Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 3
ad_rianna spune:
...mey try dar ce au crescut baietii: alex e un frumos si-mi place mult la el ca are asa un aer..."barbatesc"...
...pe care l-am mai remarcat la mihnea lui roxana...iar adrian...m-am topit, ca de fiecare data de altfel,
cand i-am vazut din nou ochisorii lui limpezi si senini 
...mai lucrez ceva si vin la rand pozele lui eveline
...revin ![]()
eveline spune:
Of, Otilia, imi pare nespus de rau de ceea ce s-a intamplat. Pupam si noi pe Ana si al ei piciorus. Cum a reusit?
try spune:
Oti, imi pare tare rau. Dar daca n-ai fi fost gravida, nu parea asa tragica situatia. Ma gandesc la tine cum o sa te descuri totusi 6 sapt. cu ea incapabila sa mearga. Ca e ditamai fata si nu e usor de carat.
Dar, altfel, o sa treaca si, peste ani si ani, o sa intre la capitolul: Nazdravaniile Anei. O sa fie un copil care o sa aiba ce povesti.
Otiliav spune:
Asa este Andra, nu degeaba ii spun Ana nazdravana, mereu am zis ca nu gandeste, este cu capul inainte, nu are astampar. Faza de acum i-a pus capac, intelege ce s-a intamplat si este foarte ofticata. Nu stiu de ce dar de la inceput noi am avut retinere sa-i luam trotineta, am preferat bicicleta. Dar fata se antrena serios la gradinita. A facut o intoarcere riscanta si a cazut, aseara zicea ca nu mai vrea trotineta de ziua ei
. Iar cu ghipsul a fost asa haioasa, m-a intrebat daca are voie sa doarma cu cizmulita.
Trebuie sa adopt si eu motto-ul tau: "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic".
Andra, eu nu reusesc sa vad pozele una cate una, se vad neclare, asa in album le vad clar. Adrian parca iti seamana de cand are par si parca s-a blonzit putin. Oricum s-a schimbat mult fata de vara trecuta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
26+
Pozele noastre
onitza spune:
BUna...ne-am intors aseara din concediu. Avem si POZE...cu Paul care ar fi stat in apa toata ziua...pe scurt, a mancat chiar ok (ciorbita la pranz in fiecare zi, mai putin papa dim si seara) a si dormit la pranz, in schimb urlator la iesit din apa, schimbat si multe altele
OTILIA, sunt alaturi de tine, mai incearca sa apelezi la cunostinte, poate te mai ajuta! Pupam pe Ana accidentata! 
TRY, Doamne ce frumosi mai sunt baietii, ce mari au crescut! Ma minunez de fiecare data cand ii vad!
PAXELA, La Multi Ani pt amandoi, de "Sf.ALexandru"!!cu intarziere ![]()
Silviu e un baietel deosebit asa cum ii spune MIhai, dar tare m=am mirat cum desparte in silabe!!!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
Otilia, imi pare tare rau.
o Ana frumoasa sa treaca cat mai repede.La noi cel mai rau a fost ca se enerva ca depindea de noi, nu putea sa faca unele lucruri singura dar cand dr ne-a dat unda verde ca poate calca pe picior(asta dupa 4 zile), efectiv alerga.
Paxela,jos palaria, ce sa mai zic...are un auz fonematic foarte bun, pt ca asa se explica la varsta asta cand ei nu cunosc regulile.
si-s convinsa ca va fi un elev deosebit la scoala.
Si-n alta ordine de idei...vai ce mai calarim si noi elefantul, desi-i ajung genunghii pe jos, tot nu vrea sa-l dam unui copil mai mic(simtul proprietatii
)
Try, ai doi feciori

M-au topit, sunt asa frumosi iar frizirile lor imi plac grozav de mult.
Evelina, sunteti niste frumoase, cu mana pe inima spun ca ai o printesa adevarata
Are un par asa blond si nu stiu, e mortala cand zambeste.In poza asta se vede cat de multumita esti ca mananca singurica.
Sar'na, fetelor!
Azi m-am tuns si mi-am schimbat culoarea.Mi-am facut culoarea mea naturala, putin mai inchis(nu l-a decolorat si ca sa acopere rosu).
Diana e bine, dar ma omoara cu "monstrul" din camera sau mai stiu eu ce aratare
Azi noapte iar s-a trezit, i-am tot povestit ca nu exista monstri, ca e doar in imaginatia/inchipuirea copiilor.
Sunt cativa pusti de 5-6 ani care le tot sperie pe fetitele mici, afara, ca ei sunt monstri si le mananca. Ieri chiar am intervenit in joaca lor si le-am atras atentia.Le-am spus ca ar fi bine sa le lase pe cele mici sa se joace frumos iar ei n-au decat sa se joace de-a monstru/monstri intre ei.
La noi e toamna in toata regula, sunt dimineti cu 10 grade, seri destul de reci, asa ca dupa amiaza musai luam cu noi cate un hanorac/jerseu.
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Eveline, ma bucur ca ne mai arati printesa. Vad ca pe aici prin grupa numai fetite baietoase, le plac masinutele si mai sunt si cochete. Nu mai spun de mami ce bine arata in costum de baie
.
Si tu si Ioana are o poza in costum de baie
, numai spun de Andra care-i slaba din fire, ma deprimati cu asa siluete
.
Ioana, ma bucur ca desi ati avut probleme cu firma de turism pana la urma a iesit bine concediul, eu asa inteleg, ca nu v-am vazut suparati prin poze. Mi-a placut Paul in halat tricolor
.
Eu astept sa se trezeasca Ana sa invatam de la Silviu cum este cu silabele. Doarme de 3 ore, si-a facut Nurofenul efectul si cred ca o mai lasa durerea.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
26+
Pozele noastre
ochi_verzi spune:
Ioana, sa va fie de bine concediul!
Ma uitam la poza aceasta si se pare ca si tu ai fost in "concediu" cand l-ati facut pe Paula...mai vorbiram noi
dar imi place si asta. Sunteti asa veseli![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Mihaela, eu nu mai tin minte, ce os si-a rupt Diana, cat de grav a fost. Mai da-mi si mie sfaturi ca zau daca am habar de asa ceva. Mi-a dat de la spital cateva instructiuni, sa-si miste degetele zilnic, sa nu udam ghipsul si nu stiu cum o voi spala, sa ii sun daca este prea strans/prea larg si cam atat. Ana nu are voie sa puna piciorul in pamant, saptamana viitoare mergem din nou la radiografie si schimbat ghips.
26+
Pozele noastre
paxela spune:
Oti multa sanatate Anutei, pupici pe piciorus sa se faca repede bine
iar tu ai mare grija incearca sa te menajezi cat mai mult, sa ai gija de burtica
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim