Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 20
lianam spune:
flori
! asa este, asa am zis si eu, ca asa e felul ei; chiar nu ma ingrijorez, ca nu am de ce. imi pare rau de raducu, ca esti asa ingrijorata, si nu trebuie sa te simti prost, ca doar toate ne jeluim de diverse pe aici
! poate cine stie, din idee in idee s-o gasi una care sa fie buna si ptr puiutul tau. da, asa stiu si eu, si de asta iti spuneam ca poate e bine sa incerci, ca milumil e mai dulcel si mai aromat si il accepta bine copiii. teo din asta a primit din maternitate (insemnand vreo 3 saptamani
) asa ca si acasa am continuat tot cu milumil, ca l-a acceptat bine. hai sa mai "ma arunc" cu o idee
, nu stiu cat de buna, sau daca deja ai incercat: mergi la un dr homeopat cu el, si poate iti da niscai licori de apetit...sau ce o stii el!![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
cami33 spune:
Scuze pentru mesajul anterior- aveam de gand sa scriu si continuarea dar s-a trezit(a n-spea) oara Luca.
Deci a venit tanti dr., l-a consultat si controlat peste tot si e ok
De ce face febra in continuare, nu intelege nici ea
Mi-a zis sa-l tin doar pe antitermice si daca face febra mai mare de 38.5 sa trec la antibiotic.
In rest bubu e tare marait, plangacios, ma chinui cate o jumatate de ora sa-l adorm si el se trezeste peste 5 min
dar macar pofta de mancare nu si-a pierdut-o( nu refuza o tzatza niciodata
)
Sper ca sunt doar dintii...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
floriio spune:
Pe asta cu homeopatul nu am incercat-o. E o idee. In disperare de cauza, as incerca si asta.
BAiatul meu acum doarme. A papat la 11, 30 ultima masa. Parca as incerca pe la si jumatate daca nu se trezeste sa ii dau prin somn. Daca se trezeste il rog pe tati sa ii dea el. Poate numai vrea de la mine.

sovietica spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6af0ce30446d37a1f4f2eb" target="_blank">ce, numai gecko sa aibe cantecul lor perso?
de taclale n-am timp acu :(
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
lianam spune:
cami, in gatul lui s-a uitat tanti dr? am o prietena care exact asa a patit cu bebe si avea rosu in gat. parca totusi, sa ii dai antibiotic asa, la ghici....![]()
soricica mea, dupa antrenamente indelungate
, se rostogoleste in voie, de pe spate pe burta, inapoi...se taraie, misuna....e dragalasa
, dar s-a zis cu putina mea liniste de pana acum ![]()
lianam spune:
tareeee!!!
frumusel foc sashone, cu spirit de artist, bun la filmare si pozici
! mai e belea cantecelu' asta cu cornulet cu lapte
! eu i-am zapacit pe toti ai mei cu el de cand eram gravida
! ma amuza tare!
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6af0ce30446d37a1f4f2eb" target="_blank">ce, numai gecko sa aibe cantecul lor perso? de taclale n-am timp acu :( sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
Kya spune:
Liana sa vezi tu ce vesela o sa fie Teo pe la 18 ani, ca mananca asa putin
![]()
Cami s-ar putea sa fie de la dinti totusi.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Cami, asa face si Rebecca de vreo 2 zile, doarme numai leganata, cum ma opresc in 5 minute se scoala si plange. DAr la ea sunt aproape sigura ca e de la dintusi ca am vazut ceva urme pe gingie. Si eu cred ca si Liana ca nu e ok sa-i dai asa antibiotic fara sa stiti cauza. Pup sa treaca, stiu exact cum e din pacate...

Bineinteles ca Rebe a papat fix 5 lingurite de legume!
Dar ce s-o fortez, ca oricum e necajita tare! 
In schimb Razva mi-a zis ca e tare frumos in Delta, ca s-au cazat la o pensiune frumoasa si erau deja la pescuit pe Dunare! Dragul de el, aseara a pierdut primul lui dintus, mie mi-au dat putin lacrimile si mi-am adus aminte de primul dintus...Am avut grija sa vina Zana Maseluta la el si azi noapte cand au plecat a cotrobait repede sub perna si a gasit o cutiuta cu un lantisor frumos cu delfinas si niste banuti...Era tare incantat si a gandit el ca a fost tare cuminte de l-a vizitat Zana si i-a lasat si asa cadou frumos in schimbul dintusului!
Iar acum da primul dintisor la Rebecutza, sunt in plin butoi de melancolie si emotii...
Plus ca am fost la Razva la gradi si i-am luat caracterizarea pentru scoala..., se apropie prima zi usor, usor..., offf, mamicile sunt prea sensibile!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
cami33 spune:
Liana, Kya
va multumim pentru sustinere!
S-a uitat dr si in gat si a zis ca este ffff putin rosu, nu justifica febra. Nici eu n-as sari cu antibioticul asa repede. Daca pana maine nu e nici o schimbare apelez la dr.2. Problema este ca dr asta mi-a zis sa-i dau Nurofen 2.5ml la 8 ore, iar eu stiam ca se da Nurofen si Panadol, alternativ. Voi cum stiti?
Foarte tare Sashuletzu' de lapte
. Mi-a placut cantecelul de final![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici