Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 15
Maia37 spune:
Buna seara fetelor!Eu sunt suparata tare ca azi noapte Vlad a facut febra,apoi Andra a facut oreion si am internat-o de dimineata.In seara asta Vlad a intrecut masura cu temp.38,7 si a venit d-ra lui l-a consultat si are enterocolita virala.Ieri a avut 6 scaune dar nu apoase,azi5 scaune.Sunt neagra de suparare caci abia peste cateva zile stiu daca a luat si Vlad.Daca am avut anticorpi suficienti si pentru el e ok dar daca nu.....D-zeu cu mila.Poate nu o fi asa rau.Ceea ce ma nedumereste e faptul ca nu-i epidemie de oreio si cum de a luat-o?
Ma doare capul si sunt la pamant cu nervii...
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
mihutza11 spune:
Cami sper sa fie bine cu bebita!
Maia imi pare rau de bolnavioara si poate nu a luat si Vladut!
am si eu o intrebare: pana la ce varsta se poate schimba culoarea ochilor? ca mie nu mi se pare ca Andra ii mai are asa albastri..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
Maria mamicule de ce sa dam cu rosii? 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
cleme spune:
Stela frumoase poze, se vede ca v-ati simtit bine!
Maia
si multa sanatate puilor
Cuscra ce faci, pe unde umbli?
Chiar asa fetelor, voi cum reusiti sa cantariti cantitatea de piure?
bubu05 spune:
De cantarit nu stiu, ca n-am cantar, dar ii masor piureul papat in cana de la blender. Cand il pasez imi da fix 200 sau 250 ml. Iar in grame e pe aproape, aproximativ 180 sau 210 grame, ceva de genul. Dimineata imi ies mereu 250 ml de fructe iar la pranz ii pun in canuta gradata de la PP si azi a papat 120 ml deci vreo 100 si un pic de grame ar veni.
Cami, si eu i-am luat temperatura inainte de baie, dar avea 37,7 si nu i-am dat nimic. Il mai verific cu mana peste noapte...daca se agita/plange ii poate creste putin si temperatura...sper sa fie ok Bubu tau!
Maia, imi parerau ca au copilasii probleme...le dau si eu un pup sa treaca repede!
Stela, foarte frumosi si eleganti! super pozele!
Tuchi sta cu puii in brate! 
Mimooo, unde esti?
Sovi, Ursulet, Liana, nici un buhuhu?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cami33 spune:
Neata!

Azi dau eu cafeaua ca la ce noapte alba am avut mi-as injecta-o direct in vena
Bubu meu a dormit lemn toata noaptea, fara febra, dar ma-sa disperata l-a pazit si l-a inspectat din 5 in 5 minute
Dimineata la 6 iar avea 38.4, iar supo si acum doarme din nou. Abia astept sa se faca o ora rezonabila sa o sun pe dr. Sper sa fie de la dinti...
Si chiar asa...nici un buhuhu??? Ariel e vinovata ca nu a lasat instructiuni clare![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
cami33 spune:
HEEEEEEEIIIIIIII!!!! Ce-i cu linistea asta???
V-ati mutat toate pe alt forum si pe mine m-ati lasat singura aici???

POZE NOI
pozici
mstela spune:
Neata...suspecta liniste aici!!
Ieri ne-am diversificat cu cereale
,tati a filmat iar Tea tare s-a strambat cand a mancat
.Si i-am facut cu laptic de la mine..Vreo 30 ml asa am facut si a iesit destul..abia a mancat.Nu stiu ce gust au de nu i-au placut.speram sa se amelioreze situatiunea.L-am pus pe tacso sa guste sa vada ce gust au si nu a vrut,i-a fost scarba de laptic si a zis:Gusta tu,ca-i laptele tau
...Si eu i-am spus ca nu gust din mine
.Haha..
AZI DAM DE BAUT!!!ACUM 4 ANI LA ORA ASTA ERAM IN FOCURILE CASATORIEI!!!CE VREMURI!!

Noi fugim la ortoped la jianu,apoi ne oprim in parc la circ (noi doua).Mai vine careva?
cami,sper ca e bine puiul.
Maia,imi pare rau de puii tai..ofof..ce trista trebuie sa fii..
pe ei sa se faca repede bine.
bubu
tuchi fericita.
Multzam fetele de aprecieri la adresa pozelor.
Mai tarziu pun pizici cu Tea.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cami33 spune:
LA MULTI SI FERICITI ANI, STELA!!!
Sa aveti o viata frumoasa si linistita impreuna si puiutul vostru scump sa va aduca numai bucurii

POZE NOI
pozici
tuchita spune:
Neata!
beau
cu lapte AR in ea!
Fericirea mea a durat fix 5 minute, dupa care unul a inceput sa se tarasca pe jos si sa dea cu capul de podea, altul sa caute prin casa si sa ma intrebe la fiecare 5 secunde aia ce e.
Apoi Ilinca a gasit un carucior de jucarie cu un bebelus si l-a plimbat pana la 10 seara prin casa, cand am cedat nervos si i-am zis ca daca nu se opreste o arunc si pe ea si pe carucior la ghena.
seb a urlat la baie din motive necunoscute, n-am fost capabila sa-i dau laptele, a urlat nonstop la mine in brate, noroc ca randunoiul terminase de carat bagajele si de dat 100 de telefoane si l-a alimentat el!
In casa e dezastru, numai mormane de haine de spalat si aranjat.
Ilinca s-a tezit la 5 dimineata si a venit in pat la noi, s-a foit pana la 6, apoi s-a trezit Seb sa bea lapte etc...
Gata, m-am mai racorit un pic!
Si imi repet ca o sa fie bine, o sa le pun pe toate la punct, o sa ne reobisnuim impreuna si ...o sa fie bine!
PS: pe langa toate astea, sunt amandoi asa de frumosi, si de dulci si de minunati si sunt ai mei!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)