Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Helau! 
Doina,multumesc de cafea! 
Restul...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Salutare,
La multi ani!! cu intarziere sarbatoritilor de ieri.
Nu am avut timp de nimic. Am fost tot pe fuga, discutii aprinse si am ajuns la un rezultat ( detalii pe privat).
Acum sunt tare mandra de mine pt. ca mi-am deschis azi un cont de economii.
Nu am chef de nimic asa ca dispar in barlog.
Miki
mariussimiuc spune:
O sedinta foto razacioasa.
Poate o mai inveselim pe Miki. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si...iesiti de dupa canapele si poftiti la o prajitura ![]()
gabitz78 spune:
miha -
am iesit!trimit si cu DHL-ul?![]()
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mariussimiuc spune:
Gabi,trimit cu ce doresti.

gabitz78 spune:
miha - deci nu mai pooottt....sunt mai rau decat daca as fi fost gravi.zi-mi si mie....cat de greu se face?ca io nu ma prea pricep!![]()

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Si...iesiti de dupa canapele si poftiti la o prajitura |
M-am prezentat, dai si la pachet pentru nora ta ?

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
hello sexoaselor
doina multam de cafelutza si miha de prajiturica...[pup
Danelutza,
azi am gasit in sfarsit scoici in carapace, abia astept sa fac reteta aia de mi-o dadusi tu mai de muuuuult de tot ![]()
miki, sper ca este cea mai buna decizie pentru tine 
noi am fost la dr astazi pentru controlul de astm, a spus dr-ul ca el este fff multumi de evolutia ruxandrei(chiar daca ea la 2-3 sapt mai face o raceala, viroza, otita si tot ce tine de orl) fiindca in aproape 5 luni de la depistarea asmului deci criza aia nasoala cand am ajuns cu ea la spital nu a mai facut nici o criza...Doamne ajuta sa nu mai faca nici de-acum incolo 
chiar si acum cand a controlat-o a zis ca are putin rosu in gat si chiar nici timpanul nu era super ok9era f putin rosu)
dar nu i-a dat nimik...nici un medicament...a spus ca daca nu o doare, nu plange,e tc...nimik...doar vit C ...si mergem mai departe...Dumnezeu cu mila lui mare
azi nu am dus-o la gradi si am halaiduit cu ea prin orash dupa control. le-am mai cumparat una alta...de imbracat, aseara le-am laut jucarioare ca deh...a fost sf Maria si au primit amandoi ca asa e la noi...nu primeste doar unul chiar de-i sf Valentin, Alexandru, Maria,
va
pe toate azi nu am facut nimik...da nimik
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post