Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
Andree27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
mai, mie mi se pare ca aveti aceeasi culoare la par!!!! tare scump e Ericuts!!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Numai ca a mea e datorita vopselei...hihihi
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andree27
Numai ca a mea e datorita vopselei...hihihi Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
deci nu mi se pare mie in poze, chiar are un par de o culoare ca in reviste!!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andree27 spune:
Adica e frumos???CA daca e asa dau un pahar cu lapte???CA ma gandeam sa-mi schimb culoarea.
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Vai blonda sunt... am crezut ca de parul meu zici?Ce tantalaie sunt![]()
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap aa daca imi vizitati pagina o sa o cunoaste ti pe Alessia ![]() |
daca ne dai link...
andreea27, da, aveti amandoi o culoare la par ca din cataloage luata!!! un luciu, o stralucire de podium, m-a impresionat!!!
o
povestea nashterii
YLARI spune:
Neatza fetelor!!!!
Sa nu credeti ca acum ne-am trezit, nu, nu, am fost harnioce ca de obicei, la 7 trezirea. Ca sa nu spun ca s-a frichinit bebeluna pe la 3 dimineatza ceva de speriat. Dam bineinteles ca am adoptat aceeasi tactica "ignore" si pana la urma a adormit la loc. De ce oare o fi frichinita de vreo 2 nopti face asa...
Laura, dragutza sper ca te simti mai bine. Da, da, si eu stiu ca orezul face minuni, incearga sa dregi diareea, of, of, ce rau imi pare!!!!
Simonix, bafta cu ultimele pregatiri ptr botez, tinem pumnii sa iasa bine. Iar Eva insista sa il pupam virtual din partea ei pe Robertzel!!!!
Andree27, tare frumos Erict - bondarelul!!!! Parul e demential la amandoi, sfatul meu - nu schimba coloarea!!!!
Daria, of, of, sa stii ca eu pe motiv de violenta verbala a soferilor din Bucuresti nu mai conduc de vreo 3 ani. Sa nu crezi ca eu eram mai prejos, tata imi prezisese ca urmeaza sa iau bataie curand curand, asa tare ii injuram si eu. Asa ca astept sa emigram ca sa ma mai sui si eu la volanul unei masini. Pupam si pe Cassie - o scumpa, saracuta cum se sperie ea de bau-bau. Mi-am adus aminte ca atuinci cand eram mica mie imi era frica de umbrele pe care le lasa bradul de Craciun pe tavan cand in casa era stinsa lumina si functiona doar instalatia de brad.....
Asaaaaa... Miss, nu uita sa te lauzi si tu cu noua freza, asteptam pozele!!!!
Cam atat momentan ca e 10 si plange somaleza dupa biberon.
Revin dupa...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anisiap pagina personala e in iconitza casuta de sus pe bara unde dati replay with quote |
vazut, placut, adorat copil, hainutsele de pe ea, jucarii si tot!!!
ma usuc pe cap si ies la plimbare. Lasa ca vine ea Socrate cu Edvin bronzatul; si termina si Inais de botezat pitica!
si revin, MISSPPPAAARKER,

dar scoate p data poza cu coafura!! 

Si-nca una pt coafez si pt asistenta lui!!!
o
povestea nashterii

andreea mai calci mult camasa aia ?