Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 16
lalitica2000 spune:
anaconda, l-am sunat pina acum de 3 ori. L-am sunat dimineata la 8 jumate, pe urma pe la 12 si ultima data am incercat si pe la 13:30. O sa mai incerc si mai incolo. Odata si odata tot o sa-mi raspunda.
magdita spune:
Madutz
, fac, cum nu
? Fetele, poftiti la prajiturici, suculetz sau altceva mai tare 
![]()

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
ladyxe spune:
magdita si anaconda multam pt raspuns si cate un
pt voi
Cu clinica ar mai fi de asteptat, e bine pt ca am mai strange niste banuti, e rau ca timpul zboara si noi nu intinerim.
Cat despre histeroscopie, ar trebui sa sun in prima zi a ciclului? daca da se pare ca mai am de asteptat o luna.
crisarh spune:
Pup fetele!!!Azi declar z1

. A intarziat cu o zi 

Help!!!Pe 16 sept am programare la doctor, sa vada analizele si sa vedem cand imi face histerosalpingografia, dar astia la serviciu ma trimit pe 16 in delegatie la cluj si nu vreau 
sa pierd programarea, ca abia pe 23 mai gasesc programare 
si tot asa se duce naibii si luna asta. M-as duce la Tutu, dar nu stiu daca imi face. Sau ma gandeam sa spun sefei despre problema mea si ca pe primul loc pt mine (avand in vedere varsta, 34) pe primul loc e o viitoare sarcina. Vreau sa va intreb pe voi, credeti ca as gresi procedand asa? Voi cum ati procedat cu serviciul si programarile la doctor? La ce ati renuntat daca erau puse in aceeasi zi?Va pup si tin pumnii la IA pt fete!!!aspiranta la
lorelix spune:
Buna fetelor,,
sunt noua pe acest forum
ca de altfel si pacienta, am facut 3 luni de monitorizari si urmeaza pe 17 o laparo..si mor de frica..
voi cum ati trecut peste aceasta interventie ???

lucialu spune:
Ahaaaaaaa Magdita
cin cin tizutza
sa traim!
vezi ce face Mada?Dincolo imi cere solutii pt slabit si aici iti cere prajituri
...tztztz Mada iaca de nervi eu nu iti dau nici o prajitura
daca vrei doar apa si aia plata!
Na!
Stii bancu' cu "am zis!"?Am zis!![]()
Ladyxe
eu ma simt precum Codrul lui Eminescu"tu din tanar precum esti,tot mereu intineresti"pam,pam!![]()
Haaaaaaaaaaaaaaai Anconda!!!

Crisa eu nu as spune nimanui de gandul meu cu gravideala,ma refer la scarbici,pana nu ai domle' patalamaua protectoare la mana cum ca esti gravi...cine stie ce idei le mai dai?Deci iti iei liber pe probleme de sanatate urgente sau aparute brusc si din senin,te simti rau sau vezi tu...Doi:ai spus histerosalpingografie???!!!!Pei vezi ca de intri pe situl dl dr T ai sa vezi ca dansul NU face asa ceva si motivele pt care nu practica asemenea metode"barbare",sa-l citez mai exact.Terzo:zici ca e ziua 1?Na si?Da-i inaiinte ca vine si barza.Un nou inceput-o noua sansa.
Uite ce fertile va face Lucica.M-a invatat Lilisor de la sub de dincolo.Orange toate negraviditele!Ca sa ne fertilizam![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
crisarh spune:
La multi ani !!!!!Mariilor si Marinilorr!!!!Insista Lali cu tel la tutu, ca si eu sunam de 3 ori pe zi si l-am prins abia dupa o saptamana. insista.aspiranta la
mada23 spune:
Auzi fa Lushica
, da ci ai cu mini bre?
dupi ci ca-i si ziua ta si mergi pi burta sa nu dai di beut aci la fata, imi interzici si praji de la Magda
, cu o praji si fara , tot
-sunica
sunt, si apoi di luni ma apuc di cura .
io cum sunt fata di treaba
ti iert si-ti doresc tot binele din lume, LA MULTI ANI 

, Sf Maicuta sa-ti aduca darul mult visat.
PS: ma multumesc si cu apa plata cu lamaie 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "
lorelix spune:
Vad ca nu ma baga nimeni in seama...
si eu incerc sa dau de tutu, treb sa-si faca sotul spermograma..si nu stiu unde..si dr nu raspunde la telefon..ce ma sfatuiti sa fac?
si bagati-ma si pe min ein seama.
mada23 spune:
Lorelix..
primele 10 mesaje esti moderata si apar mai greu, nu te vedem in timp real. Spermograma se face la dr Matei 0723210880 si vb direct cu ea.
Scrie repede cele 10 mesaje sa putem sa te bagam in seama ![]()

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "