Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74
Raspunsuri - Pagina 21
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis ajutoooooooooooooooor!!!!!!!nu e nimeni pe aici?pt prima data intr-un an si opt luni de cand incerc sa fac bb am inceput sa plang! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
magdita spune:
Tamy
, bine ai revenit din concediu draga noastra. Plangi daca simti nevoia sa plangi, insa nu te lasa coplesita de aceasta tristete. Stiu ca este foarte greu, aceasta lupta cu infertilitatea este foarte grea, insa ne avem una pe cealalata si parca timpul trece mai usor si mai placut cand ne deschidem sufletele aici in fata unor persoane care trec exact prin aceeasi lupta ca si noi. Te imbratisez cu mult drag
si trebuie sa crezi cu toata fiinta ta ca va veni si ziua cand iti vei tine copilasul in brate. Felicitari pentru noul statut de matusica si pentru decizia de a face laparo + histero. Insista la dr.T sa ti le faca pe amandoua o data ca sa scapi de grija anesteziei. Chiar povesteste-i de teama asta a ta si ca nu vrei doua anestezii.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lorelix spune:
Tamy,
AI PRIMIT RASPUNS DE LA TUTU? PE CE DATA TE-A PROGRAMAT?
TE INTREB PT CA EU SUNT PE 17 SEPT PT LAPARO/..SI MOR DE FRICA..NU AI ADRESA DE MESS?
magdita spune:
Fetele mele, avem capitol nou aici .
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">