Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floriio Fiindca azi e joi e zi de butoi. Unul mare de tot din care cred ca imi va lua ceva timp sa imi revin. In continuare Andrei REFUZA cu indarjire laptele. Indiferent la ce interval de timp i-l dau. CA sunt 4 ore, 5 ore, 10 ore, chiar si 12 ore se intampla la fel. De 6 zile nu i-am mai dat nimic nou. Am renuntat definitiv la ideea diversificarii cel putin pana luni. Am schimbat si laptele praf. De sambata suntem pe Aptamil. DAr nu e nici o schimbare. Acelasi plans cand ii bag biberonul in gurita. Eu tot tind sa cred ca nu ii mai place laptele, pentru ca e cat se poate de evident ca ii este foame, bea din sticla de ceai cu pofta, dar daca ii scot biberonul de ceai din gurita si il inlocuiesc cu laptele, e jale. Il impinge afara cu limba, scuipa laptele din gurita, se zbate si incepe sa planga. e cumplit. Eu una simt ca nu mai rezist. Fiecare masa e o proba de incercare pentru nervii mei. Nu stiu ce sa mai fac. Luni am fost a treia oara cu el la doctor si concluzia a fost aceeasi: e sanatos tun. Pai cum mama masii e sanatos tun si el REFUZA sa manance. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Scuze ca va tot bat la cap cu chestia asta, dar pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
pune-i cate o lingurita-doua de cereale bebelac (orez) sau de care vrei in lapte...din alea cu fructe (mere, iersici, etc) sunt mai dulci si aromate, schimba gustul laptelui ....ia-i tetina pt cereale, cu gauroi mai mare sa curga mai mult...zic bebelac pt ca sunt fara gluten, pt peste 4 luni...incearca asa, la noi a functionat perfect ...bafta!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
floriio spune:
Mersi Mimo, dar am incercat si asa. Am luat la recomandarea medicului Orez cu roscove de la Nestle si am incercat sa ii pun o lingurita in lapte. I-am luat si tetina speciala pentru cereale si tot nu merge. O sa ii iau si orez de la Bebelac sa vedem poate ii place cu alea.
CristinaGoji spune:
Offf, Floriio, imi imaginez cate griji iti faci! Nu stiu ce sfat sa-ti dau, din pacate. Multa putere mamica necajita. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
hello!
azi suntem singurele,fara mama, fara randunoi ca e plecat in delegatie...pe socrii nu vreau sa-i vad...o sa vina nasica Amirei sa ma ajute sa o scot diseara pe Amira afara si sa-i facem baie. o sa fie distractie.
multumesc fetelor care mi-au rasouns la intrebarea cu lapticul: kya, bubu, cleme. sa inteleg ca sanziana e cea mai mancacioasa, ca Amira papa cam la fel ca Stefanoi si Diana![]()
multa sanatate puilor de cami si maia!

flori
, nu mai stiou, tu i-ai facut teste de urina la pui sa vezi daca nu are vreo infectie? daca nu, poate ar trebui, macar scapi de o grija. eu sunt "stan patitu'" d-aia spun la toata lumea asta cu infectia...ca nici eu nu concepeam ca Amira sa aibe asa ceva, ca stiu cata grija am de ea, dar uite ca se intampla, si mai bine sa stai linistita. si uite, imi zicea cleme la un mom dat, ca pediatra ei i-a spus, ca daca bb refuza lapticul, sa-i faca ceai si sa puna cate o masura de lapte, pana ajunge numai la laptic 100%. dar poate o intrebi mai bine pe ea ce si cum.
tuchi...stii tu zicala aia: "baba frumoasa si copil cuminte..." asa ca asta e, iti revii tu si te apuci de invatat.
gecko, ce faci, te-a papat bursucul de tot?
clau, ce face Rebe? cum ti-a fost noaptea?
ce or face fetele in vacanta? cum s-or distra? mi-e dor de ele!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
floriio spune:
Roxana, si mie mi-a recomandat pediatra sa ii pun ceai in lapte Baby drink din pacate, de care eu incerc cu disperare sa scap. Andrei numai din asta a vrut, dar i-l fac concentrat si anume 1 plic la 130-150 ml apa. Si il bea fara probleme. Am incercat si cu ceai in lapte si asa il vrea. Ii puneam un pliculet la 180 ml. Dar asta nu mi se pare o solutie. Mai ales ca doza zilnica recomandata de ceai este de maxim 4 plicuri. In ziua cand i-am facut laptele asa, mi s-a parut ca e foarte agitat.
Maine o sa merg sa ii recoltez si urina. Apropo, pungutele acelea speciale se gasesc la farmacie sau trebuie sa merg la laborator?
Cristina multumesc pentru sustinere. 
amira_roxana spune:
flori, pungutele le gasesti la farmacie: pungi pediatrice de urina.
daca vrei iti dau pm cu procedura de recoltare a urinei!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
floriio spune:
Roxana, te rog frumos daca se poate sa imi trimiti PM. Am citit un pic despre cum se recolteaza, dar nu inteleg. Plus ca nu stiu daca trebuie sa recoltez urina dimineata si sa o duc imediat la laborator. 
lianam spune:
mimo, sa nu
! ![]()
da' eu activez singura cu duracell, fara ajutoare, si uneori se mai precioita treburile si evenimentele si mai absentez
! ieri am iesit afara pe la 17,30 si am stat pana pe la 21; fierea mai trecuse, dar am o durere de cap....criminala, asa ca am zis sa oxigenez bietu neuron stresat si singuratic
(apropo de fiere, sovi, chiar colturi cred ca a facut fierea mea, si cred ca unu' din colturi a ajuns la neuron de ma doare asa
); asa ca pana m-am schimbat, cu un copil urlator in brate (randunoiu meu a ajuns pe la ora 23 ca au serbat un fost coleg, nu ca in rest vine prea devreme
), si pana am asezat de baita - tot cu ea in brate - si pana baita....si pana lapticu'....si pana am reusit sa mananc si eu pe ziua de ieri...s-a dus elanul de buhuit! gata, acu ca am adus scutirea
, si ca am aruncat un ochisor la ce ati scris, sa mai zic si eu una alta!![]()
maia
le doresc sanatate la puiutii tai, sa treaca cat mai repede si mai bine, si tie putere sa treci de perioada asta! e greu ca sunt si amandoi...mai devreme sau mai tarziu toate o sa trecem prin partea asta urata cu bolile copilariei; sa dea Dumnezeu sa aiba forme usoare puiutii tai si sa treaca repede 
stela LA MULTI AAANI fericiti si sanatosi impreuna!!!
......mai mai ce frumusica am vazut in pozele de la nunta ![]()
flori Teo e mai mare ca piutul tau si papa fff putin cu ce vad eu ca scriu mamicile pe aici; ca sa nu mai spun ca fructe, legume....dezastru. un pic mai bine papa acum fructe cu cereale si seara 1-2 cupe de cereale in lapte (insemnand maaaxim 5 jumatati de lingurite
); dar e haiaosa, ca atunci cand e dispusa, deschide singura gurita cand termina de inghitit si se repede si imi ia lingurita din mana; ai zice ca mananca de sparge, asa face si la biberon. am vazut ca ai zis ca ai schimbat laptele; nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa mai testezi un tip, daca stii ca nu a avut alergie la vreunul pana acum si dr zice ca e in regula; poate nu sunt suficient de hranitoare si de atractive la gust ptr el; stiu ca Aptamil e bun, din auzite; eu lui Teo ii dau Milumil si foarte bine il papa (nu asa mult cantitativ ca ceilalti puiuti de pe aici, ca asa e ea sclifosita). incearca si cu asta, formula 2 ptr peste 4 luni. poate e mai dulcel, mai aromat si ii place. incearca sa ii pui in lapte Bonnisan(chiar daca nu mai are colici, stiu ca e numai din plante si regleaza tranzitul intestinal si stimuleaza apetitul).bine, astea sunt...idei; dar poate pana la urma, s-o nimeri careva din noi sa aduca o solutie ptr puiutul tau 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
amira_roxana spune:
sa va arat cum poate sa doarma puiul meu: asa doarme Amira
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi