Casnicute sexy (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama, toti copchiii sunt viruasati
noi suntem bine, dar tot cu in jos, da' nu-i bai ca dr se baga si la naturala pelviana.
toata lumea.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alinutza, ma bucur ca sunteti bine
uite bits din grupul nostru parca a avut aceleasi probleme si stiu ca-i daduse ceva exercitii sa faca si bb s-a intors cum trebuie...nu poti face ce va investigatii poate faci si tu ex...?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata

Am rezolvat domnisoara cu sirop si un supozitor de paracetamol, i l-am bagat aseara la culcare, preventiv, ca vazusem ca incepe sa faca febra. Asa ca, a dormit toata noaptea, doar o singura trezire sa bea apa, iar dimineata era foarte voioasa ca merge la gradinita. E asa haioasa cum se aseaza cu funduletul in sus sa vad daca are febra si tot asa a facut si cind a vazut supozitorul, ea care urla ca nu vrea. Au mai ramas doar mucii din dotare , i-am bagat un pachetel de servetele in buzunar si i-am explicat sa stearga nasucul cind stranuta, sa nu o astepte pe educatoare.
Si a mai aflat sotul dimineata, ca cica e foarte cuminte la gradinita, dar citeodata se preface ca nu pricepe , desi pricepe, atunci am priceput sa acolo se simte ca acasa, ca si aici tot asa face .

Alina poate totusi se intoarce bebelusul, aici de exemplu nu te lasa sa nasti natural, pentru ca bebe trebuie sa iasa cu capul nu cu fundul. E destul de greu sa alunece, gindeste-te si tu, cind iese cu capusorul, umerii si minutele stau normal, dar daca e in pozitie pelviana, ce face cu minutele, bebe nu stie sa stea cu miinile in sus. Sa stii ca cezariana nu-i nimic grav, mai ales ca bebe nu depune nici un efort. Totusi, poate revine la ginduri bune si se intoarce cu fundu'l in sus.

Va tuc pe toate in ordine analfabetica si va las cafeluta calda...

Aaa, uitam sa ma laud ca am aparat de fotografiat nou, ca celalalt murise, noroc ca era in garantie si am putut lua altul. Asta e mai micut, mai performant, cica, acum tre'sa ma descalt sa vad bine cum functioneaza.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,pe voi va primeste cu muci la gradinita?
Bravo printesei care nu pricepe dar de fapt pricepe ca stie cum sa stea la luat medicamentele.

Alina,ai curaj daca te bagi la naturala. Noi te sustinem.

Noi de azi dimineata suntem raciti cu totii. V-am zis eu ca Robert e foarte generos. Mai rau e de Amira,mica de ea,ca nu stie sa respire pe gura si se ineaca cu muci,chiar mi-a tras si o repriza de voma. Acum e cu Robert,se joaca si chiuie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

neata!!!!!!!

sanatate la bolnaviori.
cuscra mihaela, baga batista bebelusului la noruca si pune karvol pe perna.pup mic printesa.

danutza, feciorul al mare e la liceu , al mic are 3 ani jumate si e lipit de poala mea.nu merge la camin fara bia.adevarul e ca nu-s pregatita eu sa-l las sa zboare.il mai tin niotel acasa pana se calmeaza virusii si dau caldura in camine.

fetelor io-s antitalent la bucatareala si is o puturoasa cronica, nu-mi place sa invart in oale , da de cant am achizitionat www.ezidri.ro/kukta.php?p=2" target="_blank">scula astagatesc zilnic 2 feluri.colegu face greva deja ca a luat cateva kg.moama ce harnicuta sunt.

va pup

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Buna sexoaselor
Danelutza bine ca ai rezolvat problema si d-ra a putut merge la gradi
Miha, sanatate multa la micuti
Bi sa stapanesti sanatoasa oala si sa gatesti numai bunatati in ea...
alex al meu mi-a facut un concert de tuse de vreo 2 ore azi noapte asa ca azi....sunt cheauna de cap...si cand ma gandesc ca de ieri l-am pus pe tratament...era mai bine fara
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Cuscra sanatate multa la familion, aveti grija de voi . Am dus domnisoara cu o tira de muci la gradinita, ca la citi mucosi sint pe metru patrat, ce mai conteaza unul in plus . Nu poti sa duci copilul daca are febra, altfel zburda prin curte in voia cea buna. A dat si pupic educatoarei cind a plecat acasa.

Bianco am crezut ca ai dus mezinul la gradinita si tocmai vroiam sa o anunt pe cuscra'ta ca nu ai anuntat cum s-a detasat de mami . Probabil pentru copii ar fi usor sa stea fara mami, cum e si cazul nostru, dar psihologii nu s-au gindit, inca, sa analizeze, cum stau mamele acasa fara copii, tot cazul meu

Monica sanatate multa lui Alex , e posibil sa-si faca medicamentele efectul si sa arunce totii virusii afara, de aia tuseste.

Alina am ramas restanta la intrebarea ta . Isabella sta la gradinita doar trei ore pe zi, de fapt toti incepatorii stau asa. De luna viitoare sper sa stea si la prinz sa manince, sa vad ce spune educatoarea la sedinta cu parintii din 29.

Fetelor, v-am spus ca vreau sa ma duc la aerobic . cica or sa ma doara toate cele, dar la cit ma dor oasele, sper sa scap de dureri . Miine ma duc sa-mi cumpar costum sportiv si tenisi si marti seara la ora 8, ma duc la dans , adica la aerobic, o data pe saptamina, cu mamicile din zona de aici.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

pe toate fetele!Sunt nitel suparata...incerc ceva si nu reusesc nimic...am scris la Dan la subiect.Am facut doar drumuri si nu stiu ce sa mai fac...

Doina Bita

Mergi la inceput

Danelutza, ma iei si pe mine cu tine la dans? ca tot de-aici din zona sunt si eu spor la cumparaturi si bafta la aerobit marti

Doina si sa va ajute DD sa reusiti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Doina Doamne ajuta ! Dar ce campanie electorala mai este, de fac sponsorizari ?

Monica te iau cum sa nu, asa am sansa sa ies cu cit mai multe gagici intr-o seara

Si acum, surprize-surprize
Sa va povestesc ca Isabella vine in fiecare zi cu cuvinte noi in repertoriu. Aseara ma suparase, am certat-o, de fapt m-a facut sa tip la ea... Ii spune tat'su, i-ai cerut scuze mamei ?, la care ea raspunde: nu, mami parla pazza . eu stiam ca-s nebuna dar ca sa-mi spuna si odrasla din dotare, ca vorbesc ca nebuna, nu m-am asteptat . Abia astazi am aflat, ca o fetita spusese la gradinita "io sono pazza", probabil urla cind a spus asta si ea a facut automat comparatia cu aia

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput