***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***
Raspunsuri - Pagina 18
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 INTREBARE: cine vine la Babyexpo? eu as vrea sa merg sa vad ce ghetute de iarna gasesc pentru Bob; are 2 perechi dar unele sunt 24 si altele 25; imi trebuie 23 ca atat poarta urmatoarele 2-3 luni. si as mai avea nevoie de strampi, fes, fular, manusi, etc. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Incepe pe 18 si se termina pe 21.Am primit io invitatie cand eram in parc cu STEFAN.Asa ca noi vom merge.
Azi am reusit sa-i iau ghetute de iarna lui STEF.............mi-au placut asa de mult ca am intrebat pretul abia la casa dupa ce o frecasem pe vanzatoare cu "nu numarul asta, ba asta".........si acum ma doare pretul
da' sa stiti ca ma consolez cu gandul ca sunt tare frumoaseIoana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
Doxinu sa le poarte sanatos! De unde le-ai luat si cat au costat? ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
arcadia spune:
Madi multumim
si Ana e o frumusete
l-am intrebat pe Calin daca i-a placut Ana si s-a fastacit
nu ne-a plouat ca am luat autobuzul si cand am coborat aproape incetase. la voi cred ca a fost mai rau..
doxinu arata-ne poze cu ghetutele, sa ne inspiram si noi ![]()
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
doxinu spune:
Le-am luat de la un magazin din piata MICIURIN(LUMEA COPIILOR) noi suntem clienti vechi acolo.Au costat 140 Ron

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
nu stiu daca ai vrea asa o inspiratie
.fac maine ca nu am acumulatorii incarcati si vi le arat.
Da' dacac vi le arat tre sa ziceti si voi ca-s superbe ca la cat au costat..... am nevoie de incurajari![]()
Acum lasand gluma la o parte mie mi se par superbe![]()
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Elteka, si la noi la Bistrita s-au facut 13-14 grade de am crezut ca mor de frig in seara asta, si sufla si vantul. www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">Uite ce imbracate eram. Dar Andreea nu stie de frig, numai afara ar sta si fuge nonstop, deja are muci la greu. Ieri eram la tricou, azi la geaca, sper sa isi mai revina vremea sa se mai incalzeasca. E un scump Elias, mi drag in utlima poza cu geaca maro cum rade el smechereste. La fel e si Andreea mea, are energie la greu si tot asa doarme numai o data pe zi, dar de obicei 3 ore. Macar in ultima vreme e mai linistita, in sensul ca nu mai tipa si nu mai este nervoasa, e mult mai bine asa. A mea e obsedata de scris, tot scrie, nu stiu cine a invatat-o, sotul sau mama, dar e de rau, scrie canapeauna, lenjeria, mobila, si fuge dupa noi sa ne scrie pe haine. Si vrea sa manance singura, abia astept momentul asta ca nu mai am inspiratie sa ma maimutaresc sa manance. Nu mai sta in carucior deloc, ii place sa mearga cu amandoi de manuta si sa intre la magazine si cere "dati". Tare mi draga ca asa e de bucuroasa sa inspecteze ea totul mai de aproape, nu din carucior. Problema cea mare e cand intram in casa, plange si trage de usa sa iasa inapoi, niciodata nu se satura chiar de o tin mult afara. O data chiar a iesit din casa, nu era usa incuiata cu cheia si a plecat, era la usa de la casa scarii in pampers si in tricou. Bine ca nu era deschisa doamne fereste ca am niste scari f inalte la bloc, era de rau, de atunci suntem f atenti si incuiem usa.
Oare Kay ce face? De ce nu mai scrie nimic?
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
miniuta spune:
elteka, draguta, cum scrii tu de frumos la toata lumea. nu cred ca e careva pe aici care sa nu-ti duca dorul si care sa nu se bucure cand ii scrii. pupici multi.
intreba si didisor saptamana asta de mine si desi am vrut sa scriu, nu m-am invrednicit.
suntem binisor, daca nu ar fi oboseala asta crunta acumulata ar fi cu mult mai frumos, dar asta e, sanatosi sa fim, ca or trece si astea. nu imi amintesc acum cine a zis zilele trecute ca a inceput sa citeasca pe la problemele adolescentilor si ca s-a ingrozit, mai bine e acum. eu am atatea scenarii urate in cap ca ma tot intreb cum de m-am incumetat sa fac un copil. oricum, altul mama nu mai face.
sa revenim. david e bine, vioi, prasnel, argin viu. mananca orice ii dau, oricat ii dau, dar eu nu exagerez, are mese fixe si sunt cam "absurda" (zice soacra), nu ii dau decat mancare sanatoasa, de copii. daca gatesc ii dau din mancarea noastra, nu excesiv de condimentata, daca nu, borcanele. hipp sa traiasca!!!
ii dau sa rontaie grisine sau rondele de orez expandat, morcovi, felii de mar, jumatati de nectarine sau banane. ma scoate din minti pentru ca de la un timp nu face decat sa mestece mancarea si apoi sa o intinda artistic in jur, peste tot. cand mergem in curte la nasii lui isi alege un mar si il plimba apoi si cate doua ore dupa el, nu mai e chip sa i-l iei ca urla. musca, suge sucul, scuipa bucatelele de mar....e de groaza. alearga mult, a inceput sa dea cu sutul la mine, face puzzle-uri de lemn (cu ajutorul meu) sau potriveste formele in gaurile corespunzatoare (avem si noi o cutiuta de la fisher price cum are si bobita al ellei).
nu vorbeste deloc cu adresa. intelege multe, dar nu vorbeste. nu zice nici macar mama, tata cu adresa. insa daca ii spun ca mergem sa mancam, stie sa mearga la bucatarie. daca ii spun ca mergem sa schimbam pampersul merge la el in camera. daca suntem in capatul strazii si vreau sa venim acasa e suficient sa ii spun ca mergem la pisici, la mau mau (asa face el cand ii vede) si vine singurel si repejor pana la usa soacra-mii. asa il si aducem seara sus, ca altfel se lasa cu urlete. sotul a incercat sa-l bage direct in casa dar plange rau, si eu sunt de parere ca promisiunile facute trebuie tinute
, asa ca vizitam zilnic motanii socrelei.
nu doarme noaptea, se trezeste des si adoarme la loc daca se culca unul dintre noi cu el. m-a scos soacra-mea din minti zilele astea spunand ca nu ii dau suficient de mancare, ca de-aia mi se scoala noaptea. ca ce, aia e mancare ce ii dau eu????? lapte si borcanele...mai, am zis ca o strang de gat. mai bine ii dau trei sarmanalute de noapte buna, sa vezi ce o sa doarma atunci. ne-am certat pentru ca de cate ori il duc acolo (si dupa cum spuneam, mergem zilnic), ii tot indeasa chestii pe gat: napolitane, biscuti, fructe din cand in cand, piscoturi si altele. si eu nu sunt de acord. nu stiu, oi fi eu exagerata??? nu inteleg de ce totusi trebuie sa-i dea de mancare cand eu ii spun clar ca intr-o jumatate de ora trebuie sa-si bea laptele de noapte buna. de ex. si de ce ar trebui sa-i dau ciocolata, inghetata si altele din gama????? e suficient ca mananc eu prostii, are si el timp o viata...trebuie sa inceapa asa devreme???? hai ca mi-am zis si eu oful.
de marti o sa incep si eu sa merg la o grupa de activitati pentru copii mici. se fac intalniri o data pe saptamana cate o ora jumate, sa vedem cum o sa fie. am incercat si eu sa merg cu el la gimnastica, dar copiii ceilalti erau mult mai mari, asa ca mai asteptam pana prin ianuarie. m-am amuzat teribil saptamana asta cand am fost la ora "de proba" cu el. la inceputul orei se asaza toata lumea in cerc si se canta un cantecel de intampinare, in care se enumera toti copiii care sunt in grupa. m-am topit cand l-am vazut pe david punanadu-se si el in fund ca toti cei din jur. puterea imitatiei.
apoi a alergat de nebun toata sala aia, si noaptea aia a dormit beton.
cred ca asta ar fi. am vazut si eu pozele voastre...stiu ca v-ati plimbat ceva prin germanica....zicea didialex ca a avut musafiri, dar nu am vazut "dovezi" la semnatura ta. si inca nu a aparut nimeni care sa spuna ca a fost pe la ea....cine a fost??? ei da, sunt curioasa, ce vreti
.
ma simt cam aiurea ca nu scriu si celorlalte, dar nu stiu, nu ma simt in stare. si e urat din partea mea, pentru ca va citesc mereu, ma uit la poze, si la o adica tot la voi apelez daca e ceva. sa ma iertati.
mamica lui david(21.05.2007)
arcadia spune:
miniuta iti trimit o imbratisare virtuala 
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
miniuta spune:
arcadia, esti o draguta, merci mult. nu stiu de ce ma imbratisezi, dar e placut, recunosc!
intrebare: voi ce mai cititi (daca mai cititi)? dupa ani de zile de citit la greu am facut o pauza, nu stiu, m-am apucat de citit forumuri, de facut prajituri, de pierdut timpul. am citit insa saptamana trecuta doua carti care m-au topit, mi-au redeschis apetitul, asa ca daca aveti recomandari, le citesc cu placere.
ah, cartile citite au fost the kite runner si a thousand splendid suns ale lui khaled hosseini. minunate.
mamica lui david(21.05.2007)
mica0307 spune:
ella am depus dosarul si astept rapsunsul pe 20 sept. Poze nu prea am mai facut, mai ales ca am fost plecata. Dar revin cu unele de pe costa de azur...dar fara Maya
. Noi ne-am luat bilete si pentru sarbatori pentre State, 3 saptamani si tot fara Maya...si ma tot gandesc ce a fost in capul nostru, cum o sa rezistam atat fara ea...
alyna la ce hotel ati fost in Antalya?