Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Maia si Cami, sper sa fie bine puiutii vostri!
Stela, am vazut pozele, te-am admirat, la multi ani, sa fiti sanatosi, voiosi , voinici si sa va iubiti mereu! Si sa aveti casa voastra!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Neata
pe fuga ca fac iar "o branza"
si vreau sa va spun ca cea de ieri a fost un real succes
Traiasca Milli si fetele care mi-au vandut pontul (Clau, Maia
)
Aseara n-am mai intrat, am venit tarziu de la concert
Despre concert nu ma pot exprima, nu sunt exaltata...poate n-am avut starea de spirit necesara, poate sunt prea obosita...in tot cazul in sala erau 1000 de grade ca la Polivalenta nu s-a inventat AC-ul si nici nu cred sa se intample vreodata la catamai harabaia e
Ca sa nu mai povestesc de drumul printre masini catre si de la polivalenta
Astept in continuare concertul verii , Cohen adica, si pana una alta...cateva ore "out of home alone" au fost totusi ceva bun 
Revin , pana atunci va pup 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ieri Vladutz a progresat, adica din pozitia "in 4 labe" si batait de fund a facut un salt de broasca
, a avansat un pic prin saritura si apoi s-a dezechilibrat, s-a sprijinit in cap, s-a rasturnat pe spate si a inceput sa rada
M-am prapadit de ras...a intrat in faza aia de progrese uimitoare, ziua si succesul
iar eu stau la panda sa nu pierd nimic ![]()
In rest, "butoi de butoi" cum s-ar zice pe la noi prin spatele blocurilor
...bulgari ioc, week-endul vine si se arata cam gol
, maine dimineata merg la servici sa vedem - sa discutam si am un nod in gat de nu va pot explica....bona si-a dat deja demisia din Corbeanca
(eu nu i-am spus sa se grabeasca ci ca o sa o anunt cand va fi cazul) si asteapta nerabdatoare...asa ca lucrurile se precipita iar eu sunt cam depasta de evenimente...intr-un fel era si cazul, asa am tot zis "octombrie" dar pe masura ce octombrie se apropie mie imi cam vine sa bag capu-n pamant ca strutu' 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
floriio spune:
Fiindca azi e joi e zi de butoi. Unul mare de tot din care cred ca imi va lua ceva timp sa imi revin.
In continuare Andrei REFUZA cu indarjire laptele. Indiferent la ce interval de timp i-l dau. CA sunt 4 ore, 5 ore, 10 ore, chiar si 12 ore se intampla la fel. De 6 zile nu i-am mai dat nimic nou. Am renuntat definitiv la ideea diversificarii cel putin pana luni. Am schimbat si laptele praf. De sambata suntem pe Aptamil. DAr nu e nici o schimbare. Acelasi plans cand ii bag biberonul in gurita. Eu tot tind sa cred ca nu ii mai place laptele, pentru ca e cat se poate de evident ca ii este foame, bea din sticla de ceai cu pofta, dar daca ii scot biberonul de ceai din gurita si il inlocuiesc cu laptele, e jale. Il impinge afara cu limba, scuipa laptele din gurita, se zbate si incepe sa planga. e cumplit. Eu una simt ca nu mai rezist. Fiecare masa e o proba de incercare pentru nervii mei. Nu stiu ce sa mai fac. Luni am fost a treia oara cu el la doctor si concluzia a fost aceeasi: e sanatos tun. Pai cum mama masii e sanatos tun si el REFUZA sa manance. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac.
Scuze ca va tot bat la cap cu chestia asta, dar pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac.
CristinaGoji spune:
Ciao fetele 
Tuchi - sigur va reobisnuiti impreuna si o sa mearga si invatatul.
Mimo cea imbuteliata - bravo pentru progresele uimitoare ale lui Vladut
Cu restul de griji si probleme...imi pare rau, e greu intr-adevar, dar sunt sigura ca o sa fie bine. La cum te vad eu, puternica si gata sa infrunti orice si pe oricine, nici nu ma indoiesc ca o sa reusesti in toate.
Maia si Cami - sanatate multa puiutilor 
Sovi - ma intrebai de cresa, daca sunt ok. M-ai prins. Nu. Nu sunt ok. In august nu l-am dus la cresa 2 saptamani si am fosst cea mai fericita si implinita mamica. Dar eram ajutata de sor'mea. Acum nu mai am ajutor si-i greu cu ei doi. Nu apuc sa fac nimic, nici sa-i scot afara, nici s-o culc pe Daria nu reusesc cand e treaz Vladic, ce sa mai, nu m-as descurca ok deloc daca n-ar fi la cresa Vladic alea 4 ore cat sta acolo.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
sovietica spune:
Mai, mai... i-am zis Omului aseara in parc ca il gasiti mai tinerel, ce s-a mai umflat in pene! Zicea ca criza lui de 40 de ani se numeste Sasha :). Oricum, el e neam dinala de traieste pana la minim 90 de ani 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Ieri ne-am diversificat cu cereale ,tati a filmat iar Tea tare s-a strambat cand a mancat .Si i-am facut cu laptic de la mine..Vreo 30 ml asa am facut si a iesit destul..abia a mancat.Nu stiu ce gust au de nu i-au placut.speram sa se amelioreze situatiunea.L-am pus pe tacso sa guste sa vada ce gust au si nu a vrut,i-a fost scarba de laptic si a zis:Gusta tu,ca-i laptele tauAZI DAM DE BAUT!!!ACUM 4 ANI LA ORA ASTA ERAM IN FOCURILE CASATORIEI!!!CE VREMURI!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La multi ani fericiti impreuna, Stela!

ce coincidenta, si eu i-am preparat ieri lui sash 2 linguri de orez bebelac cu lapte de-al meu
Azi la 10 ma rodea curiozitatea si i-am facut o lingurita cu varf de orez cu putin lapte proaspat muls.A acceptat mai binisor, dar tot cu ceva rictus pe fata din cand in cand.
Stela, te-am vazut la nunt ain poze. Mai ce cosanzeana balaie si jucausa

tuchi, ce dezastru relatezi tu acolo... Sa iti lipesti prin casa o hartii tiparite cu "o sa fie bine", ca usor clar nu iti este... Varianta cu o saptamana in bucuresti, un la Campia, nu e buna? sau ceva de genul asta... Iti doresc nervi de otel si timp dilatat, si sa constientizezi cat mai des cat sunt de dragalasi :)

Kya, sa va fie de bine somnul pe burta! Te plangi ca ajungeti la 7 in parc. Noi ajungem la 8!

Clau, ce plimbareti baietii tai! Valeu, si Razvan intra la scoala? ce emotii!

Mihu, asa e si Sasha cu ochii dupa tac'su, asa ca nu iti face iluzii :)
Maia, sunteti mai bine?? sanatate maxima la toti!

oh, dau send si ma duc la baiat ca imi cauta privirea si cand ma uit la el, rade de numa. la joacaaaaa!
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mimonix spune:
Incep cu maia
ca e cea mai necajita
Puetere multa si capul sus, ca trec toate in cateva zile, o sa vezi! Copiii vor fi bine, omu' vine si el acasa, o sa ai parte si tu de ceva mai multa liniste
Andra de ce a fost internata? Cine sta cu ea? Cum e Vladut, mai are febra?
Tuchie tare adevarat ce povestesti...copiii astia au fost creati intentionat atat de dragalasi ca sa putem sa trecem peste toate "nebuniile" pe care le fac
10 prostii, nervi cat casa si pe urma un zambet cuceritor care te inmoaie si te face sa uiti tot...eu stiu, tu i-ai vrea acasa doar cand fac nani, sa-i saruti pe frunte sau cand papa tot, cand spune Ili cate-o perla, cand marcheaza Seb cate-o noua cucerire
NU SE POATE, din pacate ...roaga-te la Dumnezeu sa fie sanatosi si sa-i dea omului tau inca multa rabdare...ca octombrie acushi vine, cum spuneam 
hai, baga "ignore" la prostioare, "enjoy" la restul ,picioarele in apa rece si nasu-n carte ....mult a fost, putin a ramas! Italia, Budapesta ...you're comming!![]()
Stelabravo pt primele cereale, poate cu lapte praf or fi mai gustoase (e poate mai dulce?!, nu stiu)...Superbe pozele de la nunta!
Si sa stii ca si tu esti "una" de admirat pt energia de care dai dovada (maraieli, doctor, cozi la alocatii, nimeni sa te ajute) 
Cami
pe bubu cu febra, poate e numai de la dinti si trece repede....mai ales ca n-a crescut intr-una, a cedat usor si n-a aparut din nou imediat...sa ne mai zici si noua o vorba dupa ce vine doctorul 
Clemenu mai stiu daca tu intrebai ieri despre kk dupa diversificare...si Vladutz dupa diversificare face 3-4 kk/zi desi inainte facea unul singur stas, la ora fixa...si da, ca niste bile de plastelina
Scuzati descrierea si mirosul
Eu zic ca-i normal daca nu contine alimente nedigerate, nu miroase aiurea si nu e apos...mananca mai mult si mai consistent, scoate tot asa ![]()
Bubuce sa mai zic....nunteala placuta! Mai dar asa o cheama pe fata aia, Traviata?
Sau n-am inteles eu bine?
Geckoinainte de culcare ai avea ceva de declarat? ![]()
Mihuam vrut sa-ti zic ceva dar am uitat ce , revin
Lianatu de ce ma rog ai absentat azi noapte?![]()
Ursulicaiar esti la mama?
Fata verde
saptamana viitoare sigur-sigur ajung in Carol...promit solemn pt ca chiar imi doresc 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
pucca spune:
| citat din mesajul lui floriio Fiindca azi e joi e zi de butoi. Unul mare de tot din care cred ca imi va lua ceva timp sa imi revin. In continuare Andrei REFUZA cu indarjire laptele. Indiferent la ce interval de timp i-l dau. CA sunt 4 ore, 5 ore, 10 ore, chiar si 12 ore se intampla la fel. De 6 zile nu i-am mai dat nimic nou. Am renuntat definitiv la ideea diversificarii cel putin pana luni. Am schimbat si laptele praf. De sambata suntem pe Aptamil. DAr nu e nici o schimbare. Acelasi plans cand ii bag biberonul in gurita. Eu tot tind sa cred ca nu ii mai place laptele, pentru ca e cat se poate de evident ca ii este foame, bea din sticla de ceai cu pofta, dar daca ii scot biberonul de ceai din gurita si il inlocuiesc cu laptele, e jale. Il impinge afara cu limba, scuipa laptele din gurita, se zbate si incepe sa planga. e cumplit. Eu una simt ca nu mai rezist. Fiecare masa e o proba de incercare pentru nervii mei. Nu stiu ce sa mai fac. Luni am fost a treia oara cu el la doctor si concluzia a fost aceeasi: e sanatos tun. Pai cum mama masii e sanatos tun si el REFUZA sa manance. Sunt disperata, nu stiu ce sa mai fac. Scuze ca va tot bat la cap cu chestia asta, dar pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
Stai linistita, asa facea si Bianca si de vreo 2 zile si-a revenit cu mancarea. Sunt toane. Incearca sa nu-i pui babetica si vezi ce se intampla. Bianca n-o suporta.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
floriio spune:
Pucca, nu cred sa fi toane. FAce asa de 3 saptamani. Si am incercat si fara babetica, si sa ii dau intai ceai si sa ii scot biberonul si imediat sa i-l dau pe cel cu lapte. Am incercat si la mine in brate, si in pat, si in patut si in carucior. NUmai in cap nu am stat sa ii dau laptele. Am incercat si prin somn, si sa ii dea taica-su, si sa ii cant si sa il legan si tot ce mi-a trecut prin minte. Si nimic nu tine.
pucca spune:
| citat din mesajul lui floriio Pucca, nu cred sa fi toane. FAce asa de 3 saptamani. Si am incercat si fara babetica, si sa ii dau intai ceai si sa ii scot biberonul si imediat sa i-l dau pe cel cu lapte. Am incercat si la mine in brate, si in pat, si in patut si in carucior. NUmai in cap nu am stat sa ii dau laptele. Am incercat si prin somn, si sa ii dea taica-su, si sa ii cant si sa il legan si tot ce mi-a trecut prin minte. Si nimic nu tine. Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008) poze noi |
Offff
randunica stresata. Stiu cum e....numai o mama stie ce e in sufletul ei cand bebe nu papa!Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

.Si i-am facut cu laptic de la mine..Vreo 30 ml asa am facut si a iesit destul..abia a mancat.Nu stiu ce gust au de nu i-au placut.speram sa se amelioreze situatiunea.L-am pus pe tacso sa guste sa vada ce gust au si nu a vrut,i-a fost scarba de laptic si a zis:Gusta tu,ca-i laptele tau