Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 21
lianam spune:
ai tu dreptate Kya
, numai sa nu semene cu ma-sa care papa tot putin, dar zici ca papa drojdie ![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Liana sa vezi tu ce vesela o sa fie Teo pe la 18 ani, ca mananca asa putin Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
cami33 spune:
Clau
Ce frumos cu dintisorul lui Razvan! Eu din pacate am pierdut momentul pierderii primului dintisor pt ca eram in maternitate cu Luca
. Am plans atunci rau de tot si alex imi spunea sa nu mai plang, ca n-a durut-o deloc![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
clauclau spune:
Sovi, e superb montajul cu micul Sasha! Iti seamana leit...Si mi-a placut tare mult cum il plimba tati cu rolele!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Ma apuc de capitolas...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6af0ce30446d37a1f4f2eb" target="_blank">ce, numai gecko sa aibe cantecul lor perso? de taclale n-am timp acu :( sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |

si flori pt solista

pupici pt sasha in rolul principal

de patinatorul trecut cu brio de criza de 40 de ani
)si as vrea sa stii ca SI NOI AVEM CANTECELUL NOSTRU ,hahaha
si pentru ca ne-ati prvocat o sa ma inregistrez si eu dar va spun de pe acum ca o sa va para rau

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:

Cuscra,LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!!SA VA IUBITI MEREU LA FEL CA ACUM!!!!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08