cluj rulz! - cap.83
Raspunsuri - Pagina 8
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Va ofer cafeluta; e buna tare, cu toate ingredientele necesare! Pofta buna!
La multi ani! pt toate Mariile si pt cei ce poarta nume derivate de la sf. Maria.
Sa aveti o zi minunata, o saptamana plina de realizari.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
anca.b spune:
Buna dimineata!
Cu
si eu.
La multi ani, Mariilor!!!!! sa fiti fericite!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Romana, felicitari pentru cadou.
…foarte tare sotul tau.
Mariana, ce harnica ai fost tu ieri! Mama-mama…bravo
Raluca, am vazut si eu fintina, din taxi, simbata seara. Frumoasa…n-am auzit muzica, banuiesc ca asta e tot farmecul. Mi-a placut in schimb cum era luminata catedrala…foarte dramatic, ca sa zic asa.
Roxana, ce as vrea sa ma pot mobiliza si eu pt un pic de sport…da’ m-am lenevit de tot in privinta asta de cind e bebe. Imi tot gasesc scuze, desi as putea sa-l las cu ovi sau cu mama pt doua ore si sa merg la sala…sau macar la piscina…
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ralucames spune:
salutare!! hop si eu cu
in fata, ca altfel abia deschid okii![]()
La multi ani Mariilor, sa fiti sanatoase si pline de incredere in Bunul Dumnezeu, mereu!! 

Roxa, ce ma incanti cum mergi la sala... asa cum zicea Anca, m-as duce si eu, daca n-ar fi lenea... dar o sa-mi treaca azi-maine, ca-s capoasa rau![]()
io am zis prima ca am vazut fantaaaanaaaa!!! (imi amintesc ca asa ziceam cand eram mici
) e fff frumoasa, iar muzica si luminile fac tot farmecul!!
va las azi, ca vreau sa-mi iau copiii la biserica, doamne ce simt nevoia....
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la cafea ca am nevoie.![]()
La multi ani Mariilor!
Noi am avut un we dragut.Sambata am facut gratare in curte si a fost super.Seara Bogdan a fost la meci si cum n-am avut somn l-am asteptat si pe la 12 il sunam sa vad ce face.El era cu un prieten de la politie casa vina spre casa dar fiidca a fsot prima oara cu o masina de politie normal ca au facut pana.Asa ca a ajuns acasa pe la 1.Duminica ne-am plimbat prin centru si seara am fost sa sarbatorim niste prieteni la Roata.Ne-am culcat cu totii tarziu si deci azi Razvan nu merge la gradi ca inca nu s-a trezit.
Simona drept la suflet mi-au mers cuvintele tale.
Ioana foarte frumos.Am ramas fara cuvinte.
Am fost si noi sa vedem fantana ca doar e "opera" firmei la care lucreaza sotul.E frumos si placut dar statuia aia penibile strica tot farmecul.Ca sa nu mai zic de catargele ale jenante.Inca nici nu sunt asa de rau catargele ca si statuia aia.Nu am inteles de ce nu o muta ca nu se potriveste deloc nici cu zona nici cu istoria?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Stanca,
asa zici, ca a fost Bogdan la marele meci? cred ca s-a distrat pe cinste
.
Rolo, multumesc frumos
; esti o draguta! 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
La multi ani de Sf Maria!!sa va dea D-zeu multa sanatate si fericire!
noi am avut un we placut si relaxant.
va pup ca-s super innebunita
squirrel spune:
La Multi Ani de SF MARIA celor care ii poarta numele.
La noi saptamana a inceput cu boleala- Vlad s-a tezit cu nara infundata +durere gat + un pic de febra, deci pa scoala azi si dupa cum am experienta nici maine , poate miercuri. Acum poarta masca sa nu il imbolnaveasca pe pitic (eu asa sper, sper sa nu fi luat de ieri ceva)iar Pau se distreaza , crede ca e moment pe deghizari.
Alte noutati nu am- a ba da- de 7 ani de cand sunt aici am tuns pentru prima data iarba.Daca stiam ca e asa de relaxant incercam mai demult.De acum inainte stiu cine va tunde iarba noastra.
Va rog sa faceti o poza care puteti cu fantana aia minune ca m-ati facut tare curioasa.
Va las ca nu-s in toane bune, is stresata cand mi-s bolnavi copii.
Flavia