Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 miha - deci nu mai pooottt....sunt mai rau decat daca as fi fost gravi.zi-mi si mie....cat de greu se face?ca io nu ma prea pricep! ![]() |
Gabi,nu e greu de facut,ba e f usor as putea spune.Doar ca trebuie lapte condensat,care din cate stiu e mai greu de gasit la noi.
Reteta o gasesti aici.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danelutza
|
Pentru nora mea,bineinteles ca dau.Si inca mai fac daca e nevoie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Monule,sanatate multa Ruxitei si Doamne ajuta sa nu mai faca nici o criza. 
monica-elizabet spune:
Danelutza, bestiala reteta de scoici gratinate saru' mana 

Iata-le nu as fii intarziat atat de mult cu prepararea lor daca gaseam pana acum scoici in cochilii...dar ieri a fost prima data in 2 ani cand am gasit si cum le-am vazut cum mi-a venit in cap reteta ta
am mancat amandoi ca 2 nebuni ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Danelutza, bestiala reteta de scoici gratinate saru' mana ![]() ![]() |
Sa va fie de bine masa si ma bucur ca nu m-ai invitat la masa.
Iar dormiti leneselor?

Eu am o stare de kk...

gabitz78 spune:
neatza.
miha - merisc
.dar de ce esti "intoarsa"?ce mai fac copiii?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui atelocin74![]() |
Da' poftiti de povestiti! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 neatza. miha - merisc .dar de ce esti "intoarsa"? |
Ehhhh...toane de femeie...casnica.