Comori de nov-dec 04(184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, noi de felul nostru nu suntem prea muciosi (si la propriu, si la figurat. Adica nici nu prea ne imbolnavim noi cu una cu doua, dar nici nu dam prea mare importanta cand se intampla. Eu nu dau nimic copiilor daca-s raciti/gripa. Doar pt febra dau antitermic si daca apare vreo complicatie la plamani etc. In primavara asta a fost oarecum diferit si pt noi ca parca ne lua racela mereu, cand pe unu, cand pe altul, cand pe toti odata.
Oti, admiratia pt sistemul medical romanesc? De ce ai nevoie de analize pt ana? are vreo problema? Doar asa ca sa facem analize sa vedem de curiozitate cum stam? In afara de adrian care are nevoie de analize regulate (dar doar pe problematica lui) nici eu nu am facut analize la copii. Noi, parintii, mergem si facem odata pe an asa, de control. Doar pt ca poti sa faci analize din belsug mai ales daca le ceri dr., nu mi se pare un avantaj. Cand ma gandesc cat scot fetele astea din buzunar pt analize si la cati medici ajung de cele mai mutle ori ca sa diagnosticheze corect o simpla boala la copil, numa' de admirat nu mi se mai pare.

N-am apucat sa citesc decat pe diagonala si nici sa vad pozitele lu iaime, merg fugutza spre casa sa o cunoastem si noi pe Miss Kelly (d-na educatoare) astati si sa ne arate clasa. Iar maine iar lipsesc dimineata de la servici ca mergem la cardiologie sa-i verificam gaurica lui adrian din inimioara. Speram sa se fi mai redus fata de anul trecut.

Pupici Dianei, Ochi-verzi. Sper sa fie totul ok.

Mey, Roserb, Mihnea e un baietel unic in felul lui, asa ca zambeste cand face posne de-astea. Cel putin peste vreo 10 ani o sa zambesti din plin la amintirea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

O sedinta foto razacioasa !

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ptiu ptiu sa nu va deochi. Razacioasa razacioasa dar uneori gata gata sa planga.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Hehe, mai sa ma pufneasca si pe mine rasul cand am vazut-o pe fi-ta cu ce pofta rade! Pupam printesa scumpa si bulanoasa!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Am si eu un RAZARET

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, ce i-ati facut mai de rade asa in continuu?
Ioana, am uitat sa te felicit pentru examen. Mai ai multe? Ma bucur ca lui Paul i-au trecut nervisorii.
Mihaela, multa sanatate Dianei si tie!
Andra, nu admir sistemul in totalitate. Imi place ca ai libertatea de a face analize si investigatii in privat daca doctorul nu vrea sa-ti dea trimitere pentru ceva.
Aici in ultimul an o singura data aveam nevoie de analiza de sange pentru Ana. I s-a dat antibiotic pentru o presupusa scarlatina, as fi preferat sa stim sigur nu sa-i dau antibiotic la plezneala mai ales ca pentru ea era prima data cand lua antibiotic.
Cat despre mers la pediatru la cabinet privat in Romania, nu ma bag este alegerea fiecaruia cum isi stabileste prioritatile. Eu am mers mereu cu Ana la stat iar vaccinurile le-a facut doar pe cele obligatorii. Pediatra ei nu este de acord cu vaccinari suplimentare si pana acum am tinut cont de parerea ei (desi am fost foarte tentata sa ii fac ceva pentru meningita). Nici eu nu inteleg de ce unii recomanda atatea vaccinuri, nici nu cred ca este bine sa fie facute mai multe intr-un timp scurt. La 4 ani un copil sanatos si bine dezvoltat nu vad de ce are nevoie de un antigripal. Dar tind sa cred ca prea multe vaccinuri fac mai mult rau decat bine, si nu spun asta pentru ca Anei i-a fost bine fara ele. Pana la urma fiecare risca in deciziile care le ia, eu acum poate imi va veni racita de mai multe ori, va fi si bb mic in casa, dar n-am innebunit sa dau o fuga pana in Ro pentru imunizarea de toamna. In viziunea mea o cura de Oscillococcinum este suficienta.
Va tinem pumnii maine la vizita de la doctor si la gradi sa fie acomodarea usoara!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am vazut doi razareti... de Miha si Onitza... da va distrati nu gluma... Intre noi fie vorba... asta fac baietii mei toata ziua... rad de nu se mai opresc... si cd vin eu... se uita de parca 'tu ... mani?... ce cauti?'
Ia uitati aici... baiat tuns de tati lui la foarfeca... altfel urllllaaammm daca e cu masina... si in continuare mami a fost in vizita de lucru si Mihai s-a jucat cu catel...

Onitza... nu am mai trecut ca nu te-am mai vazut on-line pe mess...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Mey cata veselie in pozele din seara asta de la mic la mare si de la mare la mic.
Toata ziua n-am avut treaba dac acu' seara uitandu-ne la film am vazut cum iar se imbujoreaza.A facut un 37 cu 8 dar am reusit s-o scadem.I-am dat tratamentul si acu' doarme dar imediat trebuie sa-i schimb pijamalele ca vad ca transpira.
Pe mine m-a mai lasat durerea, doua ceasuri chiar nu ma durea deloc dar era culmea sa treaca ca o puscatura de bici si m-a luat din nou dar nu chiar asa tare.
Eu vaccinuri tot alea obligatorii i le-am facut. Am vrut sa-i fac la 1 an antigripalul dar sunasem in TM si dr mi-a spus ca nu are sens sa i-l fac ca de nu ia acel virus pe care-l contine vaccinul si ia altul pot aparea si complicatii, asa ca nu i-am facut.
La 2 ani i-am dat Oscillo, iar anul trecut Lantigen si acu' mi-e groaza doar de colectivitate pt ca vad cat de bolnavi merg unii copii si-am vazut cat de des s-a imbolnavit nepotica...
Analize nici eu nu i-am facut de la 7 saptamani si pana-n primavara si atunci pt ca era pb infectiilor urinare, a faptului ca nu manca, cateodata prea palida si cearcanele...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

MIe-mi place cum l-a tuns tati pe Mihai, ii sta mai bine din punctul meu de vedere decat scurt de tot, de fapt asa mi-ar fi placut si mie pt Paul dar nu am gasit frizer sa se si priceapa, am cerut "bross" si au dat din umeri la noi in cartier....asa e tuns si Silviu si-l ador.....scuze, era f frumos afara si am fost in Herastrau sa ne plimbam cu vaporasul.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Mey cata veselie in pozele din seara asta de la mic la mare si de la mare la mic.
Toata ziua n-am avut treaba dac acu' seara uitandu-ne la film am vazut cum iar se imbujoreaza.A facut un 37 cu 8 dar am reusit s-o scadem.I-am dat tratamentul si acu' doarme dar imediat trebuie sa-i schimb pijamalele ca vad ca transpira.
Pe mine m-a mai lasat durerea, doua ceasuri chiar nu ma durea deloc dar era culmea sa treaca ca o puscatura de bici si m-a luat din nou dar nu chiar asa tare.
Eu vaccinuri tot alea obligatorii i le-am facut. Am vrut sa-i fac la 1 an antigripalul dar sunasem in TM si dr mi-a spus ca nu are sens sa i-l fac ca de nu ia acel virus pe care-l contine vaccinul si ia altul pot aparea si complicatii, asa ca nu i-am facut.
La 2 ani i-am dat Oscillo, iar anul trecut Lantigen si acu' mi-e groaza doar de colectivitate pt ca vad cat de bolnavi merg unii copii si-am vazut cat de des s-a imbolnavit nepotica...
Analize nici eu nu i-am facut de la 7 saptamani si pana-n primavara si atunci pt ca era pb infectiilor urinare, a faptului ca nu manca, cateodata prea palida si cearcanele...

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mihaela... sanatate multa la papusha ta... sa treaca repede si sa nu mai afceti temperatura

ONITZA... nu e tocmai reusit... dar pt ptima tunsoare a lu tati... e chiar de laudat... poate se specializeaza... Multumim de complimente...
MONICA...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput