mama mea - soacra de cosmar!!!
Raspunsuri - Pagina 7
cristiama spune:
Fetelor,
Eu n-am nici o indoiala ca mame, soacre, bunici vor binele copiilor lor. Doar ca "binele" lor difera de binele pe care-l vor copii pt ei.
Soacra mea, de exemplu ii vrea binele sotului meu cand isi doreste sa stea cu ea, ca ea sa aiba grija de el: sa-i faca mancare, sa-i dea haine de imbracat dimineata de la chiloti pana la facut pantofi, sa-l duca la doctor des si sa-l indoape cu antibiotice- fac bine, nu?
Sa se duca cu el in parc,se tineau de mana, v-am zis?
Si ai putea crede ca sotul meu e vre-un copil retardat! Cand colo e un barbat de 40 de ani realizat profesional si culmea, perfect capabil:
- sa se imbrace singur
- sa se duca la doctor daca e bolnav, culmea de cand a plecat de la soacra s-a vindecat brusc
- chiar si sa decida cand si ce mananca!
Soacra mea a incercat sa ne gaseasca ea apartament, dupa ce ia devenit clar ca NU ne mutam cu ea, dupa ce l-am cumparat noi contrar vointei ei a venit in casa noastra si mi-a spus:
- aici sa puneti sifonier, si aici, si in camera asta!
- parchetul asta nu-mi place sa-l scoateti sa mi-l dati mie
- ne-a adus huse sa ne punem pe canapea: niste cearceafuri vechi de-ale ei
Si i-a spus sotului de fata cu mine: daca Cristina nu vrea sa iasa sa alerge dimineata cu tine in parc sa-ti gasesti una careia sa-i pese de tine!
Si nu intelege de ce eu nu sunt recunoscatoare! La cate face ea pt noi.
Si sa vedeti ce fata a facut cand dupa ce am lasat-o sa-mi explice detaliat cum se dau cu crema pantofii sotului i-am spus ca eu nu-i fac pantofii!!!
Zau fetelor si voi ma mai primiti pe site-ul vostru?
andreea81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristiama Fetelor, Eu n-am nici o indoiala ca mame, soacre, bunici vor binele copiilor lor. Doar ca "binele" lor difera de binele pe care-l vor copii pt ei. Soacra mea, de exemplu ii vrea binele sotului meu cand isi doreste sa stea cu ea, ca ea sa aiba grija de el: sa-i faca mancare, sa-i dea haine de imbracat dimineata de la chiloti pana la facut pantofi, sa-l duca la doctor des si sa-l indoape cu antibiotice- fac bine, nu? Sa se duca cu el in parc,se tineau de mana, v-am zis? Si ai putea crede ca sotul meu e vre-un copil retardat! Cand colo e un barbat de 40 de ani realizat profesional si culmea, perfect capabil: - sa se imbrace singur - sa se duca la doctor daca e bolnav, culmea de cand a plecat de la soacra s-a vindecat brusc - chiar si sa decida cand si ce mananca! Soacra mea a incercat sa ne gaseasca ea apartament, dupa ce ia devenit clar ca NU ne mutam cu ea, dupa ce l-am cumparat noi contrar vointei ei a venit in casa noastra si mi-a spus: - aici sa puneti sifonier, si aici, si in camera asta! - parchetul asta nu-mi place sa-l scoateti sa mi-l dati mie - ne-a adus huse sa ne punem pe canapea: niste cearceafuri vechi de-ale ei Si i-a spus sotului de fata cu mine: daca Cristina nu vrea sa iasa sa alerge dimineata cu tine in parc sa-ti gasesti una careia sa-i pese de tine! Si nu intelege de ce eu nu sunt recunoscatoare! La cate face ea pt noi. Si sa vedeti ce fata a facut cand dupa ce am lasat-o sa-mi explice detaliat cum se dau cu crema pantofii sotului i-am spus ca eu nu-i fac pantofii!!! Zau fetelor si voi ma mai primiti pe site-ul vostru? cristiama |
Doaaaaaaamneeee, ce soacraaaaaaaaaaaa! Io o bateam de multaaaa vreeemeeee!

Stiu ca aici nu era vorba de soacre, da' io pe-a mea o trateaz cu indiferenta, adica asa:

Si, moooaaamaaa, ce se enerveaza!
grodear spune:
Andreea81,
Cu indiferenta nu faci nimic daca zici ca tot ai parte de sfaturi d- astea de la soacra- ta. Cred ca ar trebui sa i spui scurt si tare vreo 2 vorbe ca sa priceapa sa stea la locul ei.
Auzi!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
andreea81 spune:
| citat din mesajul lui grodear Andreea81, Cu indiferenta nu faci nimic daca zici ca tot ai parte de sfaturi d- astea de la soacra- ta. Cred ca ar trebui sa i spui scurt si tare vreo 2 vorbe ca sa priceapa sa stea la locul ei. Auzi! Ralu- mamica de fetita superba!!! |
Grodear, o sa te anunt imediat ce-ti urmez sfatul..ca uneori imi vine sa ma urc pe pereti si plang seara pe-nfundate si ma abtin sa fac mahala, ca la asta se ajunge foarte repede!

serbanica spune:
Eu cu mama stau in casa,de curind am devenit mama si eu si ea bineinteles bunica,dar ei i se pare ca nu op implic prea mult in cresrerea copilului meu si ca alti au intietate in fata mea decit ea.Este putin si paranoia.Dar am invatat sa nu o bag in seama si cind ajunge cutitul la os rabufnesc ii spun ce am de zis si ii mai spun ca daca are degind sa isi revina sa vina sa imi spuna,bineinteles ca nu sta prea mult suparata.
Eu consider ca o mama vrea ce e mai bine pt copilul ei,si decind suntem mici ele isi formeaza o viata ideala pt noi.De exemplu a mea vroia sa ma marit cu un popa ceea ce nu s-a intimplat,dar asta si-a dorit asa ca toate mamele ne vad altcumva decit ne dorim noi.
fericita
de 4 saptamini
dana_iulia spune:
Voi va plangeti... FERICITELOR!
Eu si sotul cu cei 2 copii ai nostri stam la mama acasa. Un apartament cu 4 camere la care am contribuit si noi din plin, si inca mai trebuie... Sot mai mare cu 11 ani. Calm, visator, ca deh pescar...
Ma las in apele mele de cate ori sunt la SPM...
Zilnic sunt intre ciocan si nicovala. Mama tipa si reproseaza, ba mai si ridica mana la el... nervi, ca una ca alta...
Ce sa spun... va ividiez nitel.
Eu trebuie sa fiu dura cu ea cand vreau ceva legat de familie.
De ex cand am ramas insarcinata cu al doilea prichindel, ea nu si nu, ca ce imi trebuie ca sotul e asa cum e, ca eu nu am terminat cu primul, ca sa nu pun baza in ea, ca ea pleaca la nebuni.... Dar reprosuri si toane zilnic legate de cand ma duc la dr sa fac ceva cu sarcina etc..
Pana nu am prins-o o data la cafea, si i-am spus ca eu nu ma bazez pe nimeni sa imi creasca copilul. Ca ea poate oricand sa moara si eu nu am sa stau cu gandul ca vai ce ma fac poi cu 2 copii, ea fiind cardiaca. Ca asa cum eu am crescut la cresa, probabil, din lipsa de bani v-a creste si copilul la camin saptamanal... Asta e. i-am amintit ca eu i-am reprosat mereu ca nu am un frate sau sora. i-am adus aminte ca singurul prieten si sprijin pe care il ai in viata este fratele sau sora, atunci cand parintii nu vor mai fi...
Alta data, desi era bolnava, tensiune ff mare, si altele, nu voia sa mearg la dr sa se interneze, ca nu are bani, ca nu au ce sa ii faca, ca nu mai stiu ce..., dar se plangea ca o doare si tot tuguie buzele si ochi peste cap. Pana intr-o zi cand i-am spus ca de nu se duce la dr sa se caute sa vada ce are si sa ii dea tratment. sa nu mai stea asa cu tensiunea mare,ca in caz de face vreun accident vascular si v-a sta la pat sa nu creada ca eu am sa am cum sa ma ocup de ea, ca daca moare eu nu am bani de inmormantare, asa ca am sa o bag in cuptorul de la aragaz si am s-o incinerez etc... Nu va spun ca era la medic in urmatoarea ora? Acum nu stiu, s-o fi gandit ca sunt nebuna, o fi realizat ca m-a adus la disperare si ca cu vaietele nu ii mai merge...
Acum ea are grija de cel mic, care are deja 9 luni, ca eu sa pot merge la seviciu, din lipsa de bani.
Dar ma omoara ca zilnic e nervoasa, istericoasa cu totii.
Noroc pe mine, si pe el, ca barbatu nu o baga in seama decat fff rar, si atunci ii mai raspunde... macar pentru asta ii iert si eu multe lui...
Va pup. Ar trebui sa las aceasta pagina dechisa, din greseala, ca sa poate citi si ea toate mesajele voastre.... mama ce as mai face-o, dar parca ma mustra constiinta... poate alta data!
maru spune:
revin cu stiri:
am sunat-o pe mama sa o anunt ca mi-am schimbat jobul, o pozitie mai buna, mai bine platita, la o institutie de renume, nu ca universitatea unde lucrez nu are un nume bun, dar....Ca va trebui sa fac naveta, asta e singurul of,
sa ii spun ca ne luam a doua masina, ca...
reactia mamei: iese soarele si pe strada noastra! se intoarce norocul? am ramas blocata: cum asa? toti avem servicii, fratele meu e bine, servici, casa, noi la fel...ce noroc, ce soare? am castigat la loto?
asa ca am revenit la need to know basis (sa stie doar cat e nevoie, fara detalii)
| citat din mesajul lui maru daca gasesti solutia, patenteaz-o ca eu sigur cumpar licenta! si eu gasesc f similtitudini intre ceea ce am trait si traiesc si ceea ce scria Miss Parker stii ce ma doare? ca ei imbatranesc, ca sunt departe, ca timpul asta nu se intoarce inapoi, ca ma doare inima ca nu am o relatie normala cu mama. Si da, se hraneste din viata mea si a fratelui meu, dar nu e alaturi de noi decat financiar, daca ii cerem, sau chiar fara, dar eu as vrea sa fie alaturi de mine si la bine si la greu, sa fiu copilul ei de care e mandra intotdeauna, nu numai cand am reusite! uite, pana acum era tare nefericita ca am lasat o catedra in Romania, ca eram "cineva" si ca cine stie ce munca de jos si umila fac eu pe aici. Cand fratele meu i-a aratat pe site-ul institutului unde lucrez numele meu, si functia, mi-a spus tare vesela in telefon ca a vazut ea ca eu nu sunt de ici de colo...pai mama ar fi trebuit sa fie alaturi de mine indiferent cum, nu-i asa? si din cauza relatiei astea aiurea cu mama nu pot avea o relatie normala cu tata, ca normal ca ea e f geloasa. Recurg la tot felul de tertipuri sa reusesc sa il prind si pe tata la telefon, sa il aud...offfffffffff si ca tot am in fata citatul tau cu doamna si taranul la noi a fost pe dos, ca el e dintr-o familie mult prea buna si se vor uita la ei de sus... Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ingeras70 spune:
din ce am citit,in familia voastra este o nevroza.Si se tratateaza cu medicamente,pentru linistire.cine nu vrea asa,la spital ca sa le ia cu forta.Mult succes!
Ancuta-Maria spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui maru revin cu stiri: am sunat-o pe mama sa o anunt ca mi-am schimbat jobul, o pozitie mai buna, mai bine platita, la o institutie de renume, nu ca universitatea unde lucrez nu are un nume bun, dar....Ca va trebui sa fac naveta, asta e singurul of, sa ii spun ca ne luam a doua masina, ca... reactia mamei: iese soarele si pe strada noastra! se intoarce norocul? am ramas blocata: cum asa? toti avem servicii, fratele meu e bine, servici, casa, noi la fel...ce noroc, ce soare? am castigat la loto? asa ca am revenit la need to know basis (sa stie doar cat e nevoie, fara detalii)
Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
mie mi se pare ca femeia doar se bucura pt voi. Atat. Nu vad ce e iesit din comun in ceea ce a spus.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
maru spune:
da, bineinteles ca mama se bucura pentru noi, ce nu pot reproduce e tonul ceva de genul :intrati in randul lumii si voi...
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/