***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Fetelor, mai e careva care nu merge singurel? Cel mai mic copil din univers e si cel mai puturos - la un an si trei luni inca merge de mana, singura face doar cativa pasi. Sora-sa mergea bine la varsta asta, dar nu descoperise mersul de-a busilea, cred ca asta e explicatia. Cand vede ca nu poate sa se sprijine de ceva, repede in patru labe si are o viteza...

Si Mara e la fel, mi s-a spus ca e asa fiindca nu am pus-o in premergator. Si cu repros , de parca zici ca am facut nu-stiu-ce crima. Dar eu sunt linistita, ca in mod sigur nu o sa ajung sa o duc de manuta si la intalnirile cu boy-friend-ul care la generatiile astea noi incep din ce in ce mai devreme. In plus, in seara asta a facut niste pasi singura, netinuta, si in ultima vreme a inceput sa increce sa se ridice singura in picioare, fara sa se sprijine de nimic. E foarte haioasa, ca nu-si prea tine echilibrul.

Doxinu, foarte frumoase ghetutele. Sunt chiar de iarna . Ce i-am luat eu Marei sapt asta sunt mai de toamna.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

asta e prostie cu mers devreme daca pui in premergator; cred doar ca fiecare copil are ritmul lui; a pus primii pasi singur de la 10 luni si 1 saptamana si nu l-am pus in premergator decat de cateva ori cate 5-10 minute;

Doxinu,
frumoase ghetute, sa le poarte sanatos; m-ai inspirat fiindca in seara asta plecat in Feeria.
Cate magazine de copii s-au deschis de cand n-am mai fost: Mothercare, PRENATAL, miniblu.
a probat de la Primigi, Ecco, Orchestra si Geox.
Am luat Geox,in ciuda pretului si mai ales a faptului ca ii va purta 2-3 luni fiindca i-am luat cat poarta acum, adica 23.
Am vrut sa-i iau si cizme, aproape identice cu ale voastre dar ca de la Geox numa ca aveau numai 23 si astea chiar n-apuca sa le poarte.

ma duc sa culc obraznicia de copil, ca a urlat de rasfat in seara asta asa rau; nu-i chip sa faci altceva decat ce vrea maria sa, ca se tavaleste pe jos; urate purtari are; am vazut unul similar in miniblu , se dadea si cu capul de podea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi si arcadia imi pare rau ca nu am mai putut sta, adevarul ca m-am speriat, nu a facut niciodata asa. Dar cred ca s-a trezit brusc si era si locul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Carmen si Ana a mers numai de mana pana pe la 1 an si 2 luni jumate Cum spunea si Ella, fiecare copil are ritmul sau.

Chiar nu mai stie nimeni nimic de Andrada si Antonio?? Stiu ca erau mamici care locuiau in apropiere de ea, nu s-au mai intalnit prin parc cu ea sa ne mai spuna si noua cate ceva de ei?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

madi si arcadia imi pare rau ca nu am mai putut sta, adevarul ca m-am speriat, nu a facut niciodata asa. Dar cred ca s-a trezit brusc si era si locul nou.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Dar acum e bine, nu?!

Eu cred ca a si visat urat, ca parca inainte sa se trezeasca a plans putin in somn..nu?! Cum iti spuneam, si Ana mai face uneori asa cand viseaza urat si se trezeste brusc.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, ma faci sa rad ca ai zis ca ai vazut unul similar. Si noi ne asteptam sa faca asa cand va mai creste, sa se arunce pe jos prin magazine, pe la 3 ani parca. De obicei ma uit la fetele parintilor sa vad cum reactioneaza, si par f caliti nu mai reactioneaza in nici un fel. Bob a plans tare cand au spart/ erupt caninii? Adica avea asa crize de plans ca la colici de nu se calmeaza nicicum cateva minute? Ca azi iar a plans Andreea asa si nu stiu de la ce? Mi sa nu fie burtica si eu sa dau vina pe dinti. Azi am vazut ca e sparta gingia la unul si celalalt e umflat tare si tot cu mana in gurita e. Ma stresez sa nu aiba ceva la burta ca mai face uneori scaune nelegate, inca nu e reglata bine. vom merge la dr la cluj dar abia s-a intors din concediu si e f aglomerat.

Graviduta, sigur nu e de la premergator, asa aberatie mi se pare. Fiecare copil merge cand e pregatit. Si in cazul asta ma indoiesc ca are ceva la picioruse, ca numai dupa ce merg un pic li se mai formeaza labuta, asa am observat eu.

Asa ma bucur cand mai aud ca sunt fete insarcinate, eu abia astept. Noi vrem sa ne apucam de urmatorul dar numai dupa controlul tehnic (al meu) dar tare greu ajung sa sun sa ma programez. Acum tot sper ca sunt deja gravida chit ca nu am motive deocamdata sa cred asta. Cred ca-s dusa.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty R,

ani in urma, cand vedeam un copil ca se tavaleste pe jos imi spuneam : "vai,ce prost crescut" dar acum stiu ca toti trec prin episodul asta la varsta la care nu se poate vorbi de educatie.
Am intrat in miniblu, magazinul e imens, eu ii cautam ghetute si ta-su il plimba printre rafturi; a inhatat un dinozaur; n-am putut sa-l convingem sa-l lase asa ca l-am platit; o jucarie de plus mica, cat s-o tina in manute; cand am ajuns acasa pe bon scria 50 ron!!! ; am zis ca data viitoare tre sa sa intreb cat costa; in magazin nu m-am sesizat fiindca am cumparat mai multe.
Si macar de era un dinozaur verde dar e mov

Cu dintii stam si noi prost, nu are reprize de plans necontrolat ci de nervi care se lasa cu tavalit pe jos, dat din cap, si daca in final nu ne executam dupa dorinta lui, da intr-un plans de ti se rupe inima.
Are deja un canin si al doilea sta sa-i sparga; azi a avut si febra,37.5 dar nu i-am dat nimic.
asnoapte s-a trezit plangand de cateva ori; speram sa nu mai trec prin episoade din astea, se face dimineata si imi vine sa ma impusc ca mai mult de 4 ore de somn n-am prins.

astea sunt ghetutele noi ale lui :
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5245983144870530114

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella_74
astea sunt ghetutele noi ale lui Bob:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5245983144870530114

Mai, ce ghetute smechere i-ati luat! Auzi, Ella, dar daca nu-l bagi in seama cand face cate-o criza de-asta ce face? Ca si eu vorbeam cu mariu zilele astea ce o sa ne facem cand o sa inceapa sa se tavaleasca prin magazine si am ajuns la concluzia ca nu o sa o bagam in seama. Oare cu ce s-o trata rasfatul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, frumoase ghetute! Is tare scumpi astia de la Miniblue, eu ii mai iau din mana jucarii cand le ia din magazin. A mea e destul de linistita acuma, e mult mai bine si frumos, dar cu noptile asa si asa, si eu am nopti cu 3-4 ore de somn ca ma culc si tarziu in jur de 12 si a doua zi e tare rau. Dar mai nou o noapte doarme, una nu, ca sa ma pot reface. Ma tot gandesc la crizele de plans ale ei, ca ma sperie, plange rau dar numai cateva minute dupa care rade, se joaca, nu pot sa inteleg ce are. Drept ca de cand cu masele, canini a plans asa si doar de cateva ori 4-5, dar ma sperie.

Graviduta, raspund eu cum face Andreea, nu ii trece daca o ignor, fuge dupa noi si se agata sa o iau in brate si daca nu o bag in seama plange de se inneaca si ii vine sa vomite si nu se potoleste pana nu o impaci, fie cu ce vrea ea, fie cu altceva daca ne iese. Dar astea cum zicea si Irinusha nu cred ca-s crize de alint, ci ca vor ei f tare ceva si gata, si se adauga nervii de la dintisori. Dar sigur asa va face si cand e mai mare, ca asa faceam si eu, plangeam pana vomitam, inca imi amintesc ca eram la scoala si ma mai lasa mama sa imi revin singura . Dar Mara ta pare mai linistita, nu cred ca toti fac crize de intenstitate maxima.

Zilele astea era o bunica, o doamna respectabila cu un nepot de un an si 7 luni si tot asa se tavalea pe jos ca nu stiu ce ii trebuia, si ea ii zicea "Asa, plangi cat poti tu de tare sa te auda toti" si nu a mai durat mult si si-a revenit copilul. Dar nu avea sonor mare, pe mine asta ma termina la a mea sonorul.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Na, acum sunt si eu Cruella, dar ce o sa se intample daca vomita de la plans? Vomita o data, de doua ori si, daca vede ca nu-i merge, nu mai face asa. Sau nu? Eu nu zic ca voi sa faceti asa, ci ma gandesc cum ar trebui sa reactionam eu si mariul la asa comportament, ca nu vreau sa se obisnuiasca.

Mergi la inceput