cluj rulz! - cap.83
Raspunsuri - Pagina 9
svety spune:
Da de ce fantana tat ziceti acolo?
fetelor, m-am tot plans ca nu mai am anchete de divort. No lasa ca de azi am taiat sfoara de inaugurare a unui noi semestru!! Dintr-un sut am 20. Hi Hi. Cu alte cuvinte divortati sa am de lucru.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
romana_74 spune:
MARIANA- LA MULTI ANI! Multa sanatate si sa iti dea Dumnezeu gandul cel bun! Te pupi si ma gandesc la tine! ( azi mai mult ca de obicei...!!!
)
romana_74 spune:
Ah, am uitat sa va zic si io de fantana... la Pitesti e mai faina, adica mai faine, la fel si la Craiova...stiu ca Steaua va zice ca sunt nostalgica dupa Pitesti, dar va garantez io ca e mai faina...Oricum Craiova are o groaza de astfel de fantani... e superb orasul, si acolo sta dragostea mea... prietena mea cea mai buna! PUPI Cornelush invartecush ca stiu ca ma urmaresti din umbra...!
svety spune:
Mariana, nu te speria ca ai frigideru gol! asa macar il tii curat si alea de la Curat-Murdar sau cum s-or numi, n-o sa gaseasca cap de pui pe care a crescut par sau ciorba cu flori de nufar si stuf.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
rolo spune:
Am revenit dar mi-e rau, rau, rau. Ma doare capul de imi plzneste si cred ca nu scap pana nu dau la rate.
Viu maine daca is in stare buna.
roxana1974 spune:
no serus gagici, io-s sclerozata complet; de dimineata aud la radio ca e sarbatoare, ma minunez o tzara, pana-mi pica fisa, apoi uit ca e greu
si vin acasa si ma apuc de surluit! oh my god!
Mariana, LMA sa ne traiesti! Multa sanatate!
va pup, pe maine
Roxa
mariana tache spune:
Buna seara, dragele mele.
Azi... mmmm.... o zi de ramas in istorie! Am o veste buna: mi-am cumparat masina! sunt in
; si parca nici nu ma pot bucura suficient, asa de mult mi-am dorit-o! Si e frumoasa tare
- fiat stilo, albastra.
Mi-am facut
cadou frumos de sf. Maria, nu?
+ azi e ziua de nastere a unei fffff dragi prietene, Hajni; am fost la ea de am baut un vin (evident, in prealabil lasasem masina acasa
).
Dupa ce am ajuns in birou cum fusesem la cumparaturi de masini
, n-am mai putut lucra nimic; nu puteai discuta cu mine
.
Acum ascult la casti, la maxim ... Animal X - "sa pot ierta". Stiti melodia; suna bestial
.
Roxa, mare figura esti! multumesc de urare
; am vorbit azi cu edith la tel; mi-a multumit (desi nu era cazul!); am intrebat-o de felicitare; mi-a confirmat ca ai scris frumos
.
Ioana, multumesc mult
; esti o draguta; sa stii ca am simtit gandul tau; nu stiu sa-ti explic cum, dar crede-ma pe cuvant; mi-e dor de tine.
Rolo, nu-i in regula cu durerile tale de cap! e obligatorie vizita la medic; nu mai sta pe ganduri, ca altfel punem
pe tine!
Svety, in p-ta Avram Iancu s-a modernizat celebra fantana arteziana; e cu lumini si canta
; eu n-am admirat-o inca (nefiind intr-un moment romantic al vietii mele
).
Mda; cam asta ar fi; o sa incerc sa dorm... dar vorba aia: sa doarma cine nu-i emotionat (adaptare proprie)
.
si somn usor... 7 purici pe-un picior! 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Prietena mea, Hajni, are o vorba: "D-zeu are grija de toti!". Ei, azi simt tare, tare lucrul asta. ![]()
Paaaaaaaaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!