Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 18
aime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Mai stii ce idila se infiripa? S-apoi...las' ca stiu eu ca totul incepe de acolo de la gradinita... ![]() |
Ahaaaa, deci idila ta acolo s-a infiripat...
Roxanica, multumim, las' c-o sa ii creasca parul baiatului, ce sa faci, daca isi exerseaza talentele mereu. E creativ omu'...Parca spuneai ca ati fost la stomato, n-ati rezolvat nik?
onitza spune:
In leg cu idilele de la gradi: cumnatul meu cand era prescolar a luat verighetele parintilor fara stirea acestora si a ceurt-o in casatorie, oferindu-i normal si verigheta, pe o colega de breasla.
Am ras cand am aflat de ma tineam de burta...si cand ziceti ca s-a casatorit in realitate??? Pai abia anul trecut la "frageda" varsa de 37 de ani
...ca isi mai pune uneori intrebarea: "Aoleu ce facui?" e partea a doua; noi toti l-am incurajat sa faca pasul!!
Sotia lui e rusoaica si tine la el de nu va spun!!! Ii gateste divin si are grija de el foarte bine...el...apreciaza, dar uita repede cand vede "o bucata buna" ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
...yuiiii ce Alba-ca-Zapada am vazut!!!

Diana n-a mai facut febra de aseara dar pb este cu inghititul.N-a avut gatul in halul asta niciodata
Asa e vesela, se joaca, alearga, dar nu poate manca.Asa cu poveste citita si pauze lungi intre inghitituri a reusit sa manance un polonic de ciorba goala.Initial i-am pus si zarzavat dar il tinea intr-o parte si apoi il scotea in servetel ca zicea ca-i vine sa verse cand il inghite.Ma tot intreaba daca-i trece pana la gradi, asta ca i-am spus eu odata ca atunci cand se va intampla safie bolnavioara va sta acasa sa-i treaca repede si mai ales sa nu se imbolnaveasca si alti copii.Iar acu' mititica isi face griji...
Mie mi-a trecut gatul, simt o usoara durere doar cand intorc capul brusc.Barem nu mai am un stres in plus.
Mihaela si Diana 22.11.2004
onitza spune:
MIHAELA, pupam fetita cuminte! E bine dca a reusit sa pape si ciorbita goala, stiu ca e dureros cand ai rosu-g gat...
AM mai pus cateva poze din concediu facute de sotul unei forumiste cu care ne-am intalnit la GHV!
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
roserb spune:
Aime, din pacate nu am facut nimic la stomatolog, Mihnea nu vrea sa stea, asa ca are vreo 3 masele cu mici cariute + cei 3 dinti dezastruosi (pe al treilea si l-a facut praf acum in concediu ), pentru care nu vad nici o solutie momentan. Ma rog, bine ca nu il dor, dar nu stiu cat de bine e pt cei definitivi. Macar de as putea sa il conving sa coopereze, dar la subiectul asta e tare inversunat, s-a hotarat ca nu merge la dentist si pace, si, crede-ma, poate fi foarte capos cand vrea...
Asa si cu ochelarii, am inceput sa avem lupte, nu mai are chef sa-i poarte mereu, iar cu ocluzorul, alta distractie, asta e.
Mihaela, bine ca nu a mai faut febra Diana, inseamna ca isi face efectul si antibioticul. Cat despre mancat, mai bine nu insista f tare, las-o cu cat poate ea sa inghita, ca o zi-doua sunt mai critice si apoi mai trece durerea. Pupici sa-i treaca repede si sa inceapa gradinita sanatoasa tun!
Bine ca tu te-ai reparat!
Roxana&Co
Otiliav spune:
Intru si eu pe fuga, sunt cam obosita vreau sa ma intind putin.
Bits, sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita, sa ti se indeplineasca dorintele!
Alexa, ce va distrati mai.
mica printesa!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
onitza spune:
PAXELA, frumoasa Alba-a-zapada ta, chiar ne-ai facut o surpriza placuta sa o imbraci ca pe o printesa de ziua ei! 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
roserb spune:
Onitza, Mihaela (Ochi verzi), voi sunteti in bransa, asa ca am o intrebare urgenta si disperata
: aveti idee daca, dupa ce s-au afisat listele cu elevii de clasa I pe clase si invatatoare, mai am vreo sansa sa o mut pe Bianca la alta clasa? Si daca da, la cine e cel mai oportun oare sa "intervin" : secretara, director sau invatatoarea dorita (pe care n-o cunosc personal , ci doar din auzite)?
Merci in avans. Maine dimineata incerc sa merg sa mituiesc pe careva si nu stiu pe care.
Roxana&Co
onitza spune:
ROSERB ,stiu ca am vb pe mess, dar scriu si aici ca la ce mi-a fost dat sa vad, te sfatuiesc sa incerci cu directorul...bafta multa, sa auzim de bine!!! Poate raspunde si Mihaela cu varianta ei!
![]()

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
Acu' am vazut...Roserb, ce sa-ti zic directorul "taie si spanzura" si ce zice el e sfant...
La noi nu se afiseaza listele cu copiii si clasele, de multe ori si noi primim listele in ziua festivitatii(asa am patit acu' doi ani) Erau vreo 3 mame care au venit sa vb cu mine dar eu le-am spus ca cel mai indicat ar fi sa mearga la director...n-au mai trecut pe acolo si surpriza neplacuta, erau toti intr-o clasa dar la alta invatatoare.Asa ca fugi dimineata la director...si ca sa intreb
A nimerit chiar asa rau?
Mihaela si Diana 22.11.2004