***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***
Raspunsuri - Pagina 17
ELTEKA spune:
Ella
Asa e, ai dreptate, e cam frig... Primul lucru pe care l-am facut cand am venit din Germania a fost sa pun deoparte toate tricourile si sa-i cumpar geaca de iarna lui Elias, pe care o poarta deja in fiecare zi. Avem vreo 12-13 grade... Deja ii pun maieu, pulover si geaca groasa, plus caciula, mi-a luat vreo 3 zile de incercari sa o tina, ca el nu voia nimic vara, n-a purtat nimic din cate sepcute misto i-am luat.
Aici ploua foarte des in ultimul timp, o zi l-am tinut in casa dar am zis ca explodez si eu si el. Asa ca l-am inscris la gimnastica si ma duc cu el pe la "camere de copii" (locuri special amenajate pentru joaca, unele mai dotate, altele nu). Din pacate sunt multi copii violenti si mereu o incaseaza...
Altfel, sunt niste firme specializate care confectioneaza salopete anti apa si anti frig. Tragi una din asta peste copil + cizme de guma si mergi la joaca de indata ce nu mai toarna cu galeata
Mi-e greu sa ma obisnuiesc, la noi in Romania ziua cu ploaie e o exceptie si e de "stat in pat"...dar inteleg ca aici, cum ploaia si frigul e o regula, trebuie sa te adaptezi. Eu n-am reusit inca dar mai incerc ![]()
Betty
Elias e tare nazdravan in continuare, are foarte multa energie. Flirteaza cu cine ii zimbeste dar ma prefera pe mine; trebuie sa-l iau in brate si butoneaza imprimanta cand lucrez la computer; nu suporta sa stau cu spatele la bucatarie,asa ca nu prea pot bucatari ca mi se agata de picior si plange.
Doarme cam 10 ore pe seara (de la 22 la 8 sau de la 23 la 9), cu nenumarate treziri sa suga + un somn de 2 ore peste zi. Cateodata sunt asa de obosita, ca imi vine sa-l fac pachet sa-l trimit la bunici si sa-l intarc asa, insa Ella e cea care confirma ca alaptat cu biberon (si bine!) nu doarme intreaga noapte. Pepsica imi spusese de asta.
De mancat nu prea mananca, nu mai vrea borcanele de cand a gustat de prin curry-urile noastre in concediu, e innebunit dupa mancarea asiatica, nu stiu de ce, poate are legatura cu meniul meu in perioada de sarcina, dar clar imi e ca ii gatesc eu si l-am imbiat in diferite restaurante si nu-i place absolut nimic, abia ia o lingura-doua, ori la Berlin manca un curry cu nan si chinese chicken noodles cu urlete daca nu-i dadeam la timp urmatoare lingura, ceea ce el nu face niciodata.
Are vreo 10,300 si vreo 81 cm, asa era cand am facut Priorixul.
De vorbit vorbeste foarte mult, amesteca estoniana cu romana in continuare. Primul lui cuvant a fost "auto" (estoniana). La minge ii zice "pall", cand vrea afara zice "oue" (estoniana). Majoritatea cuvintelor le reduce la o silaba-doua, sau le poceste (de exemplu ceasul face "ca-ca"
)
Tot nu se joaca singur, desi stau langa el pe covor cu o carte in mana, vine si-mi aduce computerul, puzzle, masini. E innebunit dupa masini, am diferite carti cu motoare, texturi, motoare de desfacut. Acum vad ca incepe sa introduca diferite forme geometrice in gaurile corespunzatoare. De saptamana trecuta a descoperit ca se poate invarti, asa ca se invarte pana ameste si cade si rade de numa-numai. Danseaza in disperare si rade mai mereu. Seara ne pune sa citim vreo 10 carti, tot alta, alta.
Il duc la piscina si nu-l mai pot scoate din apa. Nu i-a placut in sauna,zice ca "ade", dar cand a venit alt bebelus a stat vreo 3 minute. Mi-e tare greu sa-l imbrac si dezbrac, si pe el si pe mine, sa facem dusuri, sa-l usuc si sa-l imbrac iar bine, dar incerc sa merg cu el. Cateodata, dupa un episod din asta, de atata incordare ma doare spatele de am senzatia ca n-o sa ma mai pot indrepta.
Cam asta face. De pupat pupa numai daca ii zic pe estoniana, n-am inteles inca de ce, si numai cand vrea el, si numai cativa apropiati. dar ii mangaie pe toti mai-mai, el zice pe estoniana "paaai", daca il pup noaptea in somn imi da un Paai in schimb 
Doxinu
Multumesc de mesaj
. La noi nu functioneaza. Saptamanile care urmeaza o sa stea mult cu mama mea, sper sa schimbe ea situatia, macar sa-l faca sa accepte alt lapte, ca eu n-am reusit.
Alyna
Ce poze frumoase, tare sunteti frumosi!
Ankaa
Ce mari si frumosi ati crescut!!! M-am uitat la toate pozele.
Gravi
Tare frumoase pozele, Mara in costum national e totala, mi-ai dat idei de promovare a culturii romanesti pe aici
...
Vali
Supriza?
Ce face Andrei?
Miniuta
Tot eu la vorbitor
Cum mai esti? Cum e David? N-am gasit mesaj de al tau sa vad poze.
Japonici ce mai faceti? Raluca, prespun ca ai primit jobul, felicitari! Ninutza, si la pozele voastre ma uit deseori, cu mare nostalgie... Mirunica e tare kawaiii!
Mica
Nu mai ai ceva poze noi? Eu pe ale Mayei le astept cu maaaaare bucurie. Ca eu tot mai visez la rochite... 
Didi voi ce mai faceti?
Ia uite cine s-a trezit sa strige catalogul
. Acusi disparem si noi, ca peste cateva zile o luam iar la drum.
Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arcadia Eu sunt de acord cu 6 Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)Poze bebe fain |
Arcadia eu plec acum de acasa, deci nu voi mai putea citi pe forum. Ramane la 6 la statuie, ok?!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ella_74 spune:
Elteka,
ma bucur cand scrii...
unde plecati iar?
ce zici de frig la voi dar aici gata, s-a terminat vara, azi pentru prima oara i-am pus lui bluzita cu maneca lunga si hanorac pe deasupra; mai amanam geaca, probabil pana saptamana viitoare![]()
azi la 12:00 aveam programare la mani si pedi; am plecat cu cu tot si cu sotul evident; toata bune si frumoase, am ajuns cu intarziere bineinteles , eu am intrat in fuga, sotul a ramas sa adoarma argintul viu in carucior (salonul are o mica curte ca e intr-o vila din spatele TVR), lucru care s-a si intamplat dar cand am iesit din salon , desi mi-a pus pe unghii agent de uscare rapida, m-a luat in primire fara preaviz si am unghiile , in special cele de la maini, harcea- parcea; tre sa le sterg, nu ma pot duce asa cu ele nicaieri
si ce oja frumoasa aveam; si ma gandeam macar in weekend sa fiu o domnita; a avut grija sa nu fiu...
INTREBARE: cine vine la Babyexpo? eu as vrea sa merg sa vad ce ghetute de iarna gasesc pentru ; are 2 perechi dar unele sunt 24 si altele 25; imi trebuie 23 ca atat poarta urmatoarele 2-3 luni.
si as mai avea nevoie de strampi, fes, fular, manusi, etc.
OFF:azi am aruncat 14 perechi de sosete ale lui fiindca soacra-mea a zis ca-l strang la elastic si a bagat foarfecul in ele; pacat de ele, erau aproape noi dar eu nu pot sa-l incalt cu din astea.
i-am zis vineri sa nu le mai taie ca le arunc; m-am tinut de cuvant!
Madi spune:
Elteka am vrut sa iti spun ca am vazut si revazut (acum cu Ana in brate)pozele cu Elias si s-a facut tare mare si frumos! Ana e si ea de aceeasi parere, i-a placut mai ales boticul lui Elias pe care il imita si ea ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
madi si arcadia ati ajuns la intalnire? Eu am citit prea tarziu mesajul si oricum incepuse sa ploua.
madi tu in ce zona stai?
Ar trebui maine si luni sa ma intalnesc cu toate pentru ca de marti plec din Bucuresti pentru 2 saptamani. Cateva zile la mama cu Maya si apoi 1 saptamana pe coasta de azur cu sotul 
arcadia spune:
Elteka, tare frumoase pozele cu Elias!
Ella, te cam baga soacra la cheltuieli ![]()
Mica, noi ne-am intalnit, a fost fain, pacat ca a inceput sa ploua. Maine am putea sa ne intalnim tot in Titan, asa ne rezolvi pe amandoua in acelasi timp ![]()
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Madi spune:
Mica si eu sunt de acord cu Titan (IOR) daca poti ajunge. Propun tot pe la 6, sper sa nu ploua iar.
Arcadia are un baietel tare frumos, cu niste ochi superbi! Ai ajuns bine acasa?! Pe noi ne-a cam udat ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
ella_74 spune:
Mica,
ce frumos ca plecati...vacanta placuta si sa vii cu poze frumoase.
ce-ai rezolvat cu cresa pentru Maya?
si chiar asa, Elteka zice bine, poze cu Maya ?
Arcadia,
da, i-am interzis sa le mai taie si vad ca vorbesc la pereti, asa ca nu mi-a ramas decat sa le arunc.