Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis
ajutoooooooooooooooor!!!!!!!nu e nimeni pe aici?pt prima data intr-un an si opt luni de cand incerc sa fac bb am inceput sa plang!
Hai Tamy, capul sus si fii optimista.Daca te ajuta cumva, si eu am aflat acu cateva saptamani ca o sa fiu matusica de al doilea nepotel. Ce sa zic, m-am bucurat tare pt ei si m-am intristat pt noi, dar mi-am impus sa trec peste si sa gandesc optimist, ca va veni si la noi bb. Daca iti vine sa plangi, plangi, e cel mai bun si mai ieftin remediu/medicament, altfel ajungem la nebuni, nu e bine sa tii in tine, eu zic sa plangi si sa te descarci, apoi sa vezi ce optimista vei fi, eu asa fac. Si lupta in continuare pt sarcina, fa tot ce-i posibil, inca mai avem timp.te pup si capul sus. si eu trec prin ce treci tu acum.Eu m-am hotarat sa spun la serviciu ca pe primul plan acum este o viitoare sarcina si interventiile pt a avea acest rezultat. Nu ma intereseaza daca imi vor cere sa schimb jobul, o sa il schimb, dar momentan sunt apreciata si au nevoie si de oameni. Trebuie sa imi acorde si ei intelegere, in viata nu este intotdeuna pe primul loc jobul, la mine a venit momentul sa pun pe primul loc bb-le care trebuie sa vina, asa sper.va pup pe toate.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, bine ai revenit din concediu draga noastra. Plangi daca simti nevoia sa plangi, insa nu te lasa coplesita de aceasta tristete. Stiu ca este foarte greu, aceasta lupta cu infertilitatea este foarte grea, insa ne avem una pe cealalata si parca timpul trece mai usor si mai placut cand ne deschidem sufletele aici in fata unor persoane care trec exact prin aceeasi lupta ca si noi. Te imbratisez cu mult drag si trebuie sa crezi cu toata fiinta ta ca va veni si ziua cand iti vei tine copilasul in brate. Felicitari pentru noul statut de matusica si pentru decizia de a face laparo + histero. Insista la dr.T sa ti le faca pe amandoua o data ca sa scapi de grija anesteziei. Chiar povesteste-i de teama asta a ta si ca nu vrei doua anestezii.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Tamy,

AI PRIMIT RASPUNS DE LA TUTU? PE CE DATA TE-A PROGRAMAT?
TE INTREB PT CA EU SUNT PE 17 SEPT PT LAPARO/..SI MOR DE FRICA..NU AI ADRESA DE MESS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput