Comori de nov-dec 04(184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Otilia, multa sanatate Anei, sa i se refaca repejor piciorusul; tie, rabdare si mare grija . Auzi, n-aveti prin casa un soi de carut, cu care s-o poti duce la baie, masina etc?
Eveline, ma bucur din tot sufletul ca Bianca a demonstrat ce fetita vorbareata si isteata e, am vazut pozele, o adevarata domnisoara .
Mihaela, felicitari, am avut si eu de dat un grad anu asta si stiu cat e de stresant...da si bucuria-i mare dupa, nu-i asa? Pupam si pe scumpica cea mica, ce frumoase desene...
Am vazut poze multe, nici nu-mi vine sa cred c-au crescut asa de mult copilasii, sunt frumosi, talentati, cuminti .
Va pupam pe toti, cu mare drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Otilia, Diana nu l-a avut rupt, a avut o entorsa dar destul de urata, pt ca nu era glezna cu un pic mai jos de glezna, spre exterior, pe laba piciorului.Nu stiu cum se numeste zona aia
4 zile n-a avut voie sa calce pe picior, apoi ti-am zis, alerga nu alta. cand reuseam s-o tin intinsa(cel putin 2 ore pe zi, cu pauze) il tinea pe-o perna, cam la nivelul inimii(asa ne-a spus dr)
Baia..era o pb si-si zic cum procedam eu. i trageam doua pungi pe piciorul cu ghips, legam cu elestic si-o spalam in cadita...era cam greu dar reuseam.Piciorul i-l tineam pe partea aceea unde se pune sapunul si parul i-l spalam cu dusul.
Diana l-a avut in ghips, anul trecut in aprilie, deci era mai mica.
O pe Ana si-i doresc numai bine, iar tie putere.Intreaba daca se poate sprijini pe el.
Si eu am vrut trotinata dar serifu, NU si NU!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaela, nici nu are sens sa intreb pentru ca o doare daca i-l misc, nici vorba sa poata calca pe el. Iar cu baia este nasol pentru ca tot piciorul este in ghips, doar degetele pe afara si ghips pana aproape la chilot.
Dutzi, ma bucur ca ai mai scris. Nu am carucior, dar nu stiu cat m-ar ajuta ca nu poate indoi piciorul, trebuie sa-l tina la orizontala cand ea este in fund. Dar o solutie tot trebuie sa gasim pana la urma.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pupici la Ana Nazdravana!

Si Biencutei,care e o adevarata domnisoara!

Si lui Alex si Adrienutului...Niste bronzaliti simpatici,care au tinut-o numai in petreceri...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Oti, trebuie sa lasi poza sa se incarce, probabil ca n-ai viteza mare de download-are? Nu stiu. Asa apare la inceput, un pic neclara si apoi se clarifica poza. Da, adrian acum s-a blonzit si mai tare, unde s-a nascut cu parul negru-negru, acum e mai blond ca alex.

Onitza, sa va fie de bine concediul. La noi acusi se termina vara si ma apuca dorul de caldura (chiar daca acum e f cald ziua).

Ochi-verzi, eu ii tund, cum pot. De fapt eu sunt singura in casa care se tunde in afara, restul sunt clientii mei. Acum alex sta nemiscat mititelul cand il tund, insa piticu’ e greu de strunit. La alex era simplu cand era mic, ca il tundeam uniform cu masina si nu aveam prea mult de chinuit copilul, insa pe adrian nu-l pot tunde uniform doar cu masina pt ca are o forma a capului mai puti nperfecta si nu-i sta bine tuns egal peste tot. Trebuie sa-l iau mai scurt la ceafa si parti. Numai in cada il pot tunde si lasandu-l sa se joace cu apa si cu jucarii. Mai iese caprit pe ici pe colo, dar dupa 2 sapt. nu se mai cunoaste. Ar trebui iar sa bag foarfeca un pic in parul lor, eu nu-i vad cu plete, le sta f bine tunsi scurt.

Miha, pai luna august doar un weekend am avut liber, in rest numa-n perteceri am tinut-o. Nu stiu cum s-au strans atatea.

Evelin, asa-i, multumim pt pozele cu Bianca, ca io nici nu mai stiu cum arata mai mica, d-apoi asa mare. Acusi-acusi intram la sarbatoriti de nov.-dec. pt a 4-a oara si ne-aducem aminte de cand i-am nascut.

Dutzi? Pe iustin cand il vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of Doamne... Anutza mica pe piciorus...chiar ca-i ana nazdravana...Oti, ai grija de tine
try, eveline am vazut pozicile si filmulet de la paxelina toti copilashii tare frumushei si dulcei...sa va traiasca
si pe Dienutza sa nu mai vada monstrul din camera...sti cum am scapat noi de bau-bau la alex? tati a inventat(dar ziua c and era alex treaz si constient) o lupta cu bau-bau din care tati a iesit eroul invingator si l-a baut mar pe monstrul asta nemernic l-a alungat la el acasa/omorat alex era mic aveam vreo 2 ani jumate 3...si zicea...gata a omorat tati bau-bau...l-a trimis la el acasa...
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EVELINE, vazui papusica frumoasa foc! Te topesti nu alta cand o vezi ce delicata este! Si tu si TRY aratati exceptional!!!!

O zi buna va dorim!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

buna dimineata!
Am citit pe diagonala rapid.
Onitza cred ca toti copiii la varsta asta sunt innebunitit dupa apa. Noi suntem de luni la mare (azi plecam) si a stat Denisa numai in apa. Daca nu statea in apa vroia in camera .Asa ca s-a balacit pana s-a saturat. Dar e bine ca vad ca nu a racit.
Otilia sanatate Anei. Inca ma intreb ce as face eu in locul tau si nu as vedea o solutie. Un copil activ sa stea imobilizat..e greuuuu. Pupici!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... imi pare tare rau de ceea ce i s-a intamplat Anutei... Ce sa zic?... te inteleg ca acum cu burtica te descurci destul de greu... Offf...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza, Paul e u frumos, are niste ochi de te baga-n boale. Si al sau tatic e un curajos, al meu barbat nu s-ar da in corzile alea nici sa-l picuri cu ceara...

Mergi la inceput