Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 18
lorelix spune:
anaconda?
azi ai fost la cabinet, era tare aglomerat, ca eu incerc sa-l sun si nu raspunde da-mi adresa ta dde mess..sa vb mai multe..te pup![]()
mada23 spune:
Lucix..
esti foarte pe subiect, chiar stai calare pe el
, ne face o deosebita placere sa te avem pe langa noi, stii asta
.
Bun bancul
...oi fi zis tu, da io nu am zis care luni ![]()
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
anaconda2 spune:
Fetele mele......am cam zbarcit-o
!!
Se pare ca eu intelesesem de dimineata ca ne vedem la ora 2 , si sa facem direct IA ! Ori Tutu avea de gand la ora 2 doar sa-mi faca eco ! , sa vada cum mai stau cu foliculii , si in functie de ce vedea , ma trimitea , sau inca nu , la Matei ptr preparare .
Mi-a facut IA
pana la urma , ptr ca aveam deja flaconasul la sutien . Oricum alta "proba" nu mai aveam de unde sa iau maine ,si nici poimaine ...din lipsa de sot !
In fine , m-a cam durut cand mi-a bagat "instrumentul" (valvele alea urate de fier ) , insa n-am simtit nimic cand a intrat cu cateterul prin col ,de-a impins gigeii in uter . Partea frumoasa e ca m-a lasat sa stau (dupa) cam 20 min cu picioarele-n sus ! M-am rasfatat :)) !
Maine dimineata merg din nou la spital ptr eco , sa vada daca s-au spart . Care s-or fi spart....
Ma rog sa se sparga !! Sa nu fi facut IA degeaba...
Acuma....ce-o fi o fi ....
Si daca n-o fi.....imi iau din nou Gonal luna viitoare :)) !
anaconda2 spune:
Crisarh , bineinteles ca nu te obliga el sa faci IA . Tu alegi . Poti sa-i spui ca vrei mai intai de asta o histeroscopie ! Suna-l in prima zi de cm , si ii spui direct..."Vreau si eu o programare la histero zilele astea" .
E mai bine sa stii cum stai si pe interior , inainte de vreo inseminare .
lorelix spune:
anaconda2 nu-mi dai mesul tau//sau hai ca ti-l dau pe al meu: lrdn_brezeanu..scrie-mi
pup.
mada23 spune:
Crisarh..de ce tragi tu concluzii nefondate, mergi pe mana lui tutu si o sa tii in brate bebele mult visat. Nu faci nimic daca urmezi mai multe strategii, fiecare medic e cu reteta lui, acorda-i cateva luni incredere si doar dupa poti trage o concluzie.De multe ori pentru rezolvarea unor probleme este necesar un anumit timp, degeaba vrem noi repede, acum.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
crisarh spune:
Ana si daca eu ii spun ca vreau histero el o sa fie de acord?Daca o sa imi spuna ca nu e de acord? Ca la laparo sunt ok. Sau daca cer sa imi faca pt linistea mea imi face.pup si tin pumnii de-o sarcina bunaaspiranta la
magdita spune:
Ana
, sa fie intr-un ceas bun
si maine dimineata sa primesti vesti despre foliculi sparti
.
Crisarh
, nu stiu cum ar trebui sa faci, dar ar fi bine daca ar fi de acord sa iti faca histeroscopie. In primul rand ai scapa de stresul ca ai peretii uterului lipiti. Insa te sfatuiesc sa nu risti sa iti faci HSG. Tu hotarasti ce vei face. Noi te sustinem doar
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lucialu spune:
Madule
ce-mi raspunzi tu in parabole?Cum adeca sunt calare?
Sa stii ca esti prima pe listuta joardei lu' Felix!
Auzi la ea domle'n-a spus care luni...de-astea imi esti...bine ca mi-ai spus obraznicatura mica ce-mi esti...![]()
Lorelix
pe mine ma alinta fetele in fel si chip.
Mde de la Felix ni se trage.Si dupa cum vad eu ca ai numele de user parca am fi toate din desenele cu Asterix!![]()
Anaconda![]()
![]()
tinem pumnii sa sparga!Adeca si rasfatati 20 de minute!!! cu dl dr Speedy!!! si fac talente...stai linistita ca gigeii asteapta la cotitura 72 de ore very much alive!
Dp meu dv deja esti verde lamaita ca se preconizeaza/contureaza cel putin o mica viata acolo.![]()

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...