Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit cuscra mihaela, baga batista bebelusului la noruca si pune karvol pe perna.pup mic printesa. |
Iti dai seama ca am apelat la ea...Dar mica de ea asa se mai teme...
E posibil sa fi ramas cu sechele de la cum a urlat frate-su acu 3 zile cand i-am dat prima data.| Citat: |
| fetelor io-s antitalent la bucatareala si is o puturoasa cronica, nu-mi place sa invart in oale , da de cant am achizitionat www.ezidri.ro/kukta.php?p=2" target="_blank">scula astagatesc zilnic 2 feluri.colegu face greva deja ca a luat cateva kg.moama ce harnicuta sunt |
Super achizitie!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet Miha, sanatate multa la micuti ![]() |
Multumim,la fel si voua!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Fetelor, v-am spus ca vreau sa ma duc la aerobic . Miine ma duc sa-mi cumpar costum sportiv si tenisi si marti seara la ora 8, ma duc la dans , adica la aerobic, o data pe saptamina, cu mamicile din zona de aici. |
Vrei sa te faci sexoasa de-a binelea.
Vorbisem si eu cu cumatra mea sa mergem,dar la cat de putoare sunt cred ca ma voi urni cam greu.

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui doinabita Sunt nitel suparata...incerc ceva si nu reusesc nimic...am scris la Dan la subiect.Am facut doar drumuri si nu stiu ce sa mai fac... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sper sa va ajute Dumnezeu sa reusiti!

doinabita spune:
Danelutza, in noiembrie se aleg parlamentarii si deputatii si se pregatesc...

Doina Bita
monica-elizabet spune:
danelutza ce m-ai facut sa rad ![]()
miho si tu vrei dreaga la gimnastica? ![]()
hai sa mergem toate ![]()
noi am fost la dr si el zice ca alex(desi a tusit mai mult ca atunci cand era fara tratament) e mai bine...cum o veni asta...nu stiu...dar se pare ca e asa cum a zis Daneluta...la fel a spus si el ca este unul din primele efecte ale medicamentului si ca o sa-i treaca de tot pana luni...zice el...Doamne ajuta...
ma duc sa-i culc sa am si eu aprte de ceva linsite in casa ca nu-sh ce-au de se ciondanesc din te miri ce...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
monica-elizabet spune:
danelutza ce m-ai facut sa rad ![]()
miho si tu vrei dreaga la gimnastica? ![]()
hai sa mergem toate ![]()
noi am fost la dr si el zice ca alex(desi a tusit mai mult ca atunci cand era fara tratament) e mai bine...cum o veni asta...nu stiu...dar se pare ca e asa cum a zis Daneluta...la fel a spus si el ca este unul din primele efecte ale medicamentului si ca o sa-i treaca de tot pana luni...zice el...Doamne ajuta...
ma duc sa-i culc sa am si eu aprte de ceva linsite in casa ca nu-sh ce-au de se ciondanesc din te miri ce...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau! 
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
noi iar ne-am trezit cu noaptea in cap desi e we fiindca amandoi aveau o grija sa nu intarzie la o petrecere de pitici care incepe mai pe dupa masa ![]()
va
pe toate
sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
va salut din viteza, nu scriu prea multe, doar va tuc
, daca cumva nu apucati sa deschideti alt capitol, ma sacrific eu, dar mai pe seara 

Elvetia in miniatura