Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

iote miho dau o caipirinha(bautura alcohoolica de la brazilica) ca a trecut de 12 noaptea si nu mai intra si copii pe-aici

noi fuseram asa cum am zis la defilare(f frumos_ si am venit acasa sa papam si cica sa facem nani...dar bronzatul lasa intrebarea catre copii...vreti la piscina??? si astia mici numai somn n-au vrut cand au auzit...asa ca am plecat la balaceala...i-am culcat totusi mai tarziu ca le-am promis si-un burger kink mai pe seara si nu vroiam sa-i car in carca adormiti pe-acolo
voi ce facurati, pe unde sunteti/ vad ca numai dupa canapele stati
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Taman pe pagina 3 v-am gasit! Am crezut ca ne-au dat afara de pe forum.

LA MULTI ANI BANANA! Sa fii sanatoasa si tot binele din lume!

LA MULTI ANI RUXITA de Sf Marie! Sa cresti mare si frumoasa!

LA MULTI ANI MARIA de Miha! Sa ai parte de tot ce-i frumos in viata!

LA MULTI ANI RALUCA de Andora! sanatate si numai bine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hello.
ne mai tineti minte?
vreau si eu sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi!multa sanatate, fericire si noroc in viata!
noi suntem bine, nimik deosebit.
pupam pe toata lumea in ordinea numerelor de pe tricou.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

BANANA!!!
MARII SI MARINICI!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Avem atatea sarbatorite si inca n-a inceput petrecerea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

seara buna sexoaselor

miho astepti petrecerea?
iaca la noi chiar ca acum incepe ca a venit si alex de la scoala si ne pregatim de iesit in orash...va invit si pe voi...veniti?
miha,Danelutza, Liana, Doina, cuscra, miki,atelocin, Bi, ioana, alinutza,olga,cami, mirela...va astept pe toate

poftiti un paharel cu ce vreti voi

multumim pentru urari, uram si noi La multi ani! tuturor sarbatoritilor onomastic de astazi si Bananei

sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti

eu am gatit azi ca nebuna, dimineata am facut tortuletul Albinutza Ruxandrei i-am placut tare mult ma intreba daca nu poate sa stea cu el in frigider
am facut si ciorbita , supa pentru ea ca nu serveste altceva, un fate libanez pentru mine mai mult si varza la cuptor cu carnati...sper sa mai am ceva si maine sa nu mai gatesc

va pup pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ! la toata lumea!

MONICUTZA,ce tare e albinuta,hahaha,ce mi-a placut!!!...cum ai facut-o ,din ce,hai baga detalii!!!

BANANA,LA MULTI ANI,toti ce-ti doresti,sa fii fericita!!!

la toata gasca,sunt pe fuga,nimic nou....va citesc din umbra dar nu prea am timp de scris
Numai bine la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Mirela multumesc... nu e nimik deosebit, blat de pandispan cu kko, puding de ciocolata combinat cu lapte condensat caramelizat(asta a fost crema) imbracat in ciocolata de casa de doua culori...alba si cioco amaruie...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Am stat si am baut singurica in asteptarea petrecerii pana am cazut sub masa. Acum m-am ridicat,m-am scuturat de praf si ma car in patut la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!mama ce baute pe aici, chefuri nu jucarie...
Noi ieri nu am avut net, a fost o defectiune.Acum va servesc cu cafeluta: proaspata si buna
Eu am terminat curatenia, mai am la bucatarie, dar acolo o sa dau si cu var la sfarsitul lunii.Voi ce faceti??

Doina Bita

Mergi la inceput