cluj rulz! - cap.83

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Da de ce fantana tat ziceti acolo?

fetelor, m-am tot plans ca nu mai am anchete de divort. No lasa ca de azi am taiat sfoara de inaugurare a unui noi semestru!! Dintr-un sut am 20. Hi Hi. Cu alte cuvinte divortati sa am de lucru.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MARIANA- LA MULTI ANI! Multa sanatate si sa iti dea Dumnezeu gandul cel bun! Te pupi si ma gandesc la tine! ( azi mai mult ca de obicei...!!!)

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa va zic si io de fantana... la Pitesti e mai faina, adica mai faine, la fel si la Craiova...stiu ca Steaua va zice ca sunt nostalgica dupa Pitesti, dar va garantez io ca e mai faina...Oricum Craiova are o groaza de astfel de fantani... e superb orasul, si acolo sta dragostea mea... prietena mea cea mai buna! PUPI Cornelush invartecush ca stiu ca ma urmaresti din umbra...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana, nu te speria ca ai frigideru gol! asa macar il tii curat si alea de la Curat-Murdar sau cum s-or numi, n-o sa gaseasca cap de pui pe care a crescut par sau ciorba cu flori de nufar si stuf.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

SVETY... esti nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Am revenit dar mi-e rau, rau, rau. Ma doare capul de imi plzneste si cred ca nu scap pana nu dau la rate.
Viu maine daca is in stare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Svety spor la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

no serus gagici, io-s sclerozata complet; de dimineata aud la radio ca e sarbatoare, ma minunez o tzara, pana-mi pica fisa, apoi uit ca e greu si vin acasa si ma apuc de surluit! oh my god!

Mariana, LMA sa ne traiesti! Multa sanatate!
va pup, pe maine
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragele mele.

Azi... mmmm.... o zi de ramas in istorie! Am o veste buna: mi-am cumparat masina! sunt in ; si parca nici nu ma pot bucura suficient, asa de mult mi-am dorit-o! Si e frumoasa tare - fiat stilo, albastra.
Mi-am facut cadou frumos de sf. Maria, nu?
+ azi e ziua de nastere a unei fffff dragi prietene, Hajni; am fost la ea de am baut un vin (evident, in prealabil lasasem masina acasa ).
Dupa ce am ajuns in birou cum fusesem la cumparaturi de masini , n-am mai putut lucra nimic; nu puteai discuta cu mine .
Acum ascult la casti, la maxim ... Animal X - "sa pot ierta". Stiti melodia; suna bestial .

Roxa, mare figura esti! multumesc de urare ; am vorbit azi cu edith la tel; mi-a multumit (desi nu era cazul!); am intrebat-o de felicitare; mi-a confirmat ca ai scris frumos .

Ioana, multumesc mult ; esti o draguta; sa stii ca am simtit gandul tau; nu stiu sa-ti explic cum, dar crede-ma pe cuvant; mi-e dor de tine.

Rolo, nu-i in regula cu durerile tale de cap! e obligatorie vizita la medic; nu mai sta pe ganduri, ca altfel punem pe tine!

Svety, in p-ta Avram Iancu s-a modernizat celebra fantana arteziana; e cu lumini si canta ; eu n-am admirat-o inca (nefiind intr-un moment romantic al vietii mele ).

Mda; cam asta ar fi; o sa incerc sa dorm... dar vorba aia: sa doarma cine nu-i emotionat (adaptare proprie) .
si somn usor... 7 purici pe-un picior!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Prietena mea, Hajni, are o vorba: "D-zeu are grija de toti!". Ei, azi simt tare, tare lucrul asta.

Paaaaaaaaaaaaa.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput