Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
Azi am ramas paf la starea civila de la sectorul 1... M-am dus (intr-un sfarsit) sa iau negatia petru trusou si alocatie, si NU am stat la coada. Cucoanele alea s-au comportat foarte frumos si civilizat. Cu o singura cerere completata am obtinut ce am vrut! Frumos, elegant si rapid...
Maine ma duc la sectorul 2 sa-mi cer si banii. Aici la nea Ontanu stiu ca e civilizat, cu bon de ordine, cu birouri separate pentru fiecare hartie.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
floriio spune:
Fetelor multumesc pentru rasunsuri. Din pacate, am incercat si cu lingurita si nici asa nu am avut succes 

. cu suc de morcovi nu am inxcercat inca. Vedem si asa. Dar cum fac? Prepar laptele si apoi adaug o anumita cantitate de suc sau pun apa si suc si masurile de lapte corespunzatoare cantitatii totale de lichid?
floriio spune:
A, si inca o data imi cer scuze ca nu nominalizez pe nimeni, dar sunt prea suparata. O sa incerc sa ii mai dau lapte pe la 16.30, adica dupa 5 ore de la masa anterioara. Sunt curioasa daca imi reuseste.Va tin la curent!
pe toata lumea fara exceptie.
Kya spune:
Floriio ii faci biberonul, si apoi, dupa ce s-a racit, ii torni sucul de morcov si agiti sa se amestece. Eu la un bibe de 200 ml i-am pus sucul de la un morcov mare, stors cu storcatorul.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
floriio spune:
Kya, o sa incerc si asa, dar deocamdata nu se poate, ca noi am intrerupt diversificarea si cred ca trebuie sa o luam de la capat,adica cate un aliment introdus progresiv. Oricum mie sucul de morcov simplu nu mi l-a mancat deloc, decat in combinatie cu marul.
lianam spune:
flori sper sa pape raducu, macar cate un pic pana isi revine la normal; daca e asa mofturel, sa ii verifici greutatea cat poti de des. teo papa fff putin comparativ cu ceilalti bebei, am mai zis, dar ia binisor in greutate, deci ce papa asimileaza; poate si el are o perioada mai proasta, dar ce papa asimileaza. nu stiu pe unde stai, eu stau pe calea rahovei....daca ai sta pe aproape si am putea sa ne intalnim cumva, ti-as da o punguta de milumil 2 de la teo, sa incerci, poate il accepta mai bine. asta ca sa nu mai dai bani degeaba in caz ca nu ii place nici asta 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
floriio spune:
Offf, ma simt asa de prost ca voi toate veniti cu solutii si eu va zic ca aia am facut, ailalta am facut. Credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin minte.
Pana la urma as incerca si Milumil, ca am auzit ca este dulce si copiilor le place foarte mult.
Liana, iti multumesc mult pentru oferta. Eu stau in Titan, dar as cumpara tot ce s-a inventat pe lumea asta numai sa manance copilul. Nu da sangele daca mai dau banii pe alta cutie de lapte, asta e, numai sa manance. Oricum am ramas cu 3 cutii de NAN 1 noi, sigilate si neincepute.
Andrei in ultimele 2 saptamani nu a luat decat 100 g. Nu m-as ingrijora asa de tare, daca el ar fi fost mofturos la mancare de la inceput. BA din contra, manca foarte bine si lua la fel de bine in greutate. De cand nu mai mananca se cunoaste.
Si apropo de problema ta cu Teo care mananca putin. La ea cred ca asta ii e felul. Am o prietena care are un baietel de 7 luni jumate care nu vrea sa manance. Cam la fel cu Teo a ta. A fost pan acuma la 8 medici. A facut analize peste analize, ecografii si tot ce iti trece prin minte. Concluzia: copilul este perfect sanatos, dar nu e mancacios. Atat cat mananca lui ii este suficient. Cred ca la fel e si Teo.
Cami, ce face Luca? CE-i cu mesajul tau anterior? A venit pediatra?
Kya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cami33![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
Edit - scuze am incurcat oreionul...

Ce ai patit mamico?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei