Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
rox
am aparut
!
ce dragutica e amira cum doarme
! si pozitia preferata a teodorei tot pe burta e; cred ca e perioada cand descopera ei si alte pozitii decat pe spate si profita!
teo de multe ori doarme cu funduletul sus, zici ca se roaga , ca face matanii
; isi pune puiutul de perna pe fata, il tine in brate...
flori, succes la strans urina (la baietei cred ca e mai usor
)
! maine seara actionam si noi din nou, ca tre sa ducem ptr sumar de urina; cred ca iar va fi spectacol
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana sa va arat cum poate sa doarma puiul meu: asa doarme Amira |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:
na, ca am aparut eu si ati disparut voi! ![]()
ma apuc de trebi atunci, si sa incep o noua cruciada cu soricelu' meu; ii dau piureul de legume ![]()
cred ca va trebui cat de repede sa cumpar o lesa dina aia ca la catei, de se intinde pana la un moment dat si se opreste
; se taraie prin toata sufrageria, am numai paturi si cearceafuri pe jos, apuca si trage si molfaie tot ce gaseste....ei, mai face si pauze, cand se plictiseste si urla sau se uita la tv si rade la reclame
. o sa mai pun si eu niste poze pe mail, sa vedeti si puiu' meu ![]()
clauclau spune:
Am aparut si noi cu vesti proaste, grea ziua de ieri, grea noaptea, greu si acum. Cred ca-i da un dintisor, e nervoasa toata, plange, a facut si temperatura, roade tot, baleste la greu si m-a terminat. Azi noapte n-a dormit deloc, daca n-o mai leganam sarea in sus urland. Cauza am descoperit-o azi, are gingia tare jos, dar cred ca mai dureaza cateva zile pana o sa iasa monstruletul! I-am dat cu calgel pe gingiuta si parca a fost putin mai bine. Noroc cu tzatzele acum ca am tinut-o sa se calmeze si sa mai motaie putin.
Baietii mei sunt in Delta si Razvanel ma suna nonstop. I-a luat tacso telefon si acum el se joaca cu nervii mei si ma verifica din 10 in 10 minute! Si eu sunt obosita moarta si n-am nici-un chef de nimik...
Nu mai pot sa nominalizez acum ca e jale mare in casa!
Astept sa faca nani si revin , sper ca sunteti bine toate.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mimonix spune:
Am revenit, mi-am amintit ![]()
StelaLa multi ani fericiti impreuna cu randunoiul tau
Simo27bine ati venit acasa, ma bucur ca a fost frumos si totul bine, bine ca David e bine acum si Sam a crescut frumos si nu s-a prins ca ati lipsit
..astept si eu povesti de la mare 
Bubuinca n-am pus poze de la mare, n-am avut nici timp si nici fata-spatele meu in costum de baie nu ma prea inspira
Voi incerca sa gasesc ceva insa, special pt voi
Mai ales ca azi am facut cateva poze lui Vladutz la masa, in timp ce manca SINGUR f frumos ![]()
Soviaveam o datorie
, asta e tarcul http://www. bebelusul tau. ro/detalii.php?cod=BV25...l-am luat de la happy baby cu 490 ![]()
Florioincearca sa-i dai cu lingurita
, e super naspa dar stiu ca Ariel povestea ca Alexuta numai asa a vrut lapte...parca 
Cristinamultumesc pentru super descrierea facuta, insa eu nu ma mai simt deloc asa puternica precum pare...sunt f obosita si am invatat o lectie: si-n viata se aplica secretele de la servici, adica:
1.la orice loc de munca exista unul "care le duce pe toate" si caruia i se tot dau sarcini noi caci le face fata
, si altii care nimic nu termina, mereu sunt obositi, mereu au probleme si niciodata nu capata sarcini noi ca si asa abia fac fata celor vechi...
2.In viata lucrurile stau la fel...cu cat esti mai puternic si nu te lasi dobosrat usor, cu atat Dumnezeu te incearca mai greu
Crede-ma ca nu vorbesc prostii...asa ca, eu sfatuiesc pe toata lumea sa mai incline steagul din cand in cand, sa mai planga din cand in cand, sa nu le fie rusine sa se arate vulnerabili ca pana la urma tot acolo se ajunge dar "pe traseul lung si greu"
Sper ca n-am fost rea filozoafa, dar sincer nu mai sunt de mult mandra ca "sunt tare" si nu cred ca asta-i o chestie de apreciat ![]()

Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
amira_roxana spune:
clau offf, tare greu treb sa-ti fie!!
dar o sa treaca odata si-odata! eu te admir tare pt rabdarea ta, ca si pe luny de-altfel si alte mamici de bbei frichiniti!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Pauza 5 minute!
Ilinca s-a culcat( sper, ca n-am bagat capul s-o verific!) , seb tocmai s-a trezit dar discuta cu cineva in patut, asa ca mi-am bagat nitel picioarele in ordine si disciplina si am tras cu ochiul la voi!
Mimo, faza cu sunt cea mai tare si mai puternica imi e mai mult decat foarte cunoscuta, si nici eu nu mai vreau sa fiu! noroc ca de cand am ramas insarcinata cu Ilinca am devenit o mare plangacioasa si mai dau si eu drumul la supapa!
Anul trecut la ex nu stiu ce i-au zis unei tipe care s-a apucat de bocit cum e ea gravida si cum n-are bani si etc....nu vreau sa ajung ca ea, sa ma apuce bocitul la examenul oral!
de aceea sper sa ma adun, sa-i pun pe copii pe un fagas si sa ma reapuc de studiu!
randunoiul are treaba de crapa dupa atata pauza, dimineata a plecat la 5, probabil va veni la noapte, ce pot sa fac, ca cineva tre' sa aduca si bani in casa!
Soacra-mea n-ar veni aici nici sa o pici cu ceara, acolo deja e frig si e foarte satula de nepoti...
Floriio, pe cuvant ca nu stiu ce sa zic! Eu as incerca toate formulele de lapte de pe piata, pana i-ar placea una!
Liana, pentru durerea de bila asociata cu cea de cap iti recomand cu caldura Motilium, daca nu cumva ai luat deja!
Roxana, am vazut-o pe amira ce dulce e adormita pe jos! Eu am renuntat la patri, si nici covor n-am , asa ca Seb sterge linoleymul!
Se taraste extrem de bine in 4 labe, numa' ca isi face vant cateodata cam tare si se rastoarna si ajunge cu fata in sus si capul de podea si il cam doare!
Nici el n-a fost in forma maxima azi, cam marait, cam urla cand il lasam din brate( n-a mai facut asta pana acum!), i-o da si lui vreun dinte desi n-are nici un semn loccal!
Cristina, cand mi-e greu ma gandesc la tine, sa stii! Macar Ilinca a inceput sa manace singura, ceea ce e mare realizare! Partea buna e ca ii plac desenle din nou, partea proasta e ca ma cheama la 5 minute sa imi arate ce a facut Tom lui Jerry!
Sovi, prea departe ca sa fac drumul asta saptamanal! Au facut 9 ore pe drum, blocaj la predeal, la ploiesti , si pe Podul grant 40 de minute!
ma duc in control ca am stat destul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Gata, am reusit s-o adorm, sper sa doarma macar o ora...
Flori, cum a zis Mimo incearca cu lingurita sau cu seringa gradata de la nurofen sau panadol, s-ar putea sa reusesti sa-i dai putin laptic asa. Stiu ca e greu si o sa te amarasti mult dar decat deloc e bine si 50 ml daca resusesti sa-i dai.
Tuchi, bine ca sunteti in formatie completa, o sa va obisnuiti rapid unii cu altii si o sa va faceti un program de zi cu zi.
Stela, multi ani impreuna, fericire, sanatate si alti bebei frumosi! Petrecere frumoasa!
Roxana, Amira e o scumpa!
Aaaa, i-am cumparat si eu lui Rebe covoras de izopren si este un succes, ii place sa misune pe el...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
In urma controlului am constatat ca Seb s-a culcat din nou( ce bine ca n-am sarit repede pe el!) iar Ilinca numara stele verzi pe pereti! sper ca va adormi totusi!
incerc sa citesc ceva desi m-as culca si eu!
Clau, speranta moare ultima, nu? or veni zile mai bune si pentru voi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
tuchi
pentru sfat! nu am incercat inca, dar am sa cumpar azi si testez, ca nu imi permit sa bolesc
!
Kya spune:
Stela foarte frumoase pozele! Nu-i asa ca ti-a facut bine sa te imbraci frumos, sa te coafezi si sa te machiezi?
Eu am fost la prima nunta dupa nastere, cand avea Sanziana vreo 2 luni... si tare bine m-am simtit sa mai ies din hainele de alaptat si sa mai port si eu o rochie si niste pantofi cu tot...
Felicitari pentru diversificare
Sa va fie de bine!
La Multi Ani fericiti impreuna!
Cami imi pare rau ca sunt puii tai bolnaviori, dar o sa treaca. Tinem pumnii sa nu fi luat si Vladut oreion.
Mihuta cica culoarea ochilor se stabilizeaza abia pe la 6 luni sau mai incolo. Deci acum se mai pot modifica. Eu tot sper sa faca fii-mea ochi albastri
Speranta moare ultima!
Maria, Cleme cand ii fac piure de legume il bag la congelator in borcanase de 100 de ml si asa stiu cat e portia. La fructe cantaresc castronelul in care ii dau sa manance pe un cantar de bucatarie. Stiu ca castronelul cantareste 50 de grame, si prin diferenta aflu cat a papat.
Mimo si voi in 4 labute
Felicitari!!!
Vad ca te intorci si tu la servici... Nasol...
Floriio complicata treba cu lapticul... Si daca zici ca nu vrea nici cand ii e foame... Doctorii nu zic nimic despre asta? Bine ca e sanatos, dar totusi... Poate poti sa incerci sa schimbi gustul la lapte. Eu de exemplu, cateodata ii pun in lapte suc de morcov proaspat stors. Si il papa cu placere. (ala se cheama cocktail-ul nostru "Ochi frumosi"
) Bine, ea papa lapte oricum, deci nu stiu ce sa zic. Dar incearca si asa.
Acum vad ca zici ca vrea sa bea cu BabyDrink. Morcovul e dulce, si poate ii place. Sau poti sa-i pui suc de mar - oricum zic ca e mai bine decat BabyDrink.
Roxana ce tare e Amira! O pun si eu niste poze cu Sanziana dormind pe burta (daca gasesc cablul...)
Clau
, si voi...?!
dintoasa mica, si tie iti urez multi nervi de otel. Hai ca acusi trece!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!