cu mine. Sper sa-mi revin cat de repede Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
bbrrr, si inainte de botez!
dai cu orez, dai cu ceai de menta...
si sa te incurajez: partea buna a diareei: slabesti.
o
povestea nashterii
Andree27 spune:
| citat din mesajul lui Reallaura fetele,Cleo, Simonix, Doloress, Miss, Daria, Jady, Cami Mva multumesc tuturor mult de sfaturi. ![]() Aseara am avut febra, nu am dormit deloc, am alaptat de vreo 4 ori... acum ma simt ametita, slabita, si ma trec caldurile. L-am pus pe sotul sa stea acasa cu mine. Sper sa-mi revin cat de repede Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
Offf draga de tine,numai asta iti mai lipsea acum!!!!
Sa scoatem fetitele pt tine sa te faci bine!!!

HAide REALLAURA da-i in gura la febra si la tot!!!! Si unu si doi si da-i in gura!!![hihihi]Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Si daca tot ne-ati laudat am mai pus poze daca mai doriti!!
http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=84
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Andree27 Si daca tot ne-ati laudat am mai pus poze daca mai doriti!! http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=84 Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
mai, mie mi se pare ca aveti aceeasi culoare la par!!!!
tare scump e Ericuts!!!!
o
povestea nashterii