***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ELTEKA, multumim de compliment. Mereu astept poze noi cu Elias. DAr ce frigggg e la voi. Noi inca cumparam tricouri si rochitele

Vad ca nici in Romania nu e mai cald...daca nu v-ati saturat inca de caldura, noi invitam toate capsunelele in JP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica,
foarte frumos ca plecati; am si eu dor de duca...din pacate pe anul asta am tocat toate zilele de concediu desi am 28 de zile lucratoare pe care le-am legat cu weekenduri.

O sa va fie dor de Maya, dar e inca prea mica pentru zborul spre State, avand in vedere ca plecati in concediu si nu de nevoie; plus acomodarea acolo din cauza diferentei de fus orar.
Iar acolo cu ea sunteti limitati in actiuni.
Noi cel mai mult am lipsit cand am fost in Thai, 16 zile; am sunat in fiecare zi.

spune-mi si mie te rog cu ce companie zburati in State...vrem si noi la anul sa mergem; planul e sa ajungem la US Open care va fi la inceputul lui septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella noi am luat de aici biletele www.paravion.ro au cele mai bune preturi.
E o combinatie de companii aeriene, adica Bucuresti - Frankfurt (lufthansa), Frankfurt - Chicago - Indianapolis (parca air america) si la intors facem escala in Londra, deci cu BA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica, Arcadia ramane pentru azi la 6, daca nu ploua?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Da

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Miniuta, pai asa mi-a venit dupa ce te-am citit
recunosc ca si eu sunt in situatia ta, n-am mai citit nimic de multicel, ultima carte a fost umbra vantului de carlos ruiz zafon care mi-a placut mult, nu credeam sa fie genul meu insa e foarte faina. si am o lista lunga cu carti pe care vreau sa le citesc, m-am inspirat de la clubul cititoarelor de aici si eu tot cu forumul si gatitul si munca..

ninutza, ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa te trezesti cu droaia de capsunele la usa

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor, mai e careva care nu merge singurel? Cel mai mic copil din univers e si cel mai puturos - la un an si trei luni inca merge de mana, singura face doar cativa pasi. Sora-sa mergea bine la varsta asta, dar nu descoperise mersul de-a busilea, cred ca asta e explicatia. Cand vede ca nu poate sa se sprijine de ceva, repede in patru labe si are o viteza...

De mancat mananca, de dormit, doarme. Spune mama, tata, apa, caca, o striga pe sor-sa Ma'a, pe ta-su "daga" (ea crede ca asa il cheama, draga), masina face tutuu, catelul 'am, pisica 'ii, danseaza cand aude muzica, aplauda cand se termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am pus AICI 3 POZE CU GHETUTELE NOI, sper sa va placa

Astept BABY EXPO sa-i cumpar geaca de iarna si pantalonasi matlasati

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica ce face Maya? E bine?

Arcadia da-mi PM cu adresa ta de email sa iti trimit pozele.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput