Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda,nu cred ca ai zbarcit-o!Oricum ai facut Pregnyl,deci e posibil ca pana diseara sa se sparga!Si eu cred ca ai facut bine ca ai facut IA astazi,mai ales ca maine nu mai aveai cum...O sa fie bine,ai sa vezi.Si pe mine tot la fieratanii m-a durut si dupa aceea...nimic!Ma simt ca o floricica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Lorelix , nu ai activat PM ca sa-ti dau ID-ul de mess . Dar mi l-ai dat tu....asa ca te-am bagat in lista , astept numa sa dai accept .

Crisarh , n-are de ce sa nu fie de acord . Suna-l de principiu , pana-l prinzi , ca sa stii o treaba sigura , si spune-i ca vrei histero . Si fara HCG !! E criminal , din tot ce-am auzit....plus de asta , Tutu nu face asa ceva .

Lucia , da :)) , chiar m-a rasfatat .
Tu spui ca gigeii traiesc vreo 72 de ore .. Poate , dar netratati , nepreparati . Chiar azi vorbeam cu Matei , bioloaga , o stie toata lumea , e de mare incredere , si mi-a spus ca stau pe trompe cel mult 24 ore , dupa preparare ! Cel mult ! De aceea tot ma rog ca in seara asta , cel mult la noapte , sa mi se sparga toti foliculii . Pei daca stateau bine merci 3 zile pe trompe...era mare lucru !

Aerlilian , Pregnilul l-am facut pe la ora 8 dimineata ! Deci maine dimineata vor fi abia 24 ore . In mod normal , dupa 36 de ore isi face efectul , sa sparga ce are de spart ... Ori eu nu prea am "timp" , trebe sa-si faca treaba in cateva ore ! Ceea ce nu prea cred...

In rest , simt "agitatie" pe la ovare . Sper sa fie de bine ! Va anunt maine dimineata ce si cum , dupa intalnirea cu T .

Mergi la inceput

Buna dimineataaa ! Am venit de la T , si....mi s-au spart vreo (a se intelege 3..) dintre foliculi !
Macar unul sa gaseasca drumul...
Rimeaza :) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,

Anaconda, super tare !!! Doamne ajuta sa fie cu mult, mult noroc ! Cred ca luna asta o sa numaram multi bobocei .

Va pup pe toate si va urez o zi excelenta

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

anaconda.
ti-am data accept la mess.nu esti online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ana, felicitari!!! cu asa productie imposibil sa nu se prinda. Acu stai linistita, relaxeaza-te si gandeste pozitiv.

vorba magditei, cred ca toamna asta vom numara multi bobocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Mai Anaconda m-ai facut fericita pe ziua de azi!
Cat despre gigelozauri pot sa-ti spun ca stiinta mea se cam rezuma la cele 72 de ore de trai nepreparati.Dar prin extidere ma gandisem ca aia preparati sunt un fel de SuperGigi.Si pe unde zabovesc la o sueta si cam cat timp...iar nu era treaba mea.De ce sa ma var in sufletul lor cu bocancii?
Ideea e ca eu ti-am spus de ieri ca te-am facut verde lamaita!Astept ca ardeleanu' cu barba sprijinita in toiag rezultatul iubarelii...si ma abtin momentan de la comentarii/suguieli,lasand Minunea sa se produca in liniste si discretie...

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, iubita mea, l-ai prins pe dr.T la telefon ? Banuiesc ca nu, ca altfel ne spuneai. Insista pana iti raspunde , trebuie sa o rezolvi. Sau mai trimite-i o data mesaj.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Va trag dupa mine pe toate ....

Pe 19 sau 20 , o sa fac bhcg la urgenta .
Pana atunci....mister total !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi frumoasele
Ana....Doamne ajuta, LA MULTI ANI, azi sunt Sfintii parinti Ioachim si Ana, sfintenia si harul lor sa-ti ajute sa duci pana la capat misiunea de mamica mii de

poopici la toate fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput