Comori de nov-dec 04(184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetili, avem un baietel frumos foc si e al nostru, nu??!!!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3 pax1 un

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Fetili, avem un baietel frumos foc si e al nostru, nu??!!!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3 pax1 un

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Ei cum sa nu-l vedem. Si mai este si pe primul loc . Hai Silviu !

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Nu am citit din urma, dar ziceti si voi la vestea asta:

fusai la gradinita si aflai ca (desi nu am vazut chiar toate listele de copii) Matei nu se afla inscris pe lista copiilor nascuti in 2004 Mandra care a luat spaga, directoarea pe atunci, a fost inlocuita miercuri, insa tot ea a facut imparteala copiilor. M-am intalnit si ieri cu ea, am intrebat de copil, i-am zis numele...se facea ca nu isi mai aminteste Azi tot ea mi-a zis sa merg sus, sa verific la lista de copii de 2004 ca acolo trebuie sa fie, si cand colo ea s-a ushchit acasa, lasandu-ma sa vorbesc singura ...

urmeaza un WE lung, in care eu fac scenarii si ma consum, dar luni dimineata intentionez o vizita la gradinita. Pana atunci mai am de dat niste telefoane si facut vorbe cu fel de fel, si daca luni intampin rezistenta nu stiu ce fac cu ele...sotul a promis ca o strange de gat (la cat e el de ofticos pe treaba cu spaga, asta ii scoate traista pe nas ).

va dati seama ce ar fi fost sa incep munca pe 16 septembrie???? cred ca inebuneam instantaneu...asa s-a intamplat multor amice, promisiuni, asigurari si pe 15 ia locul de unde nu-i Una sta chiar in fata portii gradinitei, si afurisita de ex-directoare, i-a zis ca nu are loc, sa incerce la Callatis, la cca 2 km distanta!!!!!!!!

ma duc sa arunc un ochi in urma, sa vad ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Moooaaaamaaa! ce copii destepti...eu nu ma mai joc! cu ce ii ghraniti dom'le de le iese desteptaciunea pe gura? Si Matei mai desparte insiabe, dar asta pentru ca el inca vorbeste prost si stalcit, asa incat eu il corectez si il pun sa zica iar si iar, pe silabe

TRY ce mi-au placut si baietii tai, iar la tortu ala am salivat cu placere pe langa monitor
Adrian seamana cu tine? sau mi se pare mie...

EVELINE ce printesa blonda gingasa ai si tu! eu recunosc ca inca nu va stiu copilasii asa bine, insa ma incapatanez sa ii vad pe toti, jur!

OTILIA ce rau imi pare!!! trebuie sa fie crunt pentru Ana Al meu are doar atela, si il vad cat de greu ii e...dar Ana!
Iar tu observ ca mai ai si burtica...aveti grija de voi, mai aes tu, ca esti stalpul nu te lasa incovoiata!

ma credeti ca eu nu i-am luat nici role, dar nici trotineta? nu i vad stapan pe situatie, nu ca ar fi un impiedicat..insa ma bate un gand de atletism ca toata ziua alearga....poate si inot, iar tati vrea karate, sa invete sa se apere, ca la cat de pispiriu este...o sa si-o cam ia...(zice tati)

am musafiri, scuzati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, adriana! tot binele din lume, sa te bucuri de gemenasi , si, optional, si de sotz!

try, sa va traiasca juniorul...stiam ca face doi ani in august dar nu mai stiam cand...Mi-era dor de voi, asa ca mi-ai fact o mare bucurie cu pozele :-)...ce sa zic : asa mamica, asa baietzi

eveline, mey, cu ce silueta vi tu si ne eclipsezi ...iar despre mandra mica, chiar ca e blondutza tare, cu cine seamana mey?

otilico, o facuratzi...sincera sa fiu, te plang mai mult pe tine...cu burtoaie si carand la Ana...ia si tu o olitza si nu o mai cara la wc...of, las ca trece si asta, de-ale vietzii...

un week-end placut va doresc!
am mai pus si eu ceva poze noi la semnatura...

28 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Adriana

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ADRIANA!

Galerie pentru Silviu!
Flugu, ptiu sa nu-ti fie de deochi dar m-ai omorat cu poza astaburtica si pe blondutul frumos care se uita la burtica cu atata drag.
Mirandolina,imi pare rausper s-o rezolvi pana la urma. La noi nu se merge cu spaga la gradi, sunt destule...e drept ca nu pot merge toti la o gradinita dar orasul e mic si ele sunt aproape, numai eu mama nebuna o duc pe Diana la cea mai departe...dar si cea mai buna
Hai sa va arat si voua noua mea freza si culoare aici

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ADRIANA

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, sa fii sanatoasa si iubita, sa ti se indeplineasa dorintele! si multe !
Fulgule, bine ca ne-ai adus aminte.
Si ca tot suntem la aniversati, a fost si ziua lui Miha si nu a zis nimic, si sa nu te mai ascunzi !

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

gata, au plecat musafirii, sa vedem ce ati mai facut...

OCHI VERZI ai ochii albastri sau verzi? iti sta bine, nu stiu cum erai inainte de schimbare - acu' ce mai conteaza!?

ADRIANA aud pana aici sarbatoarea de la voi! sa fii fericita si viata sa iti aduca numai bucurii!

FULGULETZ ce dragut e David cand te priveste, mai bine zis burtica ta...ce zice de faptul ca va mai veni un bb in familie? abia astept sa ne povestesti despre intalnire

va las ca am niste pitici flamanzi, care mai vor si scosi afara pe deasupra. Pup si vb cand mai am timp

Mergi la inceput