Casnicute sexy (179)
Raspunsuri - Pagina 18
alexa si mami spune:
mirela, danelutza multumesc mult 
moama danelutzo, ospat nu gluma
sper sa se intoarca Cipri, ca nu vreau cezariana
scuze daca ai zis, io uitai, deh am, o scuza, ce program de gradi are isa?
miha, d'aia m-am temut si eu cel mai tare, bb mic acasa, alexa in colectivitate
da' las' ca voi sunteti printzesa mare 
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Da Alina...e fata mare care sta in picioare si nu se teme de virusi. ![]()
Cuscra,sa va fie de bine ospatul la iarba verde.
La noi nici macar in vise nu se mai intrevede o iesire la iarba verde.Am iesit in seara asta un pic laplimbare cu copiii si n-am luat in seama avertizarile lu' barbata-miu ca e frig afara...Mi-am zis eu "cat poate sa fie de frig?" Si am aflat!
M-am clantanit un pic.Dar sa stii ca am avut grija la dintii falsi si nu i-am spart.
Pupici la gradinareasa mica! 
Brava mey Monule mey...pai noi stam aici si balim asteptand rodul muncii tale si tu te duci la cofetarie?
Pai? ![]()
Mirela,stiu ca e greu in primul an,dar acum parca prea repede l-a pocnit.Eu care ma laudam ca nu raceste usor si des,acum a fost rapus in 2 zile de gradinita.
Cine stie?Poate chiar o fi reactie adversa la vaccin...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Alinutza, tot ce mai bine pentru bb dar sa dea DD sa fie asa cum vrei tu 
da miho...m-am puturoshit...ce sa fac si eu ![]()
mey poate-i simpla coincidenta cu raceala lui Robert si cele 2 zile de gradi
sa se face bine
apropo de frig...la noi dupa ce cred ca erau 40 de gr azi..acum s-a pus de o furtuna de zici ca vine Mos Craciun ![]()
atata sper sa nu pice netul...ca altfel...nu ma deranjeaza ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet atata sper sa nu pice netul...ca altfel...nu ma deranjeaza |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
ALOOO! TREZIREA! 

sa va reveniti!
moni
,sa dea DD sa fie bine! sa ne spui, a venit
ori nu:)
mai stam putin pe acasa si ne pregatim de plecare.
toata gasca.
alexa si
mami
mikiriki spune:
Neatza
La multi ani!!! Nicolas. multa sanatate , fericire si numai bucurii
Alinutza, multumesc pt. cafea. multa sanatate Alexei
Miki
pufymic spune:

Multumesc din suflet de urarile adresate gazucului meu drag!
Imi pare rau ca nu am intrat ieri sa va multumesc, insa am avut musafiri iar aseara am intrat in tura de noapte....deci acum sunt cam zombie....

mariussimiuc spune:
Helau! 
Multam de cafea!
Beau fo doo guri si p-aia fug la treaba.
Danelutza spune:

m-a trezit domnisoara de vreo 4 ori asta noaptea, iar la a treia trezire in jurul orei 3, din viteza am prins televizorul in brate, ca n-am nimerit usa pe intuneric
. Noroc ca am mingiiat antena si dupa citeva secunde, mi-am dat seama ca trebuie sa fac la dreapta sa ajung la odrasla care ma chema de zor
. Deci, a baut toata noaptea apa, ma chema din cauza de nasuc infundat
. Concluzia, dupa trei jumatati de zi la gradinita, s-a aranjat cu vreun virus. Dimineata era fresh, doar ca nasul infundat si tusea nu o lasau sa se desfasoare in voie. Am "insiropat-o" cu o lingurita sanatoasa de sirop de tuse, iar la 11.30 cind m-am dus sa o iau, avea mucii pina la genunchi
. Am bagat iar siropel la prinz, diseara voi repeta chestiunea si la noapte o voi pazi sa nu faca febra. Sper sa nu faca, sa o pot duce la gradinita, ca altfel ma terorizeaza, pentru ca s-a obisnuit sa se trezeasca la ora 7.00 si sa ma cheme, desi 7.45 e ora normala
.
Gata, m-am plins suficient, ma duc sa bag o aspirina ca nici eu nu ma simt prea bine 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
Danelutza
printesa sa se faca bine...din pacate asa e gradinita
miha, robert ce mai face? cums e mai simte? 
va
pe toate si sper ca sunteti bine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post