Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 17
onitza spune:
'Neata la o cafea! Cum sunteti in dimineata asta??? 
O zi buna mai ales copilasii bolnaviori, iar parintilor rabdare din plin. 
Astept sa se trezeasca Paul sa intru in treaba ca se apropie gradiiii!!! Aseara i-am facut curat in jucarii, am aruncat 3 pungi de jucarii stricate, rupte.....
...mai sunt jucariile de pe balcon unde trebuie sa mai umblu si bineinteles de aranjat hainutele si facut inventar, ce mai, distractie mare pe noi zilele astea, nu-i asa Paxela?

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
eveline spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am admirat "zambaretii" vostri, sunt mortali!
Aime, de ce nu ai incercat sa faci anaizele lui Vladut pt gradi la ASP? Cu trimitere de la medicul de familie toate analizele pt copii sunt gratuite. Exudat si coprocultura se fac sigur acolo. Si cred ca se mai fac si uroculturi si sumare de urina la nevoie. Si nu stiu ce se mai fac, insa in orice caz, pt copii sunt gratis. Aici e flux continuu de parinti cu copilasi inainte de inceperea gradinitei.
aime spune:
'neata!
apasati razaretei mici si bulanoase
si
la razaretu de Onitza.
Eveline, ce e aia ASP? Nu stiu. Dr de fam asa mi-a spus ca ptr gradi nu se da trimitere, desi stiu ca putea sa-mi dea pe un diagnostic oarecare...e mai fricoasa ea, dar m-am intalnit cu mamici care au primit acelasi raspuns si erau destule la cabinet. De acu faptu-i consumat. Nu ti-am zis de topogan..noi i l-am luat din prima asa mare are 2.4 m si nici nu mi-am batut capul sa stau dupa el. In avem de vara trecuta, asta iarna a cazut odata de sus, ca era gheata pe scari si-a alunecat, dar cum era imbracat bine si zapada multa, n-a simtit, mi-a spus ca "e distractiv sa cazi"
Pupici lui iubita
.
Am vazut si pe Mihai si cainele (doamne ce exemplar frumos, ma inebunesc dupa cainii de talie mare) si-i sta tare bine asa tuns
.
Mihaela cum e Diana? sper ca deja sunteti bine.
eveline spune:
Aime, ASP este Autoritatea de Sanatate Publica (adica Sanepid). In fiecare ASP din tara este si un laborator de analize, unde orice om isi poate face analize pe baza de trimitere....pentru copii (pana in 18 ani) si pensionari analizele sunt gratis. Iar cele care se platesc au niste preturi rezonabile, parerea mea. Chestia e ca nu fac o gama foarte mare de analize, insa exudate si coproculturi sigur fac.
Si faptul ca dr de familie nu vrea sa dea trimitere, chiar ma depaseste...adica o doare mana sau ce? Doar intrarea in colectivitate o obliga sa-ti dea, oricum tre sa-ti dea si un aviz epidemiologic ce va certifica faptul ca e apt de integrare in colectivitate, care ar tb emis in urma rezultatelor de la analize.
onitza spune:
Pauza de la treaba
....pai pot sa afirm sa Paul a ramas in fundu' gol!
din 10 bluze cu manenca lunga, ii sunt bune de toamna 2, din 8 pantaloni 3, din 5 pijamale 2 (una ii e fixa spre mica)...asa ca ma asteapta "goana dupa cumparaturi" ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aime Am vazut si pe Mihai si cainele (doamne ce exemplar frumos, ma inebunesc dupa cainii de talie mare) si-i sta tare bine asa tuns .Mihaela cum e Diana? sper ca deja sunteti bine. aime si |
multumim Aime... Pupam Vladutz...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Eveline ma gandeam eu ca-i Sanepidu', sincer nu m-am gandit si mai am si-o pila acolo. Oricum stiu ca am facut cand eram gravi si tot am platit. Ma rog, o sa stiu pe viitor.
Onitza noi am facut inventarul si deja si cumparaturile si tot asa am gasit o sumedenie de lucruri mici si mai ales pantaloni scurti. Da asta-i bine, cresc, nu? Mai avem de luat niste pantofiori, cei din primavara cred ca-s mici, Vladut e mai tapaligos ![]()
Sa va spun cum termin convorbirile cu copilu' la telefon (ca tot am vb acum), el zice "terminat" cu telefonul tinut ca pe o statie de emisie-receptie si eu tre' sa raspund "si eu terminat"
. Sau avem ziua dragonului, cand eu tre' sa vb ca dragonul (asa mai gros), el fiind Jane
.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aime Hai mey Miha, cum la "tol festiv", doar nu-l insori |
Mai stii ce idila se infiripa?
S-apoi...las' ca stiu eu ca totul incepe de acolo de la gradinita...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
paxela spune:
poze noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
roserb spune:
Aime, v-am vazut pozele, se vede ca v-ati simtit bine , Vladut e un frumusel si un zambaret (apropo, ce dintisori albi si frumosi are, eu sunt frustrata total cu Mihnea, care are deja 3 din fatza zdrobiti si are zambet de Frankenstein
). Toti 3 aratati grozav impreuna!
Am vazut si pe Alba ca Zapada Deliuta, o frumoasa.
Celelalte poze fiind pe webshots, nu le-am putut viziona deocamdata.
Aseara am fost cu Mihnea la frizerita si a fost nevoita sa il tunda cu masina la nr. 2, ca sa repare pocinogul; nu a fost niciodata asa de scurt tuns si nu imi place cum ii sta , sper doar sa-i creasca cat mai repede. Pe de alta parte nu-l puteam lasa nici cu peticele alea in cap
.
Diseara merg din nou la scoala sa vad daca s-au afisat clasele si alocarea pe invatatoare, mai ceva ca la facultate. Intre timp s-a schimbat si directorul, asa ca ma distrez maxim de cucoanele care i-au carat sarsanale celui vechi ca sa le puna la nu stiu ce invatatoare. Eu n-am apucat sa dau inca nimic, si ma felicit! Ce-mi place invatamantul romanesc
!
Roxana&Co