Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Vad ca nu ma baga nimeni in seama...
si eu incerc sa dau de tutu, treb sa-si faca sotul spermograma..si nu stiu unde..si dr nu raspunde la telefon..ce ma sfatuiti sa fac?
si bagati-ma si pe min ein seama.

Asta-i singuru' motiv pt care-l cauti pe Tutu?

Simplu de rezolvat: La CFR2, dr Matei! Nici nu discuta altfel!
Daca ai nevoie de nr dr Matei, iti trimit PM, o suni, stabiliti cand poti tu si e si dansa p'acolo...si recipient iti cumperi de la farmacie, recoltatul il face acasa si-l transportati la caldurica, in maxim 1 ora, la spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Uite aici o felie!da?numa una din praji...ca nu vreau sa te am pe constiinta nemaitinand cont ca te-am prins cu ocauamultumesc asemenea!si vezi ca aia cu lamaia cica e de fitze,eu ma declar fitzoasaasa ca pui si lamaia si un paharel de vin sa inchinam in sanatatea noastra,daca zici ca de luni te apuci de trebi serioasesi ca sa vezi ca nu mi-s rea iti dau bancul ca sa fac fata razacioasa
Cica Ion cu Marie tineri casatoriti se intelegeau nevoie mare.Dar traiau cu soacra mica in casa...si intr-o seara pe drum spre casa de la munca se intalnescte Ion cu amicii din burlacie si mi ti-l iau astia la misto...ca esti fraier,ca la tine canta gaina in casa,ca nu mai iesi cu noi in sat la o rachie,ca esti slab mort,ca alaea doua vipere te muncesc si iti papa sanatatea...se intoarce acasa Ion cu capsa pusa...Marie!
Marie dulcica si sfioasa:da,Ioane...I:Ada sunca!
M;Pai cum Ioane,ca aia e pt vara la coasa?...
I:Am zis! Aduce Marie nedumerita si debusolata de tonul lui Ion.. sunca.
I:Marie!...M din ce in ce mai speriata:Da,Ioane...
I:Ada rachia!....Pai cum Ioane,ca tu nu bei?!!! I:Am zis!
....Mai trece timp,bea Ion,mancanca Ion,Marie mica si plansa se invarte pe langa el sa-lserveasca...se afuma Ion bine...:Marie!
M:Da,Ioane... I:Ad-o pe mama soacra!
M consternata:Pai cum Ioane,te dai la mama mea?!!!
la care socrele dintr-un colt de camera:O zis!
Lorelix iertare! Eu sunt mai de fel...activez mai putin aici si deci te-am pierdut,tu fiind moderata.Scrie repede 10 mesaje ca sa nu te mai pierzi pe paginile din urma!Bine ai venit!!!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cin cin, Lucicule, sa traim si sa ne inmultim !
Lorelix, bine ai venit printre noi ! Ascult-o pe Madutz si scrie repede 10 mesaje sa ne conversam in timp real. Legat de laparo, nu este o interventie chirurgicala foarte complicata ca si recuperare, dar nici usoara. Ai pe prima pagina a subiectului nostru un mic ghid despre laparo cu dr.T. Orice alte intrebari sau nelamuriri ai, poti sa ne intrebi aici sau pe PM. Spune-ne mai multe despre tine, de cat timp incercati sa aveti un bebe, ce investigatii ati mai facut. Iti tinem pumnii pe 17 septembrie si sa ai un rezultat beton !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna,
Urmeza sa faca sotul o spermograma dar noi nu suntem din Bucuresti cum o recoltaza are vreo camera amenajata unde paote recolta ?
ca pana ajungem noi din Ploiesti la Buc. cu ea mor si mama lor de spermato.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gabriela - spermograma poti sa o faci la ids(tot dr Matei). au camera de recoltare, totul e mai mult decat ok. puteti intra impreuna

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Crisarh, nu mai fi tristutza pentru z1. Sigur va veni si ziua norocoasa pentru fiecare dintre noi. Legat de HSG, nu cred ca mai are rost sa faci asa ceva atata timp cat ai facut laparo. Mai degraba ai face histeroscopie cu dr.T sa fii absolut sigura ca e totul in regula in interiorul uterului. Eu am facut HSG in 2006, pana sa ajung la dr.T, si mi-a spus medicul din Craiova ca am aderente pe trompe si pe ovare si din cauza asta nu raman gravidutza. Si in 2007 la laparo dr.T nu mi-a gasit urma de aderente, totul absolut normal, cu exceptia catorva puncte de endometrioza. Asa ca eu nu as recomanda HSG nimanui, nu e concludenta.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabriela eu stiu din cele pove de fete ca este si asa ceva...placerea barbatilor!ca nu o fac acasa...asa ca stai linistita.
Am citi pe un subiect de FIV de la noi pus de o fata...iertare ca nu mai stiu care,cf unei clinici din Austria pentru taticii gigeilor:nu chiloti stamti!nu alcolache!adeca rar si cu masura...nu bai fierbinti!nu scaune de masina cu incalzire,ca mi ti blegeste...nu tiutun!da dragosteala de 2xsaptamana,adaug eu...macarSi ei recomanda Maca pt gigelosi,o pun la dispozitie...Eu stiam ca apa rece ii invioreaza...
Mada ai vazut ce a d...se facu pielea pe mine?Am uitat cand ma vaitam de kilocaloriile depuse...acum umblu cu mana in gura la oameni si le smulg prajitura!
Magdi asa sa fie cu toate!Indiferent de coloarea numeasca.
Vedeti de ce nu prea scriu pe aici?Ca nu sunt domle pe sobect...si incurc!Pe bune....si fara suparare din partea mea

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Gaby...cand vb cu Dr Matei sa-i precizezi ca sunteti din provincie, noi am recoltat la CF2

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

crisarh - offf...chiar speram ca ai scapat... curaj. sper sa fie ultima data cand declari ziua 1
referitor la hsg, ti-au raspuns deja fetele...tutu nu face asa ceva si aici sunt perfect de acord. mai documenteaza-te un pic inainte sa faci hsg-ul, dr t. zicea ca sunt sahnse ca aceasta procedura sa faca mai mult rau decat bine.

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Offff, eu tot am impresia ca s-au lipit peretii uterului in urma avortului spontan, din cauza infectiei sau a chiuretajului, nu conteaza de la ce, dar cum sa-l determin pe tutu sa imi faca histeroscopie numai pt atat? Iar el mi-a zis IA, iar eu vreau sa scap si de presupunerea mea cu sinechia, inainte de a face IA, asa ca nu stiu cum sa fac Pot sa merg la el si sa-i zic ca eu vreau histeroscopie? Si el o sa zica da?aspiranta la

Mergi la inceput