Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Va trag dupa mine pe toate ....

Pe 19 sau 20 , o sa fac bhcg la urgenta .
Pana atunci....mister total !

Si zici ca s-au spart? URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Sa vezi daca nu ne tragi niste gemeni, sa dac-or fi tripleti darami clasamentele!

Iti dai seama ca venim si noi tare in urma ta, da' cu asa fumusete de fosti foliculi (actuale ovocite), e greu sa te egalam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magda draga, banui bine ca nu l-am gasit inca la telefon. L-am mai sunat de dimineata dar nimic. O sa-l mai sun si inainte de 12 ca ma gandesc ca pe urma iar merge la cabinet. Odata si odata tot o sa-l prind io la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lali de pe ce fel de tel il suni?Te intreb pt ca eu cu pacatosul meu cu nr ascuns(o facusem aiurea...si uitasem ca era ascuns)am avut probleme cu raspunsul la apelurile mele.Am sunat si de pe fix...si am insistat pentru ca eu chiar nu aveam alta solutie...distanta bat-o vina si durerile si confirmarea reaparitiei efectelor de endo ma trimiteau la dansul sa ma dreaga...Daca nu reusesti cumva sub nici o forma mergi la cabinet-programare-bla de poti...si faceti un tete-a-tete in care ii spui clar ca sufletul tau fara histero nu este impacat,stie cat impact are asupra noastra si starea de bine,aia psihologica...

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Stii, ma gandesc daca i-ai trimite un sms in care sa-l intrebi care e ora potrivita sa-l suni? Oare o sa i se para deplasat?
Ma gandesc cu groaza ca peste o saptamana trebuie sa-l sun, si daca nu dau de dansu' ce kko fac? Se duce naibii stimularea mea, si potentiala IA ...
Exista vreo ora limita la care poti suna?
Eu ma gandeam sa incerc initial la 7.30, apoi la 7.50, si sa continui pana la 8.30!
Iar in jurul pranzului, din cate am remarcat pe la 13 ajunge la cabinet, deci dupa 12.30 pana la 13.30 ...cred ca nu l-ar enerva prea tare, nu?
Insa seara? E de gasit, adica disponibil fara sa se supere?

Si mai e ceva aiurea: bun, ne-am vazut si-a spus sa incepem stimularea si sa-l sun sa-mi dea reteta pt ea! Da' nu era mai simplu sa ia o bucata de hartie si sa-mi scrie ce si cum? Nu's, inteleg ca-i grabit, realizez ca nici eu nu sunt pe faza cat sa pun intrebarile importante...da'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mai sunati de pe la ora 10 dimi,nu inainte,ca sunt operatiile pe care le face dimi foarte devreme si de multe ori mai multe succesiv...si apoi vizita,ca sa nu mai vb de consultatiile din spital de acolo de la parter...uitasem sa va zic de asta...eu am aflat de la Om Bun...deci dupa operatii/vizita si de preferat inainte sa ajunga la cabinet cand iar e prins de nici nu stiu cand mai respira dupa cum descrieti voi aici...
E rapid,ca vrea sa impace tot si pe toate si sa grijeasca implicit...de-asta trebuie listuta cu nedumiriri,ca raspunde la ele.Eu n-am ramas neluminata dupa ce am deschis gurita si i-am pus intrebari.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lucia, eu il sun de pe mobilul meu.
Asta vreau si eu sa il prind intr-una din pauzele dintre vizite, operatii, cabinet, si ce-o mai fi avand el de facut pe la spital.. dar la cat este el de ocupat e tare greu de prins omul asta. O sa mai incerc pe la 11 sa daca se lasa prins la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Bine v-am gasit, frumoaselor!
Am sosit din concediu, v-am citit si ieri ma hotarasem sa iau o pauza si de forum, sa nu ma mai gandesc tot timpul la bb.
Dar nu pot, mai ales ca acum am nevoie de sustinerea voastra in 2 sensuri: 1 ca i-am trimis mesaj lui tutu pt programare laparo+histero si 2 ca am aflat ca voi fi matusica.
Va dati seama ca sunt impartita in doua: pe de o parte ma bucur, iar pe de alta parte sunt ff trista pentru mine. Sunt in butoi!!!!
Nu stiu daca pot explica in cuvinte ceea ce simt. Ieri ma gandeam ca DD nu o sa imi indeplineasca si mie visul pt ca sunt o persoana rea. Astazi am inceput sa ma rog nu sa imi dea si mie un bb, ci sa trec usor si bine peste aceasta veste. Si sa ma pot bucura in toata regula ca voi fi matusica.
Cred ca asta m-a si determinat sa ii trimit mesaj lui tutu si sa nu mai astept aiurea sa treaca timpul.
Ajutoooor!!!!

In rest, astept sa vedem daca lui bb i-a placut in concediu si s-a hotarat sa vina pe lume!
Va pup pe toate! bafta inseminatelor!bun venit fetelor noi si sa plece cat mai repede la odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ana!!!Ai vazut ca am avut dreptate?S-au spart!!!Bravo,fata mea!Ai sanse mari!!!Tutu ce a zis?Nu a zis ca o sa fie ultima IA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

ajutoooooooooooooooor!!!!!!!
nu e nimeni pe aici?
pt prima data intr-un an si opt luni de cand incerc sa fac bb am inceput sa plang!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

ajutoooooooooooooooor!!!!!!!
nu e nimeni pe aici?
pt prima data intr-un an si opt luni de cand incerc sa fac bb am inceput sa plang!

Ba da, suntem aici, chiar langa tine!!!!!

Nu tb sa plangi, cand va veni momentul, o sa ai si bebe! Da' nici nu-i bine sa-ti raportezi intrega existenta la acest bebe care se lasa asteptat!
Oare suferi pt ca vezi in jurul tau ca unii obtin ce-si doresc fara eforturi? Oare pt ca simti ca tu esti cea mai necajita? Nu trebuie... Banuiesc ca-i greu, da' sigur vor veni zile frumoase!

Mergi la inceput